Зодиите, прокълнати в любовната сфера

Ето кои са те
15 ное 2023 17:45, Ивета Иванова
13
Зодиите, прокълнати в любовната сфера
Снимка: iStock/Timur Malazoniia

На някои хора просто не им върви в любовта, каквото и да правят. Все избират неподходящи партньори, попадат на проблемни личности, драмите във връзките ги преследват или им се пада несподелена любов. Вижте кои са като прокълнати в любовната сфера, според "SME Insider".

Скорпион
 
Скорпионите са познати със своята голяма страст, напрегнатост, сила, дълбоките си чувства и емоции. Това може и понякога да им помага, да ги прави по-истински, лоялни и да са лудо влюбени, но е и нож с две остриета. Тези дълбоки, силни емоции са неконтролируеми. А и тези зодии пък имат голямо желание да контролират всичко. Така се получават много проблеми във връзките - ревност, обсебване, луди скандали. Любовта им е сложна, отношенията - пълни с предизвикателства. И сякаш винаги те обичат по-силно, правят повече за партньора и са потърпевши.
 
Водолей
 
Тези зодии са олицетворението на свободата и независимостта. Това прави така, че много често да имат проблеми в любовния живот. Самите те се виждат като прокълнати в тази сфера. Инати са, имат огромно желание да са независими, дори когато са в сериозна връзка. Това пречи на отношенията, води до спорове с партньора. Така не може да се постигне истинска интимност, Водолеите не споделят много, не говорят за чувствата си, не се показват като уязвими. Не са романтици и това също пречи. Половинката е несигурна в тях, те не я допускат до себе си и връзките не вървят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Любовта няма алтернатива.
6
2
 
1
 
! Отговори
Проклятието Блеър преди 5 месеца
Които постоянно носят големи слушалки и гледат лошо.
5
1
 
2
 
! Отговори
реско шаромерков преди 5 месеца
Виновен е Байдън
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абсолютни простотии.
3
6
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 5 месеца
Не, и на кинти не кълват вече. Сега всички искат да обръщат резбата щото е много модерно и има повече привилегии. Жените искат да стават мъже а мъжете жени. Искахте банани, на ви ся банани.
2
3
 
7
 
! Отговори
Майна преди 5 месеца
Абе немал ли кинти ,каква любов във 21 век ...
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А Шиши от ДПС прокълнат ли е ?