Само за жени! Хороскопът ви за октомври

Какво ви очаква според зодията вижте в женския ни хороскоп
30 сеп 2022 20:34, Михаела Лазарова
5
Само за жени! Хороскопът ви за октомври
Снимка: Istock

През октомври ни очакват частично слънчево затъмнение в Скорпион и пълнолуние в Овен. Динамичен период, който ще ни позволи да вървим напред, но и да направим някои равносметки за живота си като цяло и в онези области, в които се нуждаем от повече сигурност и промяна.Какво ви очаква според зодията вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Дамите родени под този зодиакален знак ще се вълнуват предимно от любов през новия месец. Интимните отношения ще се трансформират значително, може би по начини, които не сте очаквали. В процеса ще научите много нови неща за себе си. Темата за взимане и даване също ще излезе на дневен ред, особено около способността ви да правите компромиси с другите, независимо дали лично или професионално. Къде липсва баланс? Къде нещата изглеждат неоснователни и защо?

Пълнолунието във вашия знак ще освети именно въпроси свързани с комуникацията в любовен план, в работен, с близки и приятели. На 30 октомври вашата управляваща планета – Марс, ще започне да се забавя, а това може да доведе до забавяне на някои дела, прекалено отпускане от ваша страна.

Жената Телец

Октомври ще хвърли светлина върху ежедневния ви начин на живот. Балансът или липсата на такъв във вашата текуща реалност, а именно когато се отнася до здраве, производителност и практични аспекти, ще бъде подчертан. Важен е начинът, по който си почивате и презареждате енергията си, скъпи дами. Претоварвате ли се или не работите достатъчно върху себе си? Този сезон на затъмненията ще донесе трансформиращи нови начала в сектора на вашите взаимоотношения. Пренебрегвали ли сте себе си, докато сте в определена връзка?

Жената Близнаци

Теми свързани с обновяване на дома, преместване в нов дом или квартира, ще бъдат водещи за вас. Също така, промени може да очаквате по отношение на работа, креативност, любовни въпроси, обучения. Възможно е някои от вас да получат ново предложение за работа, особено ако в последните месеци са показвали своето старание и креативност. Грижете се добре за здравето, спортувайте и внимавайте с вредните храни. Ще преразгледате и някои любовни емоции, които или ще приключат, или ще се надградят.

Жената Рак

Сезонът на Везните ви предоставя възможност да внесете хармония в дома си, но и хвърля светлина върху плюсовете и минусите на конкретна ситуация. Много от вас биха могли да променят мнението си по отношение на романтичен интерес или ново начинание, тъй като слънчевото затъмнение и новолунието този месец ще доведат до силна промяна в енергиите около вашия любовен език и себеизразяване. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Байчо от пазаро преди 1 година
Жинътъ "Овен" не е ли уфсъ, бря?
3
1
 
1
 
! Отговори
Байчо от пазаро преди 1 година
Жинътъ "Овен" не е ли уфсъ, бря?
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е дискриминативно ! Искам хороскоп и за другия подбиовид, моля !
1
0
 
3
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
Ще виждате само мен скъпи мои . Това е вашето бъдеще . Заедно ще теглим кредити от банки като ДСК , където служителките са мои стари любовнички .