5 знака, че бившият ви е превъзмогнал и е продължил напред

Той самият има нова половинка
13 яну 2024 23:00, Михаела Лазарова
31
5 знака, че бившият ви е превъзмогнал и е продължил напред
Снимка: Istock

Ако сте приключили връзката си, но все още имате чувства към бившия си, вероятно и мислите ви са постоянно насочени към него. Има признаци обаче, че той ви е превъзмогнал и е по-здравословно за вас вие също да продължите напред, вместо да задълбавате в миналото и да искате да го възобновите.

Кои са признаците, че бившият ви е превъзмогнал и е продължил напред?

Всячески ви избягва, не търси контакт с вас

Ако бившият ви се държи дръпнато, когато го търсите, избягва контактите с вас, не ви отговаря дълго време или изобщо не инициира пръв контакти с вас, това е повече от ясен знак, че е продължил напред. Щом той не иска да говори с вас, да ви вижда и да отговаря на съобщенията ви, значи е по-добре за вас да спрете да дълбаете в миналото и да направите същото като него – да продължите напред.

Тласка ви да намерите нов партньор

Ако бившият ви ви насърчава да си намерите нов партньор, това е ясен знак, че той няма абсолютно никакви намерения да се върне при вас. Спрете да се надявате, че нещата ще се върнат постарому, защото този знак е повече от ясен.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре че са ви превъзмогнали ревете и си купете носни кърпи!
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Една моя колежка коментира това с подаръците обратно така: "Ако след време ще си иска дрънкулките, по-добре нищо да не ми подарява, защото е тъпо и унизително. Бижута мога и сама да си купя. Ако реве да ги даде на следващата, е още по-тъпо, значи не съвсем не е заслужавал да си губя времето с него."
18
2
 
1
 
! Отговори
Епопеи от панелките преди 3 месеца
Въпросът е как свеки приема новата снаха и дали е превъзмогнала навика си във всеки един момент да я сравнява с бившата, мърморейки "Горкият ми син, от трън та на глог!"
17
1
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 3 месеца
Ако си разведен но лягаш и ставаш с дъсчицата бивша ли ти се води? Ами аз на нея? май това е знак че не съм продължил напред, каквото и да значи това.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Подарете му близалка!
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Иначе никакъв не се обажда, но пред хората ме нарича жена ми. Значи е пегал. Стискам му палци хубавичко да го опъват
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя номер с "пременил се Илия, пак в тия", няма да мине!
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Навремето въртяхме с един приятел една ейчарка на голяма телекомуникационна компания в един хотел с джакузи в апартамента. Правихме я "пиле на грил ", раздаваше се напълно навсякъде. След време се омъжи.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много бързат някои. Казах, че Март-Април(по-скоро Март) ще се оформи правителство и тогава ще се разбере кой и каква коалиция ще управлява, сега ги наблюдавам само какви ги вършат.
11
6
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 3 месеца
Ами тя е доста социална. Все пас професията и е такава, да общува много с хора. ЕйЧар е в софтуерна компания. Много е общителна, но държи много на семейството и е много сериозна. Те бившите и приятели не са програмисти. Единият е фитнес инструктор, другият доколкото си спомням е някакъв масажист в студио, все несериозни и нископлатени професии.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Познавам едно семейство, в което се разиграваха подобни циркове през първите години от брака им. Той много я харесваше, но беше капризен и разглезен от майка си. Всеки път, когато се спречкваше с жена си, той собственоръчно сваляше от шията й златната верижка с кехлибарена висулка, както и другите две златни бижута, които й беше подарил - тънката златна гривна и златен пръстен. После, като му мине яда пак й ги връщаше. Изобщо, цирк. След време спря да прави тези глynocтu.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До 6 - С толкова разклонения, с колкото бивши свои гаджета тя ходи на море. Прекрасни рога, тип еленови.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мога да разбера жена, която е обидена заради това, че е изоставена и е пожелала да върне подаръците, които е получила от бившия. Но някой да изостави жена и той да поиска от нея да върне подаръците, които й е направил?! Само недостоен човек би постъпил така. Допустимо е да си поиска обратно подаръците, само ако той много я е уважавал и й е дарявал скъпи вещи, но впоследствие тя го пренебрегнала заради друг мъж.
7
5
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 3 месеца
Какви рога? Не разбирам.
6
0
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 3 месеца
Растат ти рога брат! РОГА!
5
1
 
4
 
! Отговори
До Тео преди 3 месеца
Не сме от една компания. Ами не знам дали са хомосексуалисти. Единият има семейство, ама са се поделили с жена му. Какво ми е на главата?
4
0
 
5
 
! Отговори
Тео преди 3 месеца
Добре ... тук изключвам момента, ако сте от една компания. Хора се срещат и се разделят. Сега ще кажете аман от добродетели, но все пак, освен ако бившите на жена ви не са станали гейове, силно ви препоръчвам да опипате горната част на главата ви, да не би случайно да няма две издатини. Че докато човек се усети, е възможно без да разбере да се удари в трегера на вратата! Непоискан съвет: намерете време с *** да ходите и вие на море.
3
11
 
4
 
! Отговори
До Тео преди 3 месеца
Не е точно така. Съпругата ми поддържа приятелски отношения с бившите си приятели. Дори ходят на море заедно, ама чисто приятелски, разбира се, защото аз съм имал години, когато съм бил доста зает заради проекти (софтуерен инженер съм) и не съм можел да ходя с нея на море.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мише, а 5 знака, че бившият вече прави секс с друга?
1
0
 
12
 
! Отговори
Тео преди 3 месеца
Мише, какъв бивш е, ако въобще поддържа връзка с вас? Евентуално само ако имате нещо общо да уреждате - кола, имот, дете - ама иначе, за какъв дявол?!? Край е край. Няма само приятели.