Какви шапки са модерни през лятото на 2023 година?

Какви модели да носим?
29 авг 2023 19:30, Дарена Найденова
5
Какви шапки са модерни през лятото на 2023 година?
Снимка: Istockphoto

 Ако трябва да бъда честна, не съм момиче, което често може да видите с шапка. Трудно намирам такава, която да пасне на главата и стила ми, като винаги смятам, че изглеждам нелепо и странно. Дори, ако намеря модел, който ми харесва на първо време, го нося само няколко дни, след което го оставям в гардероба и забравям за него. 

 
През лятото обаче шапките са моето спасение. Дори мога да кажа, че те са любимият ми аксесоар, особено когато става дума за ваканция край морето. Не само защото ме защитават от вредните слънчеви лъчи, но също така пазят косата и скалпа от прекалено нагряване и страховити слънчеви изгаряния. А и служат за чудесно прикритие на лицето, когато искате да си поспите на плажа, но слънцето свети твърде силно. 
 
За всяка лятна ваканция ви трябват поне няколко шапки, в зависимост от продължителността на пътуването, за да ги съчетаете с ежедневния тоалет или банските. И преди да кажете, че множеството шапки са твърде крайно решение, ще ви обясним, че всяка една от тях има различна цел и значение. Някои имат широка периферия, която ги прави практични за защита от слънцето, други са страхотни за тренировки, а трети просто са чудесен завършек на ваканционния ви външен вид. 

Летни аксесоари - шапките на 2023 година

Шапка идиотка

Когато шапките идиотки се върнаха на сцената преди няколко години, бяхме наистина шокирани, защото смятахме, че модата им е приключила завинаги. Но, подобно на анцузите и късите шорти, които станаха задължителни по време на пандемията, този странен модел шапка сега е един от най-забавните и подходящи аксесоари за лятото. Лесни за събиране в куфара и плажната чанта, шапката идиотка непременно трябва да присъства в следващата ви ваканция край морето.

Сламени шапки

Сламените шапки са най-добрият приятел на лятото и банските и има защо. От модел с широка периферия до онези с каишка за брадичката, тези аксесоари имат безкрайни възможности, от които да избирате. Въпреки че е малко трудна за добавяне към куфара, защото не може да се сгъне като идиотката, сламената шапка е много полезна за почивката на плажа, особено когато става въпрос за защита на лицето от слънцето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: модашапки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Ванката преди 7 месеца
Точно навреме!