Гръцка гавра! Граничари пукат лодка с бежанци!

Турските власти спасяват от сигурно удавяне 60 души
22 ное 2015 22:00,
194
Гръцка гавра! Граничари пукат лодка с бежанци!
Кадър: YouTube

Граничар от бреговата охрана на Гърция пука гумена лодка, пълна с близо 60 бежанци. Това показва видео, публикувано в YouTube.

Kорабът на бреговата охрана отплава и оставя хората да се издавят, за тяхно щастие обаче те са спасени от турскитер власти.

Според британският вестник "Индипендънт" записът е от 12 ноември в Егейско море, като той е разпространен от турските медии и власти, които са изпратили протестно писмо до гръцката столица. От Атина са започнали разследване по случая.

Според бреговата охрана на Гърция те са спасили над 90 000 души, бедстващи в открито море, само за 2015 г. и потапянето на една лодка с 60 души в нея напълно противоречи на ценностите и усилията на страната.

От "Human Rights Watch" обаче посочват, че има много подобни случаи, но това е първият документиран, и то от страна на гръцките сили на реда.

Вижте скандалното видео! 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tova sa pulni gluposti, pak da se izkarat turcite spasiteli! Ne im vyarvaite!
102
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гърция не иска терористи,така и трябва.Сигурно хелзинския (антиевропейски) комитет пуска сълза.
101
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ценностите на Европа не издържаха на всичко това. Всичко е било само на хартия. 50 години , само са лъгали хората с тях.
100
4
 
7
 
! Отговори
Ayaz преди 8 години
Bulgarskite morqci kut bqha v Gruckite zatvori togava zashto nqmashe haresvaniq?
99
10
 
45
 
! Отговори
до 126 преди 8 години
Тези деца, които съжаляваш, утре ще се гаврят с твоите деца. А родителите ще трябва да обгрижваш и храниш и настаняваш в къщата си!
98
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо, видеото нищо не показва. На този прът му се вика канджа и служи за придърпване на лодки. Второ, не се вижда никакво "спукване" от страна на граничаря. Трето, когато той подава канджата, ония почват да я дърпат с ръце. А може би е имал намерение просто да хване лодката? И се е отказал, след като ония са почнали да му я бутат? Няма да разберем. Обаче *** естествено ще използват случая против гърците.
97
11
 
63
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Точно по този начин трябва да се действа със всички Ислямисти.Без значение възраст и пол.Браво на Гръцките власти.Техния пример трябва да бъде поет лавинообразно от целия свят.Вече е ясно на всички,ИЛИ НИЕ ИЛИ ТЕ!!!
96
59
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас, там има и деца бе! Войната е човешка трагедия, как не ви е срам, комфортно сте потънали в собствените си л*айна и злобеете на фона на умиращи деца и невинни жертви. Явно и вашият живот струва толкова, защото уважението към другите идва със самоуважение.
95
13
 
73
 
! Отговори
европеец преди 8 години
Гръцкия митничар за номинация - ЗАЩИТНИК НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ!!!
94
8
 
64
 
! Отговори
ВВВВ преди 8 години
Кой им е дал спасителни жилетки, откъде имат лодка? Защо не написахте ГАВРА В ЗАГЛАВИЯТА за убитите ФРАНЦУЗИ? Да излезеш на обяд и да те гръмне някаква депресирана и фанатизирана *** какво е?
93
12
 
56
 
! Отговори
Димитър преди 8 години
Чак пък гавра... на автора на статията тези 60 човека да му дойдат на гости и за съседи
92
10
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на готов *** всеки може да седне. позволиха сащ да им оакат държавата, и сега не искат да си стоят в азия, а идват в Европа и смятат че помощ им се полага. В същото време искат да си строят джамии, не спазват законите на държавите, влизат нелегално - всяко търпение си има граници.
91
9
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турците да ги разквартироват на хотелите си в Анталия.
90
8
 
52
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Я, гърците имали брегова охрана - сега чувам за това :))))А че пукали лодки... - те като танцуват, чупят и чинии. Всичко е гръцко ноу-хау.
89
5
 
7
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Добре де, кой има интерес от това.?
88
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помогни си сам, за да ти помогне и господ.
87
11
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гърчолята взеха да ме кефят.Всички знаят за отколешната им омраза към всичко турско.Всеки помага,както може за да не се ислямизира Европа - един пробива лодки,друг хаква сайтове,само Меркел седи на високото,като Юда Искариотски и е крайно време,някой да я смъкне.
86
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде бре,а кой спука лодката на момченцето дето се удави заедно с майка си и стана символ за бежамците като начало за надпреварването в бягането от КПП-та до КПП-та с промеждутъчни позвънявания за пари в кеш само в столиците по маршрутите и на определени места и банкомати,нещо оше се мълчи по въпроса,а го заровиха и минаха вече повече от 40 дни дет се считат като срок за живот след смърта,що не им казаха на бежанците,че в Европа в всяко село има освен поле за копане и банкомат,бюро,кат Коиловци
85
13
 
69
 
! Отговори
vovo преди 8 години
По добрият вариант е да ги зачешят с картечниците,
84
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гърците пазят Европа още от времето когато на Албиона са комуникирали с мучене и жестове!Тогава в Елада е било Демокрация и днес уж има Демокрация ама Толерантна.