Нова лидерска среща на 26-и май за Македония

Довечера е митингът на управляващите от ВМРО-ДПМНЕ
18 май 2015 18:37,
4
Нова лидерска среща на 26-и май за Македония
Снимка: архив, Reuters
И втората среща между лидерите на основните политически партии в съседна Република Македония приключи без успех.
 
Участниците се договориха за нова среща на 26-ти май в преговорите на лидерската среща в Скопие.
Още по темата
 
Преди приключването на разговорите от опозицията съобщиха, че няма да "участват в никакви договорки, ако няма споразумение за преходно правителство". Преговорите се водят в клуба на народния представител.
 
В преговорите участваха премиерът и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, Зоран Заев от Социалдемократическия съюз /СДСМ/, Али Ахмети от Демократическия съюз за интеграция /ДСИ/ и Мендух Тачи от Демократическата партия на албанците /ДПА/.
 
Премиерът Никола Груевски отказа да отговаря на журналистически въпроси, защото щял да говори тази вечер на митинга на партията му.
 
Вчера в Скопие се проведе национален протест срещу режима на Груевски. В него участваха десетки хиляди души от цялата страна. Тази вечер пък ще има митинг на управляващата партия ВМРО-ДПМНЕ от 21.00 часа место време. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
eee преди 8 години
След, като ни откраднаха историята, Крали Марко, Панчарево и много други неща, македонците, откраднаха и знамето на японския флот. Толкова са умни, че нищо не могат да измислят, а само крадат!!
1
1
 
4
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Винаги съм казвал че когато медиите започнат да се интересуват повече от това какво става в чужбина а не у нас значи нямат аргументи да оправдават това което се случва у нас. Е в случая е друго. Цялата тази истерия относно един обикновен протест който едва събра 1/5 от очакваните 100000 човека и който е далеч по-малък по посещаемост от предишните организирани от същите тези опозиционери е за да се прави ПР кампания на Станишев за да се държи тук страк че и при нас може да има протести.