Ердоган: Германия ще разбере вината си, но ще е късно!

Президентът на Турция говори за напредъка на страната си
8 авг 2017 19:37, Петя Славова
90
Ердоган: Германия ще разбере вината си, но ще е късно!
Снимка: БТА

Управляващата „Партия на справедливостта и развитието“ („АК“) не господства над турската нация, а й служи, заяви президентът Ердоган, предава Anadolu Agency.

На обществено мероприятие в Трабзон, Ердоган заяви, че партията му е помогнала за напредъка на Турция, през 15-годишното си управление.

"Ние сме тук, за да бъдем слуги, а не господари на турската нация", каза президентът на Турция.
"Днес светът говори за Турция, тя се е превърнал в идеал за подражание из цялата планета", каза Ердоган, цитиран от "Фокус".

"Когато взехме властта, брутния продукт на глава от населението в Турция бе 3,400 долара, а оттогава се е повишил. Днес брутния продукт на глава от населението е достигнал 11 хиляди долара", подчерта турският президент.

Президентът на Турция разкритикува лидера на опозицията Кемал Кълъчдароглу, който неотдавна заяви пред германски медии, че страната му не е безопасно място за германски граждани, както и всички други чужденци.

Относно отношенията с Берлин, Ердоган каза, че "Германия ще разбере вината си, но ще е твърде късно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: германияТурцияердоган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпоттията на руснаците е пословична - от лакомия да глътнат Европа Хитлер такъв тупаник в моцуната им наби, че половин век рускините се биеха за мъж, щото не им достигаха. Една част избити, другите с психотравми от войната.
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До smejХитлер е направил икономически и военни чудеса, но тъй като реши, че сам може да показва пътя на Германия, я завря в *** ***.-----***, Хитлер завря в *** *** ***, а не Германия.Хитлер неговата си война я спеели перфектно - Европа е обединена, СССР е история, Московията се моли на Германия за две газови турбини, зада не стоят на тъмно кримските крепостници.
50
6
 
4
 
! Отговори
smej преди 6 години
Кого лъжеш, *** смешен. Турската опозиция разкри далаверите и показа как стана измамата. Достойни, европейски турци, а не ислямски комунисти като вас.
49
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ама има си 49% турци като вас, които си го харесват. 51% гласуваха против, ама направихте ала-бала-портокола с протоколите и готово. "Беше ли тука на изборите НЕ нали, защото ако беше щеше да знаеш, че от всяка партия пред всеки сандък имаше квестори!!! В готовност най вече опозицията да възрази за броенето, но няма нито една жалба написана от опозиционните партии!!! Така, че аре у лево...
48
1
 
3
 
! Отговори
До 50 преди 6 години
kypвата (***) и баща ти брат и сестра ли са? Все пак е традиция при вас
47
8
 
6
 
! Отговори
smej преди 6 години
Ама има си 49% турци като вас, които си го харесват. 51% гласуваха против, ама направихте ала-бала-портокола с протоколите и готово. Радвайте се на каквото си искате, но на образовани и умни европейци не си показвайте номерата. Бъдете си турци с шалвари, забрадки и джамии. Пълнете си затворите, стройте си канали и летища, но в края на Европа зад оградата. Нали така, комшу.
46
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Турция, да излиза от Нато, да спира търговията с ЕС, да стане пръв приятел с Русия, ама като почнем да викаме на грничарите на север как у тебя сегодня дела, вмсето Ооо комшу, да няма много мрънкане."Ти може така да викаш само в съня си! Турция не е вечния роб България!
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Но с Ердоганчо нещо науките им не се получават. И сега се чудят твоите научни държави как да отслабне комшията"Не се получава защото Ердоганчо не е кукла на конци! И, че се клани "само" в Намаз!
44
7
 
9
 
! Отговори
До smej преди 6 години
"Точно натъпкването в затвора е доказателство, че Ердоган е диктатор."В България има много за затвора, но са празни понеже ваще там са демократи...Разбрах...Велики демократи и политика Вааауууу...Руснаците ко ти показаха бе...:-) Светиха ли на сина му!!! Мисли той само да пълни джамии и затвори ли??? Третото най-голямо летище извънземните ли го правят, което доста ще навреди на ханнсовете! Или проекта Канал Истанбул(виж в йутуб Kanal istanbul)...той е "диктатор", но не и за нас!
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Възкръсва защото е държава на науката и реда ли? Според теб ние не сме държава на реда? Или Турция? Сега ще ти кажа една много проста схема: има на масата 5 лева а държавите са две? Германия иска 3лв и България иска 3лв. Според теб кой ще вземе 4 лв? И за кого ще остане 1 лв? Забравих,че Германия е държава на науките.Такива научни изследвания правиха и Англия,Испания,Португалия,Франция. Но с Ердоганчо нещо науките им не се получават. И сега се чудят твоите научни държави как да отслабне комшията
42
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция, да излиза от Нато, да спира търговията с ЕС, да стане пръв приятел с Русия, ама като почнем да викаме на грничарите на север как у тебя сегодня дела, вмсето Ооо комшу, да няма много мрънкане.
41
7
 
