Новолунието в Стрелец носи съдбовни промени

Кои зодии са най-засегнати от събитието
12 дек 2023 23:00, Ивета Иванова
9
Новолунието в Стрелец носи съдбовни промени
Снимка: iStock/by-studio

На 13-и декември ни очаква новолуние в Стрелец. Това е щастливо събитие и то носи много нови възможности за всяка зодия. Време е да се фокусираме над личното развитие, да научим нови неща, да изследваме нови идеи. Трупаме мъдрост, грижим се повече за себе си и ставаме оптимисти. Ето на кои зодии новолунието ще се отрази най-позитивно, според "Bustle".

Близнаци
 
За да се възползват максимално от добрата енергия, Близнаците не трябва да се сравняват с другите. Новолунието в техния знак носи много нови възможности и благословии за хората около тях, и тези зодии не трябва да се чувстват изолирани, а да се радват на успехите на близки и приятели. Нека не се лутат и да не се питат различни неща, а да празнуват щастието и успеха на хората около себе си - така самите те ще намерят щастие. Това е и добър момент да погледнат назад към своите постижения през изминалата година, да видят колко са успешни, да се порадват на постигнатото и да празнуват.

Стрелец
 
Новолунието е в техния знак, сега е техният сезон и Стрелците са истинските звезди в момента. Всички погледи са вперени в тях, което може и да не е желано от самите тях. Стрелците си припомнят стари рани и мислят за несигурността в себе си, когято понякога изпитват, имат нуждата да се докажат на другите. Но това им помага - така те стават по-уверени в себе си, показват кои всъщност са, не слагат маски, демонстрират собствената си харизма. Най-важно е именно това - да не се преструват и да останат себе си. Така наистина се превръщат в звездите и главните герои.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Човек сам си определя съдбата;
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не ни очаква новолуние в Стрелец, защото в момента Луната е в Змиеносец.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най-засегната ще е зодията днесаджийска уфсъ. Ще има много психосоматични прояви - диария, придружена от халюцинации.