Зодиите, които харчат най-много

Не могат да пестят
15 дек 2023 16:24, Ивета Иванова
7
Зодиите, които харчат най-много
Снимка: iStock/Drazen Zigic

За тези зодии е истинско предизвикателство да спестят пари. Те обожават да пазаруват, често вземат неща, които не са им необподими, харесват лукса, глезят се, ходят на скъпи и интересни места. Харчат много и не мислят за последствията. Ето кои са, според "Times of India".

Овен
 
Тези зодии просто действат импулсивно във всяка сфера на живота и финансовата не прави изключение. Не могат да се сдържат и харчат парите, веднага щом ги получат. Като видят нещо хубаво, купуват го. Като им се излиза, отиват в скъп ресторант или бар, не мислят за спестяванията си. Дават пари за екскурзии, приключения, забавления. Харчат и за дрехи, алкохол, храна и т.н.

Рак
 
Привлекателни зодии, които държат да изглеждат добре. Те харчат доста пари за външния си вид. Ходят на различни козметични процедури, набавят си нови гримове, пазаруват дрехи и се глезят с масажи, сауна и т.н. Освен това, Раците обичат изкуството - харчат пари и за него, билети, красиви сувенири, аксесоари. Харесва им да украсяват дома с хубави вещи, предмети, харчат и за модерни мебели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Харчат за зеле преди 4 месеца
Харчат за кисело зеле, защото ги мързи в началото на ноември мераклийски да си наложат зелки в бидон и после да претакат. Щеше да им излезе по на сметка и да е по-вкусно от купеното.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това, което прочетох за първите две, е пилеене на дребно. От харчене до харчене има голяма разлика. Парите са затова, за да се получи нещо насреща. Ако нивото на човека е банално -битово, ако няма хоризонт, ще ги харчи за глупотевини и суета. Но погледнато сериозно, ние дължим сегашния си сравнително лесен и удобен живот на другите - на тези, които са харчили за едри неща в полза на много хора, т.е. са инвестирали. Да им благодарим поне.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не съм в числото на изброените, но съм харчил до 3 чувала с пари, когато съм ги имал. Когато нямам пари - не харча. Знам и 2 и 200.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Koito mu e nujo da spestyava