Цветелин Кънчев: Мария не е ромче от България!

"Циганин по-скоро би осиновил дете, отколкото да го продаде"
Обновена: 22 окт 2013 08:42 | 22 окт 2013 08:42,
71
Цветелин Кънчев: Мария не е ромче от България!
Цветелин Кънчев. Снимка: архив, Булфото

"Случаят с русата Мария от Гърция е голяма клевета, в която се набърква името на България", коментира пред Нова тв лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев.

Още по темата
Според него Гърция търси начин да се измъкне от случая и затова хвърля вината на България. Той не вярва, че заради бедност български роми са оставили детето си за отглеждане на гръцки роми.

По думите му истинският циганин по-скоро би осиновил дете, отколкото да го продаде.

Кънчев заяви още, че чертите на детето са по-скоро руски или англосанксонски.

"Това дете няма ромска генетика. Гледах го и как танцува, то няма маниерите на ромите", категоричен бе ромският бос.

Цветелин Кънчев бе категоричен, че няма да остави случая, докато не се изчистят нещата.

"Ще защитя страната по достоен начин и няма да позволя да ни вкарат в конфликти", заключи той.

Междувременно в Гърция продължава да се тиражира версията, че детето е от България.

Според показанията на двамата "родители", отгледали Мария в катуна, тя е дете на българска ромка, която заедно с приятеля си – българин, е оставила детето за отглеждане в ромския лагер във Фарсала.

На разследващите те представили имената и на български посредник, както и на истинската майка на Мария.

Вестник "Български новини", издание на сънародниците ни в южната ни съседка и в Кипър, пише, че властите в Лариса настояват за българска връзка в случая. Даже е започнало разследване за каналите за внос на бременни жени от България, които раждат в Гърция и чиито деца се продават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В едно село до Средец живее мазен ***, който има 9 дъщери, пуска ги на който свари за по 5 лева. Кънчев обясни ми как е възможно това при този извисен морал, за който говориш?
59
1
 
3
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 10 години
NE E DALE4E VREMETO KOGATO CHTE IMA ISTINSKI ROMSKI LIDERI SAS ROMSKI GINETI4NI 4ERTI A NE FALCHIFI HORA KATO TOZI . EVROPA MNOGO DOBRE VI ZNAE BALKANSKIYAT HITAR MANATALITET.
58
1
 
7
 
! Отговори
miselm преди 10 години
ROMA E HAVAНА CLUB а *** СИ Е ***
57
1
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 10 години
Моля операторът да не блокира умишлено съобщенията.За трети път ми се случва да ми прекъсваш написаното.Ако не ти се работи изчезвай-не ми яж нахалост парите
56
3
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 10 години
Въобще гърците да не търсят оправдание след свършен факт и да не ни замесват инас защото преди време когато Коста Симитис беше премиер излезе със доклад,който гласеше-до 2014 година какво ще правиме и струваме но Гърция трябва да наброява-14 милиона.Преди 8-9 години когато бяхме със визи на Промахон сваляха жени над 45 години и ги връщаха обратно въпреки че бяха със визи а пропускаха цели автобуси със млади жени-в тоя автобус имаше гръцки сводник който пробутваше нещо и автобусът тръгваше без п
55
1
 
10
 
! Отговори
Ами ако? преди 10 години
До НаблюдателПрилича на поляче,но и на поМаче!Сред българските мюсюлмани не е да няма руси със зелени и сини очи.Дали забременяла неомъжена или не от съпруга си бълг.мюсюлманка на работа в Гърция би задържала детето?
54
1
 
12
 
! Отговори
nn преди 10 години
ако не вярваш на ***, питай брат му!
53
2
 
3
 
! Отговори
гт преди 10 години
...не е и коняче
52
7
 
8
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Още като го видях първият път на снимка и си помислих, че е българче детето. Очите му са български. Българите имат една твърдост в погледа. Което не характерно за руснаци и украинци.Разбира се не е ***, а си е българче. Другите глупости на *** няма да коментирам. Всички знаем, че *** са най-"честни" и "почтени". не че няма и свестни, но са много малко. Огромната част са "криминален контингент" (цитирам френското мнение за ***).
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не попитат шефа на гръцката митница, как това русо и бяло дете е влязло в страната им с родители-***?
50
4
 
10
 
! Отговори
* преди 10 години
Мое лично наблюдение , но детето е румънче . Кънчев е до някъде прав - гърците мъчейки се да ни очернят / за пореден път /пред света оставят детето далеч от биологичната му майка . Дори тя да не го иска поне ще може да бъде осиновено по надлежен ред .
49
3
 
8
 
! Отговори
мето преди 10 години
Айде стига смешки де. Внос на бременни жени. Там не могат ли да ги забременяват? Цв. Кънчев също не е генетичен ром, за който не знае и съдбата на това момиченце му е болно близка. Ако той не може да защити България по този казус, то кой тогава? Може би "каруцар54"?
48
1
 
12
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Изказването на министъра е некоректно. Той спокойно може да каже, че тя не е ромче (аз бих използвал ***) от Земята и пак щеше да е прав. Тя просто не е от онзи етнос.
47
2
 
14
 
! Отговори
ONASSIS преди 10 години
"Според него Гърция търси начин да се измъкне от случая и затова хвърля вината на България".Чичиолино, ти стана за смях дори на сънародниците си.
46
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
*** и в българия учат децата си да крадът да просят,продават ги какви глупости приказва *** бос,сигорно сам си вярва.показаното момиченце очевидно няма български черти,но понеже от българия масово *** продаваха деца в Гърция,затова местните власти с основание търсят следи за български канал.
45
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде, да не намесва тоя България, в *** си истории!
44
3
 
9
 
! Отговори
no comment преди 10 години
До АЛИмаме - Долен Лидеров!!!
43
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Циганип по-скоро би казал истината, отколкото би излъгал"!"*** по-скоро би дарил, отколкото би откраднал"!"*** по-скоро би пожалил, отколкото би убил"!"*** по-скоро би живял нормално, отколкото като животно"!"*** по скоро би се самоубил, отколкото да насили дъщеря ви"!"*** по-скоро ще ви направи добро, отколкото зло"!Как ви звучи? Сега трябва и да повярвате!
42
4
 
14
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
сега ако бяхме една истинска фашистко-корпоративна система, родителите веднага щяха да бъдат издирени по генетичните маркери които държавата ще пази за всеки индивид. но не, праволюбци и либерасти *** на умряло дори за най-просто подслушване, а ако се предложи всеки да има задължителна днк регистрация направо ще им се опържи гладкия мозък от възмущение. искренно се надявам родителите на детето да са праволюбци и сега да берат плодовете на личната си свобода и неприкосновеност.
41
2
 
15
 
! Отговори
asdf преди 10 години
Всички унтерменшени да бъдат изпратени в Индия и Египет. Там ще са си в собствена среда.