Коя е любимата ви пица според зодията?

Всеки знак и неговите предпочитания
20
Коя е любимата ви пица според зодията?
Снимка: Istockphoto

Когато става въпрос за пица, хората могат да бъдат доста конкретни относно това, което харесват. Истината е, че любимите ви съставки в пицата говорят много за вашата личност. Дали сте приключенски настроени, или обичате да се придържате към класиката. Дали сте по-изтънчени или по-семпли. Дали обичате пикантните неща в живота или имате по-консервативен вкус.

Каква е перфектната пица, според вашия астрологичен знак можете да прочетете по-долу:

Овен: Специална пица
 
Вие, драги Овен сте уверен, смел и избухлив. Обичате да живеете живота си на максимум. Вие сте неудържима стихия с много енергия и страст. Имате бърза мисъл и голяма решителност - няма нищо, което да може да ви спре да постигнете целите си. Така че е съвсем подходящо любимата ви пица да демонстрира всички ваши качества, а именно – тя трябва да е най-хубавата, най-богатата и най-скъпата пица в менюто.
 
Телец: Пица пеперони
 
Телецът харесва по-фините неща в живота, но това не означава, че не знае как да се наслаждава на простата класика от време на време. Телците обичат да си угаждат и държат нещата да се случват по начина, по който те ги искат и по който си ги представят. Като неподвижен земен знак, Телецът е много внимателен към вкусовете си и това включва и съставките за пицата му. За Телците най-хубавата пица е класическата, но гарнирана с ароматния и леко пикантен италиански колбас „пиперони“.
 

4 зодии, които се отнасят най-небрежно към здравето си

Смъртните грехове на всяка зодия: За какво ще зарежат любимия?

Кои са 3-те най-мразени зодии?

 
Близнаци: Хавайска пица
 
Повечето хора възприемат Близнаците като приказливци, но те всъщност са дълбоко интелектуални и често притежават доста изненадваща личност. Малко сладка и малко солена, вкусната комбинация на хавайска пица, е идеална за уникалната природа на хората от този знак. Тази пица е забавна и неочаквана като тях самите. А има и два противоположни, но пасващи си вкуса, точно каквито са хората от този знак!

Рак: Домашна пица капричоза
 
Раците са изключително грижовни и чувствителни. Те обичат да прекарват времето си с близките си хора и то в дома си. Тъй като този знак се управлява от Луната, Рацигте са водени от чувствата си и щом вземат емоционално решение, те са склонни да се придържат към него. Поради тази причина предпочитат изпитаните и истински любими рецепти от своето детство, а именно класическата пица с кашкавал, домати и шунка – капричоза. Освен това сантименталните Раци биха предочели да приготвят пицата в дома си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любимата ми пица е вкусната пица , а който вярва в зодии е по луд и от Путин.
17
1
 
1
 
! Отговори
баница преди 1 година
От баба знам пица да не ям.
16
1
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 1 година
Точно! Поръчах пиперони от пицария 'тримата мускетари' във Варна и познай - правят я с люти чушки, обадих се на ресторанта и им викам - абе вие изобщо готвач имате ли бе, любимата пица на децата - пеперони с люти чушки, най-добре затваряйте и не си правете експерименти с хората. Четири сирена пък идва плувнала в мазнина, викам им четвъртото сирене да не е зехтин от бутилка бе селяндypи малoyмни!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина се прави на голем кулинар и разваля оригинакните италиански рецепти. Това лято поръчвах пици от различни места във Варна - ами с 1-2 изключения всичко останало е за бук лука.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ето извращение на калцоне в софийския ресторант Ниаг*ра:" Доматен сос, бекон, кисели краставички, гъби, чушки, кашкавал" .... нищо общо с пица калцоне .
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
калцоне ( истинската , понеже има разновидности и извращения - като луканка и кисели краставички в нея... или пък бяло саламурено сирене ... тези съм ги срещал в Бг "пицарии ) е супер !
12
0
 
3
 
! Отговори
;) преди 1 година
Любимата ми пица е с 4 вида месо и добавка чоризо. Как автора е решил, че си мечтая за 4 вида сирене нямам никаква идея!
11
1
 
0
 
! Отговори
Рак преди 1 година
Мразя Капричоза. Обичам Калцоне.
10
0
 
2
 
! Отговори
Не сме зодий преди 1 година
И любимата ни пица е две пици.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България ако поръчаш пица пеперони на 5 различни пицарии винаги ще ядеш различна пица, като се започне от тестото, мине се през самият салам пеперони и се стигне де това с което я ръсят ( не е моцарела ), общо взето ментета навсякъде в тази държава и политиците ни са ментета.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В калцонето има Рикота и има малко по-различен вкус, но не е лоша като цяло. Аз лично предпочитам отворени пици защото се изпича плънката по-добре но трябва да се пробват нови неща ;)
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баба ви само пица е яла !
6
0
 
3
 
! Отговори
Водолей преди 1 година
Ммм. Никога не съм опитвал пица Калцоне, но изглежда интересна. Задължително ще я пробвам! Благодаря за идеята!!!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвсем спокойно може да размени словоредът и смисълът ще се запази. Коя е любимата ви зодия според пицата?
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това няма как да е по-далеч от истината.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писанията за зодиите стават все по-нелепи.
2
1
 
9
 
! Отговори
ебахти простотиите преди 1 година
аз за пръв път чувам за пица със спанак и артишок и не искам дори и да я опитвам!
1
1
 
8
 
! Отговори
??? преди 1 година
А ако не обичам пица, от коя зодия ще съм?