Те са там, в Одрин, чакат с надежда. Вижте ги!

2 000 бежанци от Сирия са задържани от турските власти
17 сеп 2015 18:34,
178

Снимка: Булфото

Около 2 000 бежанци от Сирия са задържали турските власти в Одрин. 500 от тях са на автогарата, а останалите са се разположили край магистралата, на 10 км от града.

Още по темата

Те се охраняват от полиция и жандармерия, а хуманитарни организации и местната община им носят вода и храна, видя Булфото.

Бежанците искат да преминат през територията на Турция по пътя си за Европа и определят за крайна точка на пътуването си Финландия, Германия, Великобритания.

Повечето от бежанците имат паспорти, но нямат виза за влизане в Турция. Те нямат отговор на въпроса как ще преминат границата с България, за да стигнат до западните държави.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде тия дето ги подкокоросаха, да им осугурят и самолети, та по въздух да стигнат до фрау Меркел.
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пропуснали сте да уточните, че публикацията е платена.Такава долнопробна и изтъркана пропаганда вече минава само пред бабичките. Но те и на телефонните терористи се връзват, така че не е голямо постижение.
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А нас кой ни гледа, някой трогва ли се
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Около 2 000 бежанци от Сирия са задържали турските власти в Одрин.........................................................................................................................Бежанците задържали турските власти?Или турските власти са задържали 2000 бежанци?Журналистите, ало, да сте чували думата "СЛОВОРЕД"?
11
0
 
24
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Докато БББ чака разпореждане от началниците,май ще трябва сами да решаваме проблема.БОГ високо /в София/,царя хич го няма , и какво следв а ? Опълчение,Легия ли,не знам,но трябва да се защитм.
10
0
 
38
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Не желая тези хора да влизат по какъвто и предлог в България.
9
0
 
39
 
! Отговори
Doc преди 8 години
Бащите на тези деца да се бият за свобпдата си там! Тук не ги искаме! Не живеят като нас! Да сте чули и видели ние да ходим там и да правим каквото си искаме!? А в Европа искат да налагат Шерият!
8
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По пътя ли ги раждат тия деца, бе, какво е това, войната е вече трета година, кой мислещ човек ще прави деца в такава обстановка, Боже.... Тия май друго и не умеят!
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Там да си седят! А афтора да се разходи около женския пазар в София, и ако не бъде бит и изнасилен, може да продължи да си пише глупостите.
6
0
 
20
 
! Отговори
О преди 8 години
ТАКИВА НЕ НИ ТРЯБВАТ надупени иноверци (визирайки позата за молитва на мюсюлманите), нашественици, алахолюбиви пришълци, разярени чернокожи иноверци, напористи, арогантни, изискващи и нахални, пропълзяващи в страната ни мохамедани, ислямисти, неука, черна, неблагодарна маса организми
5
1
 
8
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Вижте какво става в Хърватия: http : //news. sky. com/story/1554031/riot-police-square-up-to-migrants-in-croatia
4
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да трогнете никого с тези снимки. Животът на тези хора вече не е в опасност и реално те се поставят под общ знаменател с младите и здрави мъже, които са основния контингент "бежанци". Държавната граница се охранява по един единствен начин - всеки нарушител си носи последствията, ако я престъпи, независимо дали е мъж, жена или дете.
3
0
 
29
 
! Отговори
Дидо преди 8 години
подкрепям нимер 1 , разбирам ги , но и те трябва да разберът нас , място да приютим Азия НЯМА!!! :)
2
0
 
16
 
! Отговори
ДО Златко Желев преди 8 години
виза за сириец в Турция? Айде малко да се информираме преди да пишем или препишем,че сте смешни вече !
1
0
 
41
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Нямат никакво законово основание да влизат на територията на ЕС.