11
 
! Отговори
smej преди 6 години
Точно натъпкването в затвора е доказателство, че Ердоган е диктатор. Когато руснаците започнаха медийна война с Ердоган, лесно доказаха, че турския диктатор е корумпиран и има син за затвора. Цялото му семейство е престъпно свързано с печеливш държавен бизнес. Ердоган е фанатазиран и неуравновесен човек, който вече вреди на Турция. Само идеите му да пълни джамиите и затворите с хора са достътъчни да го изолират от цивилизования свят, както и стана.
40
4
 
9
 
! Отговори
До 43 преди 6 години
ПРОСТОТИЯ Е ДА ХВЪРЛЯШ ВСЕКИ ДЕН ОТ БАЛКОНА ПАРИ САМО С ЕДНО АЛООО...ВИЖ В ТОВА НЯМАТЕ ГРАНИЦИ И ВСЕКИ ДЕН ГО ДОКАЗВАТЕ!!!ПРЕДУПРЕДИ ЛИ БАБА ТИ И ДЯДОТО ТИ БЕ...ИЛИ ВЕЧЕ Е КЪСНО!!!
39
6
 
6
 
! Отговори
До smej преди 6 години
Българите живеят в демократична страна с демократични лидери...удрящи на маса където осигуряват добри инвестиции и работна ръка...правят всичко възможно да се развие икономиката??? Изпратиха "демократите" половин България на екскурзия из ЕС??? Та догодина може и да сте в Г20...Браво на бг демократите, свобода имат даже и апашитата...как пък ще направят нещо да се арестуват, браво на патриотите трафиканти, които по тоя начин слага пари на държавната каса и подобряват икономиката...
38
8
 
11
 
! Отговори
До smej преди 6 години
"Успехите на Турция са факт, но пътят на Ердоган е към катастрофа. Защото си е чист диктатор."Колега, защо му викате диктатор, защото западните медии го казват ли? Или защото кара да се арестуват некадърници, корумпирани държавни служители ли!!!??? Не колега не е "диктатор", но вие ако може да си видите вашите"демократчета-трафикантчета" и корупцията в парламента! И ги натъкате и вие зад решетките...България ще е по хубаво място за живеене...
37
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вдигнал се бил БВП драстично, а парите които взимат нищожни... Долу по границата със Сирия и Ирак е абсолютна война. Седнал да говори този ..."Аре бе чакам да кажеш БВП на България, като демократична страна без война!
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък се питам,къде са европейските служби,след като от над 10 години се говори из нета,че Европа ще бъде превзета?А те си правиха оглушки и не взимаха нищо на сериозно,дори се заиграваха,докато не ги заля емигранската вълна.Храни куче да те лае.Що се отнася до Германия,няма да обсъждам добро или лошо,но тя винаги е възкръсвала от пепелта като Феникс,защото немеца е човек на науката и реда.
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вдигнал се бил БВП драстично, а парите които взимат нищожни... Долу по границата със Сирия и Ирак е абсолютна война. Седнал да говори този ..."Колега Вие нямате война на няколко фронта като нас! Нито пък имате колкото нас бежанци...и тн.Коя икономика сте...като една членка на ес??? Коя икономика е Турция??? Ганка ти си свикнал да се оправдаваш все с нещо, се ти е виновен някой? Ето нямате война колко вие БВП? По убаво не казвай, представям си ако имахте и война!
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те европейците ще разберат вината си и ще е късно...правилно го е казъл! Ердоган още като почна тази войната в Сирия каза да се обединим и да направим сигурна зона в Сирия...Ако го бяха послушали нямаше да има толкова много бежанци...посмяха му се...еми смейте се...
33
0
 
2
 
! Отговори
ердо е потурнак преди 6 години
ППК - Белокрилые лошадки ремикс (WHITEMAN HORSEY)