Снежната луна преобръща живота на 4 зодии

Вижте кои са те
23 фев 2024 15:00, Ивета Иванова
5
Снежната луна преобръща живота на 4 зодии
Снимка: iStock/Kotenko_A

На 24-и февруари, събота, ни очаква пълнолуние в знака на Дева. Сега е времето да опитаме да спрем да контролираме нещата, да поемем дълбоко дъх, да започнем да лекуваме себе си, да опитаме да израснем. Дните около Снежната луна (както още се нарича събитието) носят промени и трансформации. Ще има предизвикателства за тези, които са в нови връзки. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Hello! India".

Овен
 
Ще са много заети около пълнолунието. Снежната луна ги кара да жонглират с различни отговорности и задачи. Ще бъде лесно Овните да се пренатоварят и да пренебрегнат собственото си здраве, заради всичко, което им е поверено и което трябва да свършат. Но трябва да обърнат внимание и на себе си. Нека се фокусират само върху едно нещо, да опитат да не вършат няколко неща едновременно, независимо какъв ще е резултатът. Това може да е повратен момент в живота им. Трябва да са внимателни.
 
Везни
 
Пълнолунието ще им даде възможност да остъпят крачка назад, да анализират нещата и да се фокусират над голямата картина. Много е важно Везните да започнат да обръщат внимание на своята интуиция. Да слушат какво им казват ума и тялото им. Трябва и да преоценят подхода си към живота, към бъдещето. Тези зодии трябва да осъзнаят кога трябва да действат и кога да се отдръпнат, да спрат. Сега е необходимо да потърсят вътрешна яснота по тези въпроси, както и да намерят спокойствието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
650 000 000 преди 1 месец
шестотин и педесе милиона души кво ще правят не знам през това време. май да си потърсят друга планета
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само около мен ли има много агресия и скандали тези няколко дни? И сякаш всички сме изнервени.
2
3
 
0
 
! Отговори
Звездите ми шептят преди 1 месец
Заебете снежната луна, напишете краставата луна и лaйнянaта луна на кои зодии какви проблеми докарва.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Късмет за всички зодии