Тенденции при бижутата за зимата

Вижте хитовете през сезона
25 дек 2023 15:00, Ивета Иванова
1
Тенденции при бижутата за зимата
Снимка: iStock/heckmannoleg

 Зимата вече официално е тук и започваме да търсим нови аксесоари, чанти, обувки, тоалети, шалове, шапки. Не бива да забравяме и за бижутата. Те са основна част от визията ни и правят огромно впечатление, независимо дали сме на официално събитие, на разходка или в кафенето. Ето кои са хитовете през тази зима, според "Glamour".


Различни обеци
Време е да заложим на нещо нестандартно и да изпъкнем. Ако искате да се забелязвате и да разнообразите визията си, тази тенденция е за вас. Сложете различни обеци на двете уши. Едната може да е дълга, масивна, голяма, другата пък - миниатюрна. Може и едната да е по-елегантна, сребърна или златна,  а другата да е акрилна, с перушина, с весел детайл. Няма правила. Колкото по-асиметрични са обеците, толкова по-добре.

XXL злато
Златото е вечна класика, особено за зимата, за официални поводи, тържества и празници. Но сега има една особеност - модерни са масивните, огромни и дълги златни бижута. Става дума за дълги висящи обеци, големи, дебели и масивни гривни, огромни златни чокъри, дълги златни колиета и т.н. XXL златните бижута са много актуални сега и с тях ще бъдете като истинска знаменитост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: тенденциизимабижута
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво е "тенденция"? На кой език е?