Джаред Лето става част от "Блейд Рънър"

Продукцията тръгва по кината на 6 октомври 2017 г.
19 авг 2016 15:52, Петя Славова
1
Джаред Лето става част от "Блейд Рънър"
Снимка: Reuters

Певецът, актьор и носител на "Оскар" Джаред Лето е най-новото попълнение в състава на дългоочакваното продължение на филма "Блейд Рънър", съобщи Контактмюзик.

Подробности около ролята на 44-годишния Лето не се разкриват, пише БТА. През април тази година продуцентите от "Алкън ентъртейнмънт" оповестиха, че филмът "Блейд Рънър 2" ще излезе на екран по-рано, отколкото беше съобщено предварително.

Продукцията трябва да тръгне по кината на на 6 октомври 2017 г., вместо на първоначално обявената дата през февруари 2018 г.

Действието във филма "Блейд Рънър 2" ще се развива няколко десетилетия след събитията в края на оригиналната научнофантастична лента от 1982 г., режисирана от Ридли Скот.

Холивудският ветеран Харисън Форд се завръща в ролята на Рик Декард. В приключението заедно с него ще се впуснат канадският актьор Райън Гослинг, актрисата Робин Райт и кечистът Дейв Батиста, който се изявява на актьорското поприще.

Продължението на "Блейд Рънър" ще бъде режисирано за компания "Уорнър брадърс" от създателя на "Сикарио" Денис Вилньов. Режисьорът на оригиналната част Ридли Скот ще бъде изпълнителен продуцент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас, ще o*epaт и Блейд Рънър.