Топ съвети за върховен секс

Напишете свой еротичен сценарий
50
Топ съвети за върховен секс
Снимка: Istock

Може би свързвате този празничен период от годината с трапези и дълги вечери с приятели и роднини? Със сигурност това неизменно е така, но защо да не се възползвате от ситуацията и от свободното време, което имате и да не прекарате незабравими моменти с половинката си? В следващите редове ви предлагаме някои съвети, които ще ви помогнат да се отпуснете и да се насладите на компанията си. Ето ги и тях:

Подхранете еротичните си фантазии

Няма да сбъркаме, ако кажем, че: „Най-важният полов орган е мозъкът“. Там започва всичко и именно той е отговорен за нашето сексуално настроение и желание. Но за да се случи това, трябва да се уверите, че подхранвате съзнанието си със секси изображения. Това ще ви помогне да „запалите двигателя“ и да отключите вашата еротична енергия. Това е още един инструмент, който да добавите към вашия любовен арсенал. Тук, разбира се, изборът е изцяло ваш – можете да гледате еротични филми по някоя кабелна програма или пък да разгледате няколко еротични издания.

Напишете свой еротичен сценарий

Ако все пак ви липсва така нужната искра, можете да бъдете креативни и да се опитате да създадете свой собствен сценарий за мръсен филм. Опишете любима ваша фантазия в дневник или пък публикувайте анонимно в блог. Коментарите на други хора може да помогнат за подхранването на нови сценарии, които вие и вашият партньор можете да осъществите.

Създайте секси пространство

Ако искате да имате невероятни сексуални преживявания, уверете се, че спалнята ви е място, изпълнено с любов и страст, а не офис или детска градина. Ако трябва, направете малък ремонт, или просто разчистете детските играчки, приберете работните неща и добавете малки щрихи като свещи или цветя. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 3 месеца
Понякога статийте ти за секс ме травмират, особенно онази дето обясняваше как се коват бремени. Тази събрах смелост да я прочета и горе долу става.
21
1
 
2
 
! Отговори
Навитак преди 3 месеца
Браво Мише, в опита гори заблудата!
20
5
 
4
 
! Отговори
Все още има доста преди 3 месеца
булгаристанки, които демонстрират, че подобна проблематика не ги интересува, защото са почтени жени. Почти до края на соца това лицемерие им е било втълпявано още докато са ги възпитавали - прави се че нищо не знаеш по тези въпроси, за да не те помислят за разтурена. Когато се омъжеш, винаги се възмущавай в присъствието на свекървата от разговори и публикации на тази тема. Така ще изпъкнеш на фона на другите жени, които дискутират и всеки ще си мисли, че си с по-добър морал от тях. Евтини номера
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Просто партньорът трябва да е постоянен и да се опознае и да му се знаят и най-скритите желания. А в България майките възпитават лигаещи се повърхностни мъже и лeки жени, в следствие на което всичко между тях приключва твърде бързо. Понякога дори след 2-рия или 3-тия път. Преди да са се опознали. И така до следващия. И със следващия пак същото. И така до безкрай. С някой стане белята и си направят деца. И възпитават децата си даже по-лошо от тях.
18
5
 
4
 
! Отговори
Този Който преди 3 месеца
Този път аз акам.
17
5
 
6
 
! Отговори
българин преди 3 месеца
Една от проявните форми на нашия морален упадък,е вулгарното и просташкото говорене, за най-интимната част от живота на мъжа и жената.И вие от сайта си мислите,че като публикувате такива вулгарни писания,сте модерни?!
16
3
 
3
 
! Отговори
Мусайбе преди 3 месеца
Намазвате шпека с мас и го овъргаляте в лют червен пипер. Оооргазъма се постига на третата секунда.
15
7
 
4
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 месеца
Жените в Република България от български произход много добре знаят , че с мъжете от третия свят постигат желаните си мечти в леглото . Чакат ги големи подвизи в леглото през новата година .
14
3
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 3 месеца
Обаче ви каа,чувал сам,чи най страстни били мулатките и азиатките..Не знам колко е верно. А нащи са кът попски ръкав широки.Затва сакат голем ,инак с малко чушле нимой ги задоволиш.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това, дето го пишете, че на 40-45 години почват да кръшкат най-много с колеги, любовници и т.н. е изключително опасно. Работех известно време в Македония, включително в албанската част, също и в Косово, докато все още си бях млад ерген. Навсякъде ме предупреждаваха - ако излизаш с която и да е жена, първо на 100 % се увери дали наистина е свободна. Защото, в противен случай, мъжът и или приятелят и, ако разбере (а там са малки градове и всичко се разбира), ще счупи и твоята глава, и нейната!
12
5
 
17
 
! Отговори
Една снаха при преди 3 месеца
развода беше изтъкнала и този факт, че не е успяла по никакъв начин да убеди свекървата да не влиза по два пъти на нощ в спалнята им, за да провери дали синчето й не се е отвило. Свекървата упорито настоявала, че е свикнала да прави тези нощни проверки още докато синът й е бил малко дете. Снахата се опитала да я накара поне да *** на вратата, преди да влезе. Свекървата винаги отговаряла: "Как ще чукам, нали Божко може да е заспал и да го страсна?" ***, че се разбери с такова свекървище!
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Гошо Пътъра Ами ако и тя го знае този номер и успее да те изпревари, защото някой от приятелите ти за майтап й е обещал бонус?
10
8
 
9
 
! Отговори
Гошо Пътъра преди 3 месеца
Надумкайте се с фасул и кисело зеле, направете 69 и като е максимално близо яко и се изпърдетте фостатта!
9
4
 
10
 
! Отговори
Пен преди 3 месеца
Хаха яко сееекс! Важно е путто да е влажно!
8
3
 
19
 
! Отговори
Секси пространство преди 3 месеца
Колкото и да го създаваш, ако живеете при свекървата или тъщата, тя става нещо като постоянен аксесоар зад вратата на спалнята ви. Никога не знаеш в кой момент ще й се приходи до двете нули и след като така и така е станала, защо да не наслуша през вратата дали младите вече спят, чедото й (или зетчето й) много ли хърка и т.н. И никога не знаете дали пак от майчина загриженост няма да открехне тихо вратата, за да провери дали не сте се отвили.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По-амбициозните представителки на онзи занаят също се грижат да са в чудесна физическа форма.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поддържат се и по-младите парясници, надяващи се да си намерят приличен втори съпруг или ако не успеят, поне да си хванат солиден любовник, който да ги подпомага.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Никола - Правилно, и даже не им пука за съвета "Влезте във форма от кръста надолу", защото вече са омъжени, уредили са си живота и не ги интересува дали ги харесват случайните им партньори. Момичетата се стараят да са във форма докато си търсят съпруг. След като станат госпожи и родят, само някои се поддържат, обикновено тези с многото пари, защото други им вършат домашната работа, а те по цял ден се чудят какво да правят.
4
8
 
1
 
! Отговори
Важно уточнение преди 3 месеца
До Анонимен 3 - В твоята уста. После ще ни кажеш хубаво ли е.
3
6
 
15
 
! Отговори
Докато си още млада, преди 3 месеца
слабичка и гъвкава, няма нужда от възглавница, защото сама можеш да поддържаш тялото си във всякаква поза. Натежи ли ти четирибуквието, и възглавница не помага, всякак ще изглеждаш като разпльокана медуза. Затова вместо да търсиш допълнителни атрибути, просто гаси лампата. Нека той във въображението си да те вижда такава, каквато си била на 20 г., преди да родиш.