Гърция – привлекателна дестинация за сатанисти?

Разследват дали има ли кръг от съмишленици на Лилия и Торстен
4 яну 2018 15:00,
23
Гърция – привлекателна дестинация за сатанисти?
Лилия Ботушева, Снимки: Facebook, Колаж: Dnes.bg

23-годишната българка Лилия Ботушева, която бе открита мъртва на гръцкия остров Кефалония заедно с приятеля й, 30-годишния германец Торстен Фоман, също намерен мъртъв, са посещавали често Гърция.

Още по темата

Лице в лице със сатанистите от Кефалония се сблъскал професор Йоргос Прокопакис, миналия юни в Атина, няколко дни след изчезването на 23-годишната Лилия.

Срещнал е Лилия и приятеля й в апартамент, който наели чрез AirBnb от него.

Няколко дни по-късно, когато двойката напуска апартамента, оставяйки след себе си доста щети и разрухи по жилището, професорът потърсил момичето в интернет и видял агонизираното издирване на момичето от семейството й.

На 7 юли той е изпратил съобщение до брат й, че я е видял и че е добре. В същото време е направил връзка и с полицейските органи, за да свидетелства, че е видял издирваната девойка.

"Белезите по ръцете на Лилия показват, че тя вероятно е предложила кръвта си на онези, които са я привлекли в този култ, а изборът да се направи церемонията на 31 декември (близо до 7 януари, когато за сатанизма е жертвен ден) вероятно не е съвпадение", разказва пред гръцки медии Вангелис Кутрунбелис, бивш полицай, който се е занимавал с такива случаи.

Дали двойката е идвала и друг път в страната и дали поддържа връзки със сатанисти в Гърция, разследва в момента гръцката полиция.

Тялото на германеца ще бъде транспортирано в близките дни за Германия, като негови близки са поели разходите за това. Тялото на Лилия се очаква да бъде разпознато от близките й, информира "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
доктор психо преди 6 години
Елада е световно известна със своите Поликлет,Праксител,Фидий и още няколко каменоделци от изящното изкуство.Колкото и безобидни да изглеждат статуите им е възможно да са притегателен образ за окултистите.
19
1
 
6
 
! Отговори
baihui преди 6 години
Сатанизма е измислен от протестантско-католическите промити мозъци вследствие на многовековното домашно насилие!
18
5
 
2
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Гърция е една от най-сатанистките точки на света (най вече оня полуостров... Афон май се казваше). Не ходете там ;-)
17
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 6 години
България е привлекателна дестинация за тиквинисти
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само от християнин може да стане сатанист. Християнството и сатанизмът са двете страни на една и съща монета.
15
2
 
11
 
! Отговори
Lan преди 6 години
:) Я бе да, точно от музика е тръгнало ново течение и то таман от вашата младост :). Сатанизмът си върви ръка за ръка с християнството, просто защото църквата прави грешката да постави антипод на Бог с цел сплашване и така автоматично принизява Бог...дето се вика Сатаната има почти същите възможности :). Та така - вещиците са обявени за "слуги на дявола" - демек сатанисти. А блек метълът е "липсваща лопата" както какзва баба ми - демек презадоволени и разглезени тийнове си нямат