Ердоган: Германия ще разбере вината си, но ще е късно!

Президентът на Турция говори за напредъка на страната си
8 авг 2017 19:37, Петя Славова
90
Ердоган: Германия ще разбере вината си, но ще е късно!
Снимка: БТА

Управляващата „Партия на справедливостта и развитието“ („АК“) не господства над турската нация, а й служи, заяви президентът Ердоган, предава Anadolu Agency.

На обществено мероприятие в Трабзон, Ердоган заяви, че партията му е помогнала за напредъка на Турция, през 15-годишното си управление.

"Ние сме тук, за да бъдем слуги, а не господари на турската нация", каза президентът на Турция.
"Днес светът говори за Турция, тя се е превърнал в идеал за подражание из цялата планета", каза Ердоган, цитиран от "Фокус".

"Когато взехме властта, брутния продукт на глава от населението в Турция бе 3,400 долара, а оттогава се е повишил. Днес брутния продукт на глава от населението е достигнал 11 хиляди долара", подчерта турският президент.

Президентът на Турция разкритикува лидера на опозицията Кемал Кълъчдароглу, който неотдавна заяви пред германски медии, че страната му не е безопасно място за германски граждани, както и всички други чужденци.

Относно отношенията с Берлин, Ердоган каза, че "Германия ще разбере вината си, но ще е твърде късно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: германияТурцияердоган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
11
 
6
 
! Отговори
ZULU преди 6 години
DREME MU NA SVABINA ZA ANADOLSKITE KAMILI,SKORO STE IZNESAT I GOLEMITE ZAVODI OT TURKIA I TOGAVA STE VI VIDIM OSRANITE VI SALVARI.
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А роми а турчила, един дол дренки!"Дойде времето и ромите да ви превземат!
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом за ердоган Германия е виновна а той добрият господар, да си прибере всичката турчила и кюрдила от Германия в тюркията та да видим кон боб яде ли!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Другите говорят , Ние правим!" РТЕ
8
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До номер 2-Абе ***,бензина в Турция е 4.60-4.80 до 5 лири което е 2.50лв,като изключиш трите най-големи града в страната в което е съсредоточено около 20% от населението в останалата част работат за 2 долара на ден,водата им я карат с камили,живеят в пещери а жените ги женат на 12г,затова Европа ще е само мираж
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А роми а турчила, един дол дренки!
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Президентът на Турция разкритикува лидера на опозицията Кемал Кълъчдароглу, който неотдавна заяви пред германски медии, че страната му не е безопасно място за германски граждани, както и всички други чужденци."Защо не напишете пък след няколко дни Кълъчтароглу в Анталя каза точно обратното:-) :-) :-)
5
6
 
21
 
! Отговори
Разцеп Гъзсъдран преди 6 години
И ердоган ще си разбере грешката но ще е късно. Турция ще е разделена на четири, ще има обединен кипър и свободен кюрдистан, а самият той в пандиза до живот или при саддам, а ислямът със затихващи функции.
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено човека , които изрича тези думи е по-слабия. Германия е боли фара за вас. Почна да мести заводи в БГ и Румъния. Вие вечв сте бита карта.
3
3
 
25
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Добре че бише Европа да ги угои малко и сега захапват яко ръката и...анадолска му работа !
2
19
 
9
 
! Отговори
ПРАВ Е преди 6 години
Ердоган вкара в Затвора всички Корумпирани Политици и Журналисти . Минималната Заплата в Турция е 2000 лева , а минималната Пенсия е 1500 лева .Бензина е 1 лев , Парното е 15 лева месечно .Хляба и Млякото са по 50 стотинки .
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво намеква Ердоган? Според мен, че ще ги превземат от вътре.