Хитове в прическите за лятото

Ето кои са те
Обновена: 2 юли 2023 16:01 | 2 юли 2023 15:55, Ивета Иванова
2
Хитове в прическите за лятото
Снимка: iStock/NanoStockk

 Лятото вече е тук и е време за нови идеи и експерименти с визията! Прическата е много важна за красивия външен вид, а през топлия сезон можем да изпробваме доста разнообразни стилове. Как е най-добре да носим косата си през това лято? Вижте тенденциите, според "Pop Sugar".

"Влажна" коса
 
Много звезди залагат на този стил напоследък. Идеята е косата ви да изглежда така, сякаш е мокра или поне леко влажна. Тоест, да не е изправена, но не и къдрава - просто леко начупена, както стои, когато излезете от морето. Най-хубавото е, че тази прическа се прави бързо и е чудесен вариант, когато бързате. Трябва просто гривата да е на вълни и да я оформите с лак. Ким Кардашян, Шей Мичъл, Сиара и др. знаменитости вече се показаха с подобни прически.

Диадеми от плат
 
Този любим аксесоар определено се завърна в последните месеци! Диадемите от плат или ленти за коса бяха истински хит през 90-те и началото на века. Изберете подходящата лента за коса, като я съчетаете с цвета на дрехите или аксесоарите. Може да носите ленти навсякъде - на плажа, на разходка в парка, на кино, на парти, на спорт, на официално събитие. Бела Хадид, Лори Харви, Никола Пелц Бекъм и Оливия Кулпо редовно залагат на ленти за коса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Направих си прическа като на джейсън момоа.