Според зодията: На кой герой от "Тед Ласо" приличате?

Вижте предположенията
Обновена: 31 май 2023 15:56 | 31 май 2023 15:47, Ивета Иванова
0
Според зодията: На кой герой от "Тед Ласо" приличате?
Снимка: Getty Images

 Днес се излъчва последния епизод от последния трети сезон на "Тед Ласо". Сериалът за симпатичния футболен треньор Тед и ФК Ричмънд стана любим на много зрители през последните 3 години. А на кой герой от сериала прилича всяка зодия? Вижте предположенията на "Elite Daily" и "The EveryGirl".

Овен - Джейми Тарт
 
Решителни, уверени в себе си и състезателни, също като плейбоя (в началото на сериала), но и най-добър играч - Джейми Тарт. Той винаги иска да печели, да е най-добрият и вярва в себе си, като Овните. Понякога загазва заради прекалените си амбиции и може да се чувства малко самотен на върха, но постига, каквото си науми и е напълно откровен.

Телец - Кийли Джоунс
 
Подкрепя приятелите си, мотивира ги, мила е и може да се разчита на нея. Точно като Телците - те са отговорни, верни приятели, възпитани. За Кийли на първо място са романтичните връзки и отношенията с близките, но държи и на удоволствието. Телците също поставят на фокус семейството и близките, като в същото време обичат да се поглезят с нещо скъпо и луксозно.

Близнаци - треньор Биърд
 
Остроумен, винаги прави хапливи забележки, иронични коментари, има страхотно чувство за хумор. Това описва и Близнаците. Треньорът Биърд се отдава на забавлението, попада в смешни ситуации, но има впечатлява със знанията си, умен е и има доста хобита (книги, шах, футбол, танци...). Близнаците също се забавляват много, интелигентни са, впечатляват, когато общуват с другите и имат доста занимания, не могат да се фокусират само върху едно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари