Коледа ще е магична за 4 зодии

Вижте кои са късметлиите
21 дек 2023 18:13, Ивета Иванова
7
Коледа ще е магична за 4 зодии
Снимка: iStock/J Duquette

 Най-вълшебното време от годината е тук! След броени дни е Коледа, магията е във въздуха, навсякъде е украсено красиво и пълно с празнични светлинки, ухае на греяно вино, горещ шоколад и коледни сладки. Приятните емоции и времето, прекарано с близки, предстоят за всички зодии, но някои от тях ще имат наистина луд късмет на Коледа. Ето кои са щастливците, според "Collective World".

Овен
 
Ще имат много късмет по време на коледните празници, защото те разбират и осъзнават собствената си сила. Няма да позволят на възможностите просто да ги подминат, а ще ги преследват, ще грабнат шансовете си, ще се възползват от хубавото. Не искат да са пасивни и в зоната си на комфорт, ще са активни, главни герои и ще действат. Така сами ще създадат късмета си. Овните ще направят всичко, за да постигнат мир и щастие. Няма да разчитат на никого, знаят, че са достатъчно силни и всичко зависи от тях.

Везни
 
Представителите на тази зодия ще имат невероятен късмет по време на празниците, просто защото са позитивни и знаят как да мислят положително. Дори когато нещата се развиват зле, те ще останат оптимисти, ще гледат от светлата страна на нещата и ще научат важни уроци, вместо да се самосъжаляват и да се разпадат. Те се усмихват постоянно, опитват се да се наслаждават максимално на живота и приемат всеки ден като подарък. Сега пак ще направят това и оптимизмът им ще им се отплати. Ще ги заведе на място, на което ще са по-щастливи от всякога и ще имат късмет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Приятни сънища!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За онези, които се обичат!
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Зодия Коч, магически клатим коледните камбанки но това е една от най-тъжните коледи благодарение на Радев и неговите шарлатани които ни занулиха!
1
4
 
3
 
! Отговори
преди 4 месеца
Ей! Никога не уцелват моята зодия да е с късмет!