Те са там, в Одрин, чакат с надежда. Вижте ги!

2 000 бежанци от Сирия са задържани от турските власти
17 сеп 2015 18:34,
178

Снимка: Булфото

Около 2 000 бежанци от Сирия са задържали турските власти в Одрин. 500 от тях са на автогарата, а останалите са се разположили край магистралата, на 10 км от града.

Още по темата

Те се охраняват от полиция и жандармерия, а хуманитарни организации и местната община им носят вода и храна, видя Булфото.

Бежанците искат да преминат през територията на Турция по пътя си за Европа и определят за крайна точка на пътуването си Финландия, Германия, Великобритания.

Повечето от бежанците имат паспорти, но нямат виза за влизане в Турция. Те нямат отговор на въпроса как ще преминат границата с България, за да стигнат до западните държави.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
5555 преди 8 години
Тия не са хора !
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕДНО ХРИСТИЯНСКО СЕМЕЙСТВО СА ГО СНИМАЛИ 10 ПЪТИ!!! ДА ЗАБЛУЖДАВАТ, ЧЕ ТАКАВА Е И МАСАТА :D
93
0
 
2
 
! Отговори
А преди 8 години
войни, така че не мисля да плащам от моите данъци за техните преселения.
92
0
 
2
 
! Отговори
А преди 8 години
И аз чакам с надежда някой да ми даде 1 000 000 евра, ама никой не ще... ;-)А сега малко по-сериозно. Ако се държаха подобаващо и без претенции, ако се интегрираха в европейските общества, с техните ценности, бит и култура, а не само да търсят правата си (както те ги разбират), нямаше сега да киснат в Одрин и да чакат "с надежда в очите", както сълзливо ни разправят журналистите. Тъй че да си чакат, а пък най-добре да си ходят там, откъдето са дошли. Аз лично нямам дял или вина за техните войн
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тези бежанци които не се нуждаят от храна и вода, както пише на импровизирания плакат, който държи детето на последната снимка?
90
0
 
3
 
! Отговори
ahmed haskovo преди 8 години
tazi paplac koyato idva ot siriya nesa siriyski arabi asa siriyski kurdi irakski kurdi ise pravyat na siriyski arabi asa siryski kudi 60et na 100 syala evropa vdigna ritse ot tyah isa nahalni do nemay kide biyat se sis ungarskata polisiya gritskata politsiya tiya varvari kurdi sega pik stegi biyat turskite politsai okupiralisa istanbul edirne trignalisa pesa kim bilgarskata granitsa no kmetit na edirne imdade 3 dni srok dasevirnat ot kadeto sa dosli a sega raberete kaktipyat turtsite tea layna
89
0
 
10
 
! Отговори
Бизнесмен преди 8 години
Вие сте гадни и натрапчиви новинари! Опитвате се да намерите съчувствие и да се правите на духовно максимално извисени, докато си пишете статийките от някоя Западноевропейска страна.
88
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБЕ Я СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЗИ *** ! Какви бежанци са това - те си плащат на трафиканти, за да стигнат дотук. Преминават незаконно границите на държавите - това са НАШЕСТВЕНИЦИ !!! Да се връщат там, откъдето са тръгнали. Ако ще идват тук - да сварят забрадките и шалварите, да приемат християнството. Колко християнски църкви има в Саудитска Арабия и в Дубай ?!?! А там знаете ли че работят и живеят над половин милион християни ?!?
87
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Златко Желев, вероятно за теб си е струвало да постнеш горното театро, но хората не са толкова глупави и няма да се трогнат и излъжат, че това е лицето на бежанеца. Хората в цяла Европа са наясно, че става въпрос на терористична инвазия, за опит за завладяване на стария континент и насилствена ислямизация на населението му.Взимай си парите, които си получил за горната помия и заминавай при тези, които са ти позирали. Не ви искаме тук- нито позьорите ти, нито теб и такива продажници, като теб!
86
0
 
14
 
! Отговори
! преди 8 години
Айде да се спрете, продажници, с апелите си да приемем куцо и сакато, 70% терористи, изтикващи на преден план жените и децата си, след които те се готвят да превземат и опустошат нашия свят!Който иска- да си ги приема по домовете. Не ангажирайте с купената си милост цялата ни нация и цяла Европа.Орбан показа как се прави!
85
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОЗЪЛЖАВАТЕ ДА ГИ НАРИЧАТЕ БЕЖАНЦИ. ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ, А ОРГАНИЗИРАНА ИНВАЗИЯ В ЗАПАДНА ЕВРОПА, ЦЕЛЯЩА РАЗБИВАНЕТО НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ СЪЮЗ...
84
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спрете я тази *** защото вече има доста такива блокирани на Балканите. Запада си затвори границите и какво ще ги правим ние тук на Балканите?! Арабска зима не искаме. Това не са сирийци. Под бежанци разбирам само жени и деца с временен статут примерно 6 месеца,после да се удължи ако войната продължава с още 6 месеца,но тези здрави,мускулести млади мъже са бойци и нямат работа в БГ и Европа.
83
3
 
2
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Крезиморе 112, и нашата "рИволюция дето я претупахме", по точно дето ни я спуснаха от политбюро роди хиляди емигранти. И те се присламчиха към успялата цивилизация. Пък на нас тука непрекъснато ни се вменява, че сме били останали простите, непредприемчивите и мързеливите. Но не е вярно това, защото бавно и трудно все пак се променяме към по-добро.
82
14
 
4
 
! Отговори
Гнафт преди 8 години
Като ги гледам - хора като нас, на всеки може да се случи
81
0
 
26
 
! Отговори
61713 преди 8 години
Аз пък едно нещо не мога да си обясня - уж бягат от война и ужасен живот, ама не спират да раждат тия жени??
80
1
 
22
 
! Отговори
Оня с коня преди 8 години
Абре журналистче, като искаш бежанци що не си ги подслониш у вас, че барем и трапезата и жената да споделиш с тях..... Абе не ви ли омръзна да промивате мозъците ни с вашите *** хуманни в кавички идеи.... Някой ден същите тези ще ти резнат тиквата щото детето не е с мюсюлманско име а ти не ходиш в джамия.....Не знам каква майка те е раждала ама май плюеш на всички загинали за майка България...Еничарин!
79
0
 
26
 
! Отговори
rrr преди 8 години
Тъпака който е написал статията да си ги вземе в къщи...с надежда,де ба и тъпите дописници.
78
0
 
28
 
! Отговори
някой си преди 8 години
НЕ ГИ ИСКАМЕ В България ...как да го обясним по-ясно...това ако беше по бай Тошо щяха да са застреляни на бръздата...ние граница имаме ли?? и за какво е тази граница ако всеки си влиза и излиза как си иска...върнете казармите...военната служба..направете ги на границите да охраняват родината...много е лесно..тези са далеч от демократично мислещи хора...500 години малко ли бяха??..поне тогава с бой ни превзеха..сега безмълвно ще стане..СЛАБИ УПРАВНИЦИ СЛАБА И ПРОДАЖНА ДЪРЖАВА...
77
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде стига сте ни баламосвали,бе продажници.
76
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко ли време фотографът е търсил "правилните" кадри???