Модни тенденции за зимата

Вижте кое е хит
15 дек 2023 23:10, Ивета Иванова
4
Модни тенденции за зимата
Снимка: iStock/Galina Zhigalova

Може да се каже, че зимата почти официално е тук! Усещаме как времето навън става по-студено, есенните температури си отиват и е време да подменим гардероба, да извадим по-дебелите дрехи. През зимата има и много празнични поводи, така че един шопинг тур за официални дрехи, също ще ни се отрази добре. Ето какви ще са модните тенденции през сезона, според "Glamour".

Всичко в червено
 
Тази модна тенденция навлезе още през есента и обеща да се запази и през зимата. Червеният цвят е топ тенденция сега, независимо за какво говорим - дрехи, аксесоари, обувки, чанти, коси, маникюр, бижута, грим. Така че - смело залагайте на всякакви червени дрехи! Хит са дългите червени палта, червените шлифери, официалните червени рокли, червени пуловери и блузи, червени жилетки, червени ризи, червени шалове. По принцип, може да изпробвате всякакви разновидности на червеното, но аленият нюанс е хит сега.

Прозрачни рокли, панталони, блузи
 
Едва ли има изненадани. Прозрачните тоалети станаха актуални още преди 2-3 години и така и не слизат от модния подиум. Сега на мода са черните, зелени, бежови, розови, червени, лилави прозрачни рокли, бели, черни, сини и червени прозрачни блузи и ризи. Още по-интересното е, че тенденцията се развива, така че хит стават и прозрачни черни, сиви, зелени панталони и поли. С такива дрехи винаги правите впечатление и показвате сексапила си. Те са идеални за официални събития.

Дълго черно палто
 
Време е да помислим за връхните дрехи. Прибираме кожените якета, шлифери и по-тънките шушлякови якета. Сега те отстъпват място на дългите и дебели черни палта. Нека те стигат почти до глезените и да бъдат по-широки - така ще ви е топло, ще обгърнете цялото тяло, а едновременно с това отдолу също може да сте с дебели дрехи, за да не ви е студено, когато се разхождате навън. Черните палта са вечна класика и стоят много елегантно.
 
Флорални мотиви
 
Цветята обикновено се свързват с пролетта, но сега флоралните мотиви са сред топ тенденциите и за зимния сезон. Спокойно може да залагате на черни, кафяви, лилави и сиви рокли със свежи флорални мотиви - изрисувани цветя в жълто, розово, зелено, синьо, лилаво и т.н. Костюмите с цветя също са хит - може флоралните мотиви да са само на сакото, може да бъдат и на сакото, и на полата. По магазините има и доста пуловери с цветя, които стоят страхотно. Дори бельото с флорални мотиви е актуално сега.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
женското мнение преди 4 месеца
Богат и застаряващ любовник е вечния хит !
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Shadow Fight 4: Arena проходи сюжетный режим и сражайся в PvP боях, собирай свою команду героев и выбирай таланты под свой стиль игры! Скачай игру по ссылке https://sfarena.onelink.me/xShr/banner и получи уникальные награды! Но помни: получить их можно, зайдя в игру впервые, или по возвращению после длительного отсутствия! Для корректного получения наград на iOS необходимо разрешить отслеживание данных.
1
0
 
8
 
! Отговори
вЕрвайте ми преди 4 месеца
Джоб, издут от препълнен портфейл - това винаги е модерно, прави добро впечатление, осигурява популярност и гарантира, че спрямо вас ще проявяват голям интерес. Ще има много кандидатури за позицията на ваша любовна или брачна половинка и вие ще трябва само да избирате.