Новолунието в Скорпион носи изненади на всяка зодия

Ето какво ни очаква
10 ное 2023 16:45, Ивета Иванова
2
Новолунието в Скорпион носи изненади на всяка зодия
Снимка: iStock/scaliger

 На 13-и ноември, понеделник, ни очаква новолуние в знака на Скорпион. Време е да си признаем какво желаем, да преследваме целите си и да сме искрени със себе си и околните. Какво да очаква всяка зодия? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Позволено им е да си тръгнат, ако нещата просто не се получават. Може първо да са малко объркани за какво става дума, но ако някои връзки вече не им помагат и не им дават енергия, трябва да приключат с тях. Привъзрани са към това как определено нещо ги кара да усещат себе си. Затова раздялата може да не трябва да е с човек, а с определен навик, начин на мислене или извинения пред себе си, оправдания.

Телец
 
Любовта е във въздуха! Понякога това, което им се случва е страхотно, и сега е така. През последните няколко месеца те бяха демотивирани, сега е време да имат повече надежди! Нека задават повече въпроси. Да разберат, че истината понякога е многоизмерна. Нека бъдат внимателни и проницателни, докато преследват целите си.
Близнаци
 
Да променят рутината си със сигурност ще означава, че ще станат човека, който се стремят да бъдат. Да мислят внимателно, преди да направят внезапни промени. И да знаят, че не е необходимо да ги обявяват. Не е нужно светът да знае за всеки техен ход. Успехът понякога идва, докато работят тихо. Може околните да не могат да мечтаят смело и затова да отчайват и Близнаците
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Баце преди 5 месеца
Само един път да свърши ретроградният Меркурий..