Ще съжалявате много, ако скъсате с тези 4 зодии

Вижте кои са те
17 ное 2023 20:53, Ивета Иванова
4
Ще съжалявате много, ако скъсате с тези 4 зодии
Снимка: iStock/Tatsiana Volkava
Някои хора просто не са за изпускане. Те са перфектни партньори - верни са, грижат се за вас, изслушват ви, проявяват разбиране, правят компромиси, обичат силно, поставят любоивните отношения на първо място, мили са, отдават ви внимание. Трудно ще намерите втори като тях. Ето кои са зодиите, с които ще съжалявате, че сте се разделили.
 
Рак
 
Много емоционални, чувствителни и сантиментални зодии. В романтичните връзки любовта и преклонението им пред вас нямат граници. Обичат много силно, възхищават ви се, правят всичко, за да решат проблемите и да спасят връзката. Правят компромиси, грижат се за вас, от малки мечтаят за дом и семейство, така че ви поставят на първо място. Трябва да имате много сериозна причина да разбиете сърцето на Раците. После те няма да ви проговорят.

Везни
 
Везните са много нежни половинки. Те държат на хармонията във връзките, затова проявяват разбиране, правят компромиси, общуват открито. Много държат на това да правят партньора щастлив. Правят жестове, подаряват подаръци без повод, правят усулги, добри са, обръщат ви много внимание. Винаги искат да ви покажат колко много значите за тях и са романтици. Ако ги предадете и ги зарежете, ще ви покажат колко много сте ги наранили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чудя се за хаотичните везни.Тези хора защо са толкова отмъстителни,тънкообидни,истерични и злобни? Значи мъж везни да злослови по адрес на най - добрия си приятел?! Или пък да коментира грозно по адрес на жена, с която не се познават?!Това наистина е грозно и отблъскващо. Също умирах от срам от приказките на жена везни. Затова повечето жени и мъже везни са сами. Ще греете от щастие като ги няма в живота ви!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И рибоците са описани горе-долу правилно, но и те понякога пренебрегват гаджето, на което държат, само за да си организират някое дребно забавление или просто защото ги мързи и този ден не им се излиза.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някои "Везни" са наистина точно такива, каквито са описани. Но други са топ-егоисти и понякога проявяват чудовищна студенина и незачитане на момичето/момчето, с което имат връзка. После, ако зависи само от тях, продължават отношенията, все едно, че нищо не се е случило. Ако им потърсят сметка за cвuнщuнaтa, правят се, че нищо особено не се е случило и се опитват да убедят другия, че преиграва.