Зодиите, които постоянно имат проблеми във връзките

Ето кои са те
21 сеп 2023 15:12, Ивета Иванова
9
Зодиите, които постоянно имат проблеми във връзките
Снимка: iStock/ Galina Zhigalova

При някои хора просто любовният живот е една каша. Те се изправят пред много предизвикателства във връзките, нямат късмет в любовната сфера, все имат проблеми с партньора или тръпката. Вижте при кои положението е сложно, според "Times of India".

Овен
 
Овните са независими и големи приключенци по природа. Импулсивни, страстни зодии. Те показват голяма енергия и ентусиазъм в любовните отношения. Но им е трудно да проявят търпение. Впускат се бързо във връзки, преди да са опознали половинката, и не мислят за последствията. Импулсивното им поведение създава и други проблеми във връзката. Освен това, те лесно избухват, обиждат и това им пречи да създадат дълги и стабилни връзки.
 
Телец
 
За тях се знае, че са много лоялни, отдадени и сериозни партньори. Ще се грижат за вас и са отговорни, но проблемът е, че са големи инати. Те се съпротивляват на промените, не обичат да излизат от зоната си на комфорт и не може да се спори с тях. Това създава големи предизвикателства във връзките - не искат да отстъпят, не признават грешки, трудно им е да се адаптират към нови обстоятелства. Не правят компромиси, когато има конфликт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Имам наблюдение, че без партньр в живота са предимно от тези зодии Скорпион, Везни и Стрелец. Поне голяма част от тях.
6
0
 
1
 
! Отговори
Перколан преди 8 месеца
Връзките на обувките ли се имат предвид?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз живея с телец, никакви проблеми няма. Грижовен, закрилник, съобразителен, подкрепящ, че и готви превъзходно. Няма такова нещо като всички от една зодия да отговарят на описаното. Сигурно има и такива, но тези черти ги има и при други зодии.
4
0
 
2
 
! Отговори
Pen преди 8 месеца
Като видях заглавието си помислих ,че Михалчето е преписала статията ама то било Иветка. :)))
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До телец. Ти така си мислиш. Не знаеш какво мисли другия.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Телец съм проблеми във връзките нямаме :-)
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 1 __ Забравяш факторите "тъщичка златна" и "свеки". Случва се да са добри, съобразителни, приветливи жени, но може да ти се падне и такава чyмa, че да ти се стъжни.