Ромите "дресирали" Мария да танцува за просия

Русият ангел купен в Гърция за 500 евро от българска майка
Обновена: 21 окт 2013 14:19 | 21 окт 2013 09:01,
150
Ромите "дресирали" Мария да танцува за просия
Малката Мария. Снимка: Reuters

Момиченцето, което беше намерено в ромски лагер и наречено в Гърция "рус ангел", е било купено за 500 евро от българска майка. Това твърди местната преса, цитирана от Нова тв.

Още по темата

Според изданията биологичната майка на момиченцето се намирала в Атина, а българските роми в района знаели достатъчно подробности, които да помогнат на разследването.

Полицията в южната ни съседка вече работи по версията за канал за внасяне на бременни жени от България, които раждат в Гърция, след което децата се продават.

Гръцката телевизия "Алфа ТВ" пък разпространи видеоклипове на Мария, пуснати в YouTube.

 

На тях се вижда как малкото момиченце е принуждавано да играе кючеци, под зоркия поглед на възрастна ромка, която на няколко пъти дърпа момиченцето и я принуждава да играе.

Предполага се, че роднини на двойката, която е "отглеждала" детето, са разпространили кадрите.

Мария бе открита в сряда в цигански катун във Фарсала в централна Гърция, а ДНК-тестове доказаха, че мъжът и жената, с които е живяло момичето, не са нейни баща и майка.

Директорът на социалната служба в Лариса Костас Янополус обяви, че двойката похитители на момиченцето са се отнасяли с него като с "танцуваща мечка".

Невинното дете е било жестоко експлоатирано за просия, категоричен е той.

От гръцката полицията пък съобщиха, че ромското семейство е получавало над 8000 евро социални помощи за 14-те си деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: МарияромиГърцияЛариса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като България, не съумя да социализира и интегрира ромското и голяма част от ислямизираното малцинства,сега те се опитват да асимилират БЪЛГАРСКОТО мнозинство.Чалга,турски сериали,новини на турски език.Циганизирането и ислямизирането на България е в пълен ход.
102
1
 
6
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
Имат ли касова бележка за да докажат, или просто са излъгали като... ***, барем те излязат по стока а българката майка не (не че смятам че сме много стока де...)?
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До HitlerМного!!!
100
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БА СИ! ЗА 24 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ", ТАКАВА МОРАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ.
99
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние си искаме българчето обратно у родината си за да се развива нормално! Иначе няма шанс в чужбина извън Циганистан !
98
2
 
27
 
! Отговори
Мемет преди 10 години
Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!
97
3
 
45
 
! Отговори
България е навсякъде преди 10 години
БЪЛГАРСКАТА СЛАВА СЕ РАЗНАСЯ В ЦЕЛИЯ СВЯТ СВЕТКАВИЧНО, СТРАНАТА НА *** И ***!
96
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези етноси, които не се поддават на очовечяване трябва да бъдат ибявявани за нехуманоидни, да бъдат стерилизирани и оставени да изчезнат. Някой ще кресне геноцид, може и така да е. Но определено е престъпление да бъдат оставени да раждат невини деца обречени на мизерия, просия и проституция. Така ли е?
95
0
 
15
 
! Отговори
Bългария е навсякъде преди 10 години
Работят в плантациите за памук. Ние го познаваме", съобщи още той, цитиран от "Български новини". Димитриу уточни, че има практика български роми да им предлагат деца, като цената им варира между 1000 и 2000 евро. Лично той бил получил такова предложение.
94
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ромски барон: Родителите на Мария са българи. Биологичните родители на малката Мария са българи, заяви в гръцкия ефир председателят на ромската общност във Фарсала - Бабис Димитриу. "Детето го познаваме всички. То не е крито от сегашните му родителите. Български *** го оставиха, когато беше бебе на 15 дни, за да го отглеждат сегашните му родители. През годината бащата идваше по няколко пъти, за да го вижда. До преди една седмица беше тук, а в момента е някъде по района на Евия и се издирва.
93
0
 
22
 
! Отговори
ANTONOM преди 10 години
НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА ЗА ДРУГИТЕ ДЕЦА НА ДВОЙКАТА, КОИТО ОЧЕВИДНО НЕ СА ТЕХНИ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ЕДНА ЖЕНА В РАМКИТЕ НА 10 МЕСЕЦА ДА НАРОДИ ТОЛКОВА ДЕЦА.КАК МОЖЕ В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ДА СЕ ИЗДАВАТ ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ НА БАЗАТА НА МАХЛЕНСКИ СВИДЕТЕЛСТВА?!
92
2
 
21
 
! Отговори
Рамазан преди 10 години
Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.
91
5
 
5
 
! Отговори
дебел депутат преди 10 години
това е дикреминация,незабавно да се осъди гърция за това недопустимо нарушение спрямо ромите,русото момиче да се върне при ромите незабавно, и да отива да проси.
90
4
 
15
 
! Отговори
George Soros HumanRW преди 10 години
Стигнахме до там, *** да осиновяват български деца.Пример за българска интеграция.
89
1
 
34
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Lipsvam li vi?
88
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО *** Държава,...........РАЗБРАХМЕ ЧЕ ЖЕНА ТИ, *** И СЕСТРА ТИ РАЗРАБОТВАТ НАДНИЦА В ГЪРЦИЯ НЕЩАСТЕН ***, КУТРИГУР ИЛИ КУТИГУР ОТ КАЗАХСТАН!
87
12
 
7
 
! Отговори
ЦИГАНСКА Държава преди 10 години
Гърция-*** Държава , най интересното че всички са *** като Пакистанци , Куирди и Индийци
86
2
 
29
 
! Отговори
ONASSIS преди 10 години
Срам и позор братя вулгари.До там я докарахте. Ако бях български политик щях да потъна в дъното на земята от срам. Тръгнал *** да критикува Путин,че забранил осиновяването на руски деца от американци.
85
4
 
12
 
! Отговори
бг-циганин преди 10 години
Дайте видео за ггръцката катуна която прилича на скъп софийски квартал, скъпи журналисти от циганистан! Дори журналистите от BBC дето посетиха гръцката катуна в която живеят 3.000 *** са останали с отворена уста от чистотата и белите подредени къщи...........ЗАЩОТО КАКВАТО ДЪРЖАВАТА ТАКИВА И ***!*** са получавали в гърция детски помощи за 14 деца 13.720 евро на година!
84
0
 
17
 
! Отговори
бг-циганин преди 10 години
ЗАПОВЯДАЙТЕ В ГЪРЦИЯ, ПРЕД ВСЯКА ГРЪЦКА ЦЪРКВА ЩЕ ЧУЕТЕ БЪЛГАРСКА И РУМАНСКА РЕЧ....бате, дай парички, пари ми дължиш бе!