Филмът "Нимфоманката" се рекламира с множество оргазми

Режисьорът Ларс фон Триер представя бъдещата си лента с куп звезди
12 окт 2013 16:57,
7
Филмът "Нимфоманката" се рекламира с множество оргазми
Снимка: nympfomaniacthemovie.com

Филмите на Ларс фон Триер са известни със своята провокативност. Постерите му също не правят изключение. Най-новият му филм „Нимфоманката" предизвиква внимание не само със звездния актьорски състава, интересното заглавие, а и с рекламните си постери.

На тях може да видите звездите Шарлот Генсбур, Шая Лебьоф, Уилям Дефо, Стелан Скарсгард, който работи с режисьора в предходния "Меланхолия", Ума Търман, Крисчън Слейтър и др. в момента на техния оргазъм.

Сюжетът е разделен на осем части, в които се проследява сексуалното развитие на главната героиня (Генсбур) от детството до 50-ия ѝ рожден ден. Тя се среща с по-възрастен мъж (Скарсгард), пред когото изповядва живота си, след като той я намира пребита в една алея.

Фон Триер твърди, че лентата ще бъде „хардкор" и едновременно с това не толкова порнографска. Но в нея ще има много секс сцени, които граничат с нежната интимност и по-грубата страст.

До момента има три тийзъра на продукцията, но няма конкретна дата за излизането ѝ на голям екран. Предполага се, че лентата ще бъде представена на следващия фестивал в Кан.

Вижте провокативните постери в галерията на Tialoto.bg, които дават само бегла представа какво да очаквате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много ми е интересно как някой може да бъде "набеден" за гений...
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Триер винаги е бил комерсиалист, набеден за "гений". Интересно, защо ли всеки път се опитва да "провокира" със замаскирано порно... (thinking)
4
5
 
6
 
! Отговори
лош вкус преди 10 години
Още от заглавието. Вече и "майсторите" не са застраховани, или ги е страх, че "продуктът" няма да се продаде добре. Наличието на звезди го доказва още един път.
3
8
 
11
 
! Отговори
??? преди 10 години
Сексуална революция 2013-та? Лошо звучи.От оргазмите по-далеч няма, освен да снима черва. Празнота ни чака оттук натам./от "Широко затворени очи" очаквах повече, но ... заглавието беше най-доброто/
2
8
 
22
 
! Отговори
jo преди 10 години
Екатерина Михайлова и Велислава Дърева участват ли ???
1
3
 
8
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
УилЕм Дефо