Сезонът на Козирога е тук, ето какво ни очаква

Прогноза за периода
22 дек 2023 18:40, Ивета Иванова
1
Сезонът на Козирога е тук, ето какво ни очаква
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

 Сезонът на Козирога е тук! Той започва на 22-и декември и продължава до 20-и януари. Започваме да приемаме живота по-сериозно, създаваме си продуктивни навици, работим по-здраво и упорито. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще имат много късмет през периода, а кардиналните знаци Овен, Везни и Рак ще са доста заети. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Всички погледи са вперени в тях! Стигат до важен момент в кариерата и е много важно да дадат наистина най-доброто от себе си и да свършат перфектно работата си. В началото ще им е малко трудно, ще работят до късно и извънредно, ще вършат най-много работа, но наградите определено ще си струват накрая.
 
Телец
 
Козирогът и Телецът си приличат, така че Телците ще се насладят на хубав период. Може да получат шанса да пътуват - ще е нещо, свързано с работата, училище или университета, нека се възползват. Периодът е точно за разширяване на хоризонтите, отваряне на ума, ставане на завършена личност. Нека интегрират нови преживявания и нова информация към същността си. Може да придобият нови желания и възгледи.

Близнаци
 
Време е да станат сериозни! Летят в облаците, сега е време да се върнат в реалността. Сезонът на Козирога ги връща на земята. Има някакъв дисбаланс в живота им - може би свързан с финансите или с любовна връзка. Трябва проблемите да се решат. Да организират наново бюджета. Може пък Близнаците да са се изчерпали емоционално - да дават много повече от себе си, отколкото получават от другия. Това ще наложи трудни и сложни разговори, периодът може да стане труден, но трябва веднага да решат проблемите, които са пренебрегвали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Боко Т. преди 4 месеца
Коза на чеверме и бъчва вино :)))