Избираме най-добрите ресторанти, барове и клубове в София и Пловдив

За осма поредна година Go Guide номинира, а публиката гласува в Go Food&Drink Awards
1
Избираме най-добрите ресторанти, барове и клубове в София и Пловдив

22 категории и 141 заведения, които се борят за титлата „Най-добър“ – осмите Go Guide Food&Drink Awards приканват публиката да гласува за любимите си места до 16 февруари. За поредна година Go Guide приема за своя мисия възможността да номинира отличилите се през 2022 година места, които изпъкват с творения, концепции и визия. Отговорността да избере най-добрите сред тях се пада на публиката – защото именно нейното мнение е най-ярката следа, която остава в безкрайната върволица от вкусове.

През цялата година медията изследва и споделя на страниците си вкусните истории на софийските и пловдивските заведения, пресъздадени в менюта. Годишните награди са кулминацията на това търсене, което отвежда до ресторантите и баровете, променящи с работата си гастро картата на страната и утвърждаващи най-добрите практики.

По добра традиция и тази година гласуването става на awards.goguide.bg. Фуудитата, които искат да подкрепят номинираните места, трябва да отбележат вот във всяка една категория, за да се отчете гласът им. Така заведенията имат равен шанс за успех, без значение от поредността на категорията, в която се намират, а потребителите получават обширен поглед към всички детайли от голямата картина, рисуваща градската гастро карта.

През 2023 за осми път Go Guide Food & Drink Awards ще бъдат отпразнувани заедно с всички номинирани, приятели, партньори и съмишленици на медията. Ценните статуетки ще бъдат връчени на 23 февруари, като церемонията може да бъде гледана на живо във Facebook страницата на Go Guide. Победителите ще бъдат обявени както на сайта – goguide.bg, така и в мартенския брой на списанието.

 


1
Още по темата: Go Guide FoodDrink Awards
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.