Няколко секс трика, препоръчани от порнозвездите

Обърнете внимание на вашите нужди
19 май 2023 23:00, Михаела Лазарова
44
Няколко секс трика, препоръчани от порнозвездите
Снимка: Istock

Ако искаме да се развиваме и обогатяваме като личности, никога не трябва да спираме да се учим. Това се отнася за всяка сфера от живота ни и в това число влиза и сексът. Плътските удоволствия издигат общуването с нашия партньор на друго ниво и както знаем, понякога с тях можем да потушим не един и два скандала. Ако искаме да опитаме нещо различно, най-добре е да получим съвет от професионалист. В следващите редове ще ви споделим няколко секс трика, препоръчани от порнозвездите. Ето ги и тях:

Не сваляйте всички дрехи

Този трик ще ви помогне да изглеждате по-секси. Тук не става въпрос да прикриете тялото си, а просто да оставите толкова дрехи, че по този начин да развихрите фантазиите си – вие и вашият партньор. Не събувайте и обувките, те ще ви помогнат да се вживеете в ролята си, ще направят краката ви по-дълги и дори могат да ви помогнат за по-доброто проникване по време на някои от позите.

Разчупвайте ритъма

Според Джесика Дрейк (актриса във филми за възрастни, автор и активист), сексът не трябва да е праволинейно действие. Тя споделя, че за да увеличите възбудата и да получите неочакван оргазъм, трябва да разчупвате ритъма – да преминавате от любовна игра към сексуален акт и обратно.

Обърнете внимание на вашите нужди

За да превърнете секса в експлозивно изживяване, обърнете внимание на това, което на вас ви харесва. Не се срамувайте да покажете на партньора си това, което желаете, както и начина, по който искате то да се случи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
17
 
16
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 11 месеца
Ако стъпи с обувките на чистите чаршафи ще 1 размажа от бой.Ще избърша пода с нея.Инък Статията в пълна глупост.Това у дома и онова по филмите са абсолютно различни неща
7
11
 
5
 
! Отговори
В.Узунов преди 11 месеца
Е,интересно е. То с леля не мога да правя всичко това,че е малко възрастна и тоя Алцхаймер. Ще опитам нещо ,което е по лесно ,че от както е парализирана на легло Ж точката и я напипвм като и сменям гърнето.
6
0
 
8
 
! Отговори
Незапознат преди 11 месеца
До toti - Какво означава ВЪРЖОВО удоволствие? Да нямаш предвид "върховно"?
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прочетохме внимателно и благодарим за ценните съвети.
4
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Копейкин няма нужда да чете. Темата е дълга..
3
3
 
14
 
! Отговори
toti преди 11 месеца
Най важно да масажирате Ж-точката за да има вържово удоволствие..ха ха
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е-е-е-е-ех! Браво, Мише! Откога чаках подробна статия за секса и как да го направим по-палав... Най-после чу молбите ми, благодаря! Друго си е да ги учиш тия неща от спец като теб.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Приятни сънища!