Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шешел на руски означава бръмбар вредител по дървесината.
289
6
 
24
 
! Отговори
Какви 5 лева? преди 7 години
Каква Русия бе скапан? Ти не знаеш ли че руската интелигенция отдавна емигрира на запад? Пак ли да се връщаме във феодалния строй в който живеят още там мужиките? Заминавай само ти щом ти се иска да пиеш лусион за вана ,,Бояришник,, вместо алкохол.И дано по-скоро го направят всички, които мечтаят за Русия,че да се отървем и от тях!
288
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шешел се е шашнал нещо...
287
5
 
21
 
! Отговори
ние не сме глупави преди 7 години
Беларус се чудят как да се отскубнат от лапите на Москва, този ще ни агитира да им се подлагаме. Затова няма да гласувам за БСП.Още Зола Драгойчева разбра грешката на Георги Димитров, а от 1963 г Тодор Живков на глас се противопостави на Великосръбския ШовинизъмТука ни облъчват с някакъв срам дето изпитвала някаква Сръбска *** когато пуснала молба за Бъргарски паспорт. Ние да не сме балами тука!
286
3
 
8
 
! Отговори
Бг преди 7 години
Айде моля ти се знаем какво сте изнасяли ако сега ти го сложат в магазина ще кажеш тея подиграват ли ни се !
285
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато беше с Русия България произвеждаше и изнасяше продукция за милиарди. Беше на 29 място в света по стандарт на живот, днес с на 90то след Габон. Беше нещо немисилимо, абсурд от СИВ да се плащат субсидии и помощи за България както днес българия няма иконимика и е на изкуствено дишане от европейските субсидии.
284
3
 
8
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Защо си мислиш че като им слугуват им е зле ? Ти не слугуваш ли на шефа си и на още др *** на шефа за 1000лв
283
8
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
***, и капитализЪма така 45 години го чакахме да загние и да се разпадне, ама ЯДЕЦ! Руснаците хабер си нямат от лична свобода, а без свобода няма и прогрес. В Русия от 300 години свободолюбивите методично се ликвидират.Поради тази причина още дълго Русия ще е западнала неофеодална държава !Нас ни касае до толкова, че когато личната свобода е нещо неосъзнато, няма как да се уважава чуждата лична свобода - т.е нашата !Затова - ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ РУСИЯ !
282
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И хайде стига с тая лъжа че ние сме най-хубави,а всички други около нас са лоши и все ни мислели лошото.Няма такова нещо.Това са интерпретации на хора с ограничено мислене и дълбоки комплекси.Нито мисля че сърби и гърци ни мразят,нито ги мразя аз тях.Според мене други сили имат интерес от недоверие и омраза на Балканите
281
3
 
9
 
! Отговори
казано е преди 7 години
Един ден, всички сърби, ще се съберат под една слива.
280
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като членка на ЕС България не произвежда нищо. Всичко е вносно. Пазар за нискотехнологичните стоки на запанда Европа и депо за черноработници. А 3 милиона българи им слугуват за мизерно заплащане и пращат евра в България на близките които купуват западни стоки и парите пак се връщат на запад да плащат на слугите.
279
2
 
6
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Минималната заплата в Русия е 7500 рубли по информация март 2016гтва колко Евро прави
278
7
 
9
 
! Отговори
Българи Събудете се! преди 7 години
Русия има необявено ембарго над България от 1985 г насамЖан Виденов нали направи пробив и щеше да убие народа от глад.Освен това още с Първа Българска Легия видяхме какво стана с българите които се биха за Сърбия.Българи! Събудете се!
277
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сърбите са гадове,знаят,че в България има русофили и заигрват на тази струна ,като лъжат за някакво обединение /Сърбия,България,Босна, Македония,Черна Гора/под опеката на Москва.Този план /със столица Белград/съм го гледал по техната тв по времето на Милошевич.Като ,,естествено,"сърбите ще са водещи в тази държава.Иначе съм сигурен ,че не ги интересува никаква Русия ,а само я използват за свойте националистически планове.
276
7
 
13
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Че какво ги спира Сърби,Македонци,Българи хващат самолета и след няколко часа са в така мечтаната Русия после влезте да се похвалите колко добре живеете
275
12
 
10
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Немци, холандци, французи и т.н. не ни искат, бъдещето ни не е с тях. Все едно е да търсим общо бъдеще с индийци или етиопци, нямаме много общи неща с тях. Ако имаме изобщо бъдеще то е с православните народи.
274
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен324 Русия отдавна не купува български стоки,събуди се!Санкции до дупка за агресивна Русия.
273
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи и гърци дадоха доверието си на сърбите при полубългарина,сръбския цар Душан,владял почти 20 години.Но той отслаби царството и такова стана лесна плячка на Османската империя.При Димитров пак се опитаха,с помощта на Коминтерна,да присвоят България,чрез някаква "Балканска федерация".Шешел,който смята,че "сърби живеят чак до Варна",отново подгрява тази развалена боза за обща държава,в която Белград да има главното роля.Напразен труд!
272
2
 
6
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
''Да живее българо-съветската дружба между народите'', ''Да живее международното положение'' '' Да живее СССР - вечния строител на социализма''.
271
9
 
5
 
! Отговори
до 320 преди 7 години
Ако такива като теб са носители на цивилизация - по-далеч от такива като теб и по-близо до Русия.