Задържаните за преврата в Турция са 7543

Ще се действа в рамките на закона, увери турският премиер
18 юли 2016 14:52, Елка Василева
60
Задържаните за преврата в Турция са 7543
Бинали Йълдъръм. Снимка: Reuters

Задържаните във връзка с опита за преврат в Турция са 7543, включително 6038 военнослужещи, съобщи премиерът Бинали Йълдъръм след заседание на правителството, предаде Ройтерс.

Още по темата

Премиерът каза още, че жертвите на преврата към момента са 208 души, а близо 1500 са ранените, посочва ТАСС.

Йълдъръм заяви, че правителството ще действа в рамките на закона при "разчистването на сметките" с извършителите на преврата.

Премиерът увери, че финансовата система на страната работи гладко и централната банка е готова да предприеме всички мерки за гарантиране на стабилността й.

Йълдъръм призова гражданите да се въздържат от действия, които могат да навредят на турската армия и на военните.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото Атака са руска партия, затова ги защищава.Това са предатели, както и комунистите и депесарите.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Атакист защитава Русия, а не България ?!Не разбирам що за мислене е това...Атакиста да не е русофил ?!
30
4
 
5
 
! Отговори
До Атакист преди 7 години
Руснаците са били 380 години роби на татарите, преди това на хазарите.А последните 250 години са роби на руснаците - били са крепостни роби, а после роби на комунизма. Сега робби на Путин.Тия хора руснаците нямат 1 ден свободен живот през историята си.
29
1
 
4
 
! Отговори
Кутев преди 7 години
До всички хибриди: Изчакайте!През август др. Путин ще има среща с Ердоган. Тогава ще преценим дали Ердоган е добър или лош. Засега не бързайте, че да не стане сложно после.Успешна работа! Като цяло, тази седмица съм доволен от вас!
28
2
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 30 Те руснаците са с робско мислене, затова никой народ не ги е превземал? Та е.бав смешника!
27
4
 
4
 
! Отговори
Сравнение преди 7 години
Руснаците ходят в Турция и им харесва, особено на рускините.Турците, а и другите народи, не отиват в Росия.Това само показва, че нищо не е добро в тази окаяна блатиста страна - Росия.
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците са с робско мислене от 700 години насам.Те никога не са живели свободно и затова няма да се бунтуват.Турците са същите роби- искат си коджаман патрон - султан. И те не знаят какво е свобода.Едните са пияниции, а другите фаннатици - все същото.Но най-лоши са българските предатели - русофилите !Туркофили нямаме, американо фили - също.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 21"този на снимката" е кюрдин. От вашите аpийcки братя. Премиерът на Турция е чистокръвен кюрд. Давутоглу беше евреин с кримски корени. Смениха го с мюсюлманин - кюрд.
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТвеликия руски манталитет====================6 години съм го гледал тоя манталитет. Плюскане и пиене като прасе. Кални улици, нагли богаташи, прах и воня, безнаказани бандити. Дори и Турция е рай в сравнение с *** Русия.
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На ислямиста Гюллен не му се отвори парашута тоя път, да се готви за екстрадиция!!!
22
1
 
3
 
! Отговори
Експерт преди 7 години
Предполагам, доста русофили има окаушени от организацията "Ергеникон".
21
9
 
5
 
! Отговори
Мечтател преди 7 години
Ееех, да беше станало съвсем както стана, но в Русия...Сега щяхме да величаем великия народ, спрял преврата. Щяхме да се радваме за всяко справедливо наказание и да се заканваме на всички, дето биха дръзнали да опитат пак. Щяхме да искаме възмездие за предателите, да обясняваме кого още го чака Сибир.Ееех, как щяхме да се накефим като гледаме какво се случва с метежниците!Мечти!
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се на българите, които отиват в турция на почивка. Как може да отидеш в държава, която няма нищо общо с цивилизацията ? Пари да ми дават не бих отишъл в турция.
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте го тоя на снимката. Вижте им физиономиите на тия, които управляват турция. Тия са генетично увредени, садисти, психопати и природно ниско интелигентни същества.
18
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин и Ердоган са абсолютно идентични !!!
17
4
 
9
 
! Отговори
българина преди 7 години
Искам юнкер да излезе да потвърди членството на османската империя в ес! Да им е а *** та лицемерна брюкселска. Тук подкрепят диктатора щото бил избран, порошенко да не би да не беше избран бе муфлони загубени
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодарение на лудия диктатор, психопатът ердоган, турция от почти дивашка страна се превърна в напълно дивашка държава тип ислямистки режим "Саудитска Арабия" от най-мракобесен тип. Лошото е, че тия психопати са ни съседи и оттам очавкам много беди за България... Не случихме на нормален съсед. Лоша работа.
15
3
 
20
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Законност и " разчистване на сметки"? Типично за една уахабитска *** като Турция!
14
1
 
22
 
! Отговори
лошо преди 7 години
До нас се възражда една жестока диктатура от която ще си патим и ни я,Турския народ още не е осъзнал какво му се е случило а после ще е късно.
13
6
 
24
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Аз се чудя само едно: Какво майка си дирите в Турция, българи? Няма достатъчно дестинации по света за почивка ли, че точно в най-долнопробната ши.бана ска.пана държава решихте да почивате???