В Скопие отново стана горещо – избухнаха протести и контрапротести

Президентът Иванов амнистира уличени в корупция политици
Обновена: 13 апр 2016 09:33 | 13 апр 2016 09:32, Елка Василева
6
В Скопие отново стана горещо – избухнаха протести и контрапротести
Снимка: БТА

Протести и контрапротести избухнаха в Скопие след решението на президента на Република Македония Георге Иванов да помилва всички политици, уличени в злоупотреби и корупция от изнесените през миналата година подслушани разговори, съобщи БНР.

Още по темата

Привърженици на опозицията замеряха снощи с яйца сградата на президентството, а по-късно и полицаите, които им преградиха пътя към централата на ВМРО-ДПМНЕ. Привърженици на тази партия пък демонстрираха пред сградата на Социалдемократическия съюз на Македония/СДСМ/.

Лидерът на СДСМ Зоран Заев обвини президента Иванов в съучастничество с разследваните политици. От своя страна президентът заяви, че амнистията е в интерес на цялото общество, защото ще сложи край на политическата криза в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се с какъв акъл иронизирате македонците в този случай.Те поне протестират доста яростно, както се видя по ТВ.Докато ние спим непробудно, оставяйки се да ни яздят боковци и останалите гNиди.Драскайте си тук безполезните словесни *** и спете дълбоко докато ви влиза четвъртит.
5
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Да издигнат паметник на Корумпирания македонец в Скопие! За да добие този град завършен вид
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това помилване или амнистия както го наричате не е безплатно. Защо да не крадем от народа , утре и да ни хванат и обвинят ще се намери кой да ни помилва. О милувките на обирджиите сме на това дережеИ в България които обираха народа и не са на власт спокойно си харчат краденото в България и в Чужбина.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия там са бетер и от маймуни :)
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
наредено му е
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Личи си, че сме от едно тесто с македонците. Имаме една стока политици! Само дето при нас не ги амнестираме, защото не ги и осъждаме :)