Закопчаха лидера на "Златна зора" в Гърция

Михалолиакос е задържан за формиране на престъпна организация
Обновена: 28 сеп 2013 09:56 | 28 сеп 2013 09:55,
61
Закопчаха лидера на "Златна зора" в Гърция
Размириците, които предизвика убийството на на ляв активист и рапър. Снимка: архив, Reuters

Гръцката полиция е арестувала лидера на гръцката крайна десница "Златна зора" - Николаос Михалолиакос, предадоха световните агенции.

Николаос Михалолиакос е бил задържан по обвинения за формиране на престъпна организация, посочва Асошиейтед прес.

Заповеди за арест са издадени за още петима депутати на "Златна зора". Сега звеното за борба с тероризма към полицията ги издирва.

Още по темата
Очаква се издаването на още заповеди за арести за лица от партията.

Мерките се взимат броени дни след убийството на ляв активист и рапър от предполагаем член на "Златна зора", което разбуни духовете в Гърция, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
боко тиквата преди 10 години
Златна зора ,взима голяма част от партията на самарас -сините ,нямат нищо общо с назистка партия -просто искат само гърци християни, а самарасчо е подписал да разпродаде гърция на германците и американците ,а крайно десните не продават и полвин сантиметър , догодина ще имат избори -местни - и какво излиза кмет КАСИДЯРИС--ХА андончо неможе да го приживее ,вчера златна зора ,ходиха на съдията ,и съдят зелената партия за кражби ,а това се знае и от малките деца че одкраднаха , ДА ВИДИМ
27
2
 
2
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
ДО ОДИСЕЙДЪРЖАВНИЯТ ДЪЛГ, КОЙТО ЦИТИРАШ НА АНГЛИЙСКИ НЕ Е ВЪНШЕН ДЪЛГ, КАКЪВТО УНГАРИЯ НЯМА. ТОВА Е ДЪЛГЪТ НА ДЪРЖАВАТА КЪМ ДРУГИ ВЪТРЕШНИ ИКОНОМИЧЕСКИ СУБЕКТИ, А ЗА КОРУПЦИЯТА НИЩО НЕ СПОМЕНАУ КАКТО И ЗА ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ МВФ И СБ, КОИТО ПРИ НАС СА ОГРОМНИ.
26
1
 
8
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
28 Кипър никога не е бил Гръцки , те са един народ но две държави . Иначе си прав на гърците им трябва Пиночет образно казано , на времето след края на ВСВ щяха за малко комунизъм да си докарат и то сами за разлика от нас , при нас ако не беше Червената армия комунистите ниога не биха се добрали до власт ,а гърците английските войски ги спасиха от комунистите.Според мен е от слънцето , това ги право по мързеливи и по податливи на комунистическата идеология
25
4
 
1
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До Одисей 1При предишната хунта загубиха северен Кипър!Трябва им истински военен режим-Пиночет!
24
3
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Унгария Public debt:79.2% of GDP (2012 est.) България Public debt:16.2% of GDP (2012 est.)
23
3
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
25 Нико знаеш че това са пълни глупости , пред България по ниво на Външния дълг спрямо БВП беше май само някоя от прибалтийските Републи . Иначе Унгария винаги е била пред България , при тях никога не е имало нашата колективизация в земеделието .
22
2
 
8
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
ДО ОДИСЕЙУНГАРИЯ ВЕЧЕ Е БЕЗ ДЪЛГОВЕ КЪМ МВФ И СБ И НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ВЪНШНИ КРЕДИТОРИ.ИМА В ПЪТИ ПО- ПРОДУКТИВНО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ИНДУСТРИЯ ОТ НАС, А ЗАПЛАТИТЕ СЪЩО СА РЕАЛНО МНОГО ПО- ВИСОКИ, ЗАЩОТО ПРИ ТЯХ НЕ СЕ КРАДЕ ТОЛКОВА, КОЛКОТО ПРИ НАС.ИНДЕКСЪТ НА КОРУПЦИЯТА ТАМ Е СПАДНАЛ ДРАСТИЧНО ОТКАКТО ОРБАН Е ПРЕЗИДЕНТ, АБСОЛЮТЕН ФАКТ, КОЙТО ГО ПРИЗНАВАТ И САМИТЕ УНГАРЦИ.
21
3
 
3
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
ДО БСП В СЪРЦЕТОТОЧНО ПЪК ВИЕ, *** НАЙ- МАЛКОТО ИМАТЕ ПРАВО ДА ДАВАТЕ ОЦЕНКИ ЗА ИСТОРИЯТА И ЗА ДРУГИ ПАРТИИ, ЗАЩОТО ПО- ГОЛЕМИ ИЗВЕРГИ ОТ ВАС ИСТОРИЯТА НЕ ПОЗНАВА. А ХОРАТА, КОИТО СТЕ ИЗБИЛИ САМО ПРЕЗ 20 ВЕК, ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НЕ СА ИЗБИВАНИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ВОИНИ ПРЕДИ ТОВА НА СВЕТА. А НАЦИСТИТЕ СА ЦВЕТЯ ПРЕД ВАС, ЗАЩОТО ИСКАХА ДА НИ ИЗБАВЯТ ОТ ЦИОНИСТКАТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЮДЕИСКА ***, КОЯТО ВИЕ ЗАЩИТАВАТЕ И ВОДИТЕ ГЕНОЦИД КАТО НЕЙНИ СЛУГИ.
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е да, когато някой се обявява открито против неолиберализма, защитава интересите на нацията и увлича със себе си вече половината народ естествено ще го обявят за престъпник. Историята се повтаря. С Хитлер не беше ли така навремето? Ама преобразува ли ли Германия от пропаднала и раздробена страна в цъфтяща обединена държава с презадоволено население само за 4-5 години? Между другото Виктор Орбан сега води точно същата политика и Унгария в момента е с най-висок ръст на икономическо развитие.
19
2
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Крайно време бе това да се случи , но нещата в Гърция ще ескалират може и някой военен режим да си докарат , няма да им е за първи път .
18
4
 
3
 
! Отговори
HCDV! преди 10 години
На мен ме "спънаха" в живота точно представителите на племето дето го благославяш!Няма що, много християнско-нали? Кой ти каза ,че ги благославям. Това, че гърците са най-големите лъжехристияни е друг въпрос. Достатъчно е да прочетеш книгите на Д. Талев. Но и не искам да злорадстваме на дереджето на Гърците, тъй като не знаем какво ни чака след няколко години. Защото само аз и хората ми знаем какво преживявахме вечерите по улиците на Атина. Същото което става сега с хората от Овча купел.
17
10
 
10
 
! Отговори
varg преди 10 години
Напълно подкрепям и заставам зад действията на ''Златна зора''.
16
2
 
0
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До до бъдин 14:На мен ме "спънаха" в живота точно представителите на племето дето го благославяш!Няма що, много християнско-нали?
15
0
 
1
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Коментара ми не е до Бъдин а до 13,14,15
14
1
 
4
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
До Бъдин , много не се извинявам , независимо от малите щастливи моменти с византийците малкото черно джудже хомосексуалист Василии "***" , на който кръщават улици днес в 21 век е извършил най-варварския акт , извършван от християнин на други християни , като ослепява войската ни, но тук говорим за други неща , така че нека страним от историята.
13
2
 
2
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До До бъдинСкато!
12
1
 
5
 
! Отговори
до бъдин преди 10 години
Вместо да четеш пияницата Джагаров прочети историята и ще разбереш колко общо имат гърците с Византия. И не плюй Ромейската империя защото тя ни е покръстила, а и освен войни сме имали и много моменти които в симбиоза сме защитавали Православието.
11
4
 
5
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Византийски номера!Не забравяйте "стакана с византийската отрова"!
10
1
 
13
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Действията им остават "незабелязани" от гръцката полиция и е обществена тайна , че имат своите подръжници сред политици и жандармерия , а техните действия са нападения , често над невинни хора , това го казвам за да се знае , че куките са *** , независимо къде се намират.
9
4
 
14
 
! Отговори
123 преди 10 години
А Волен се крие в Брюксел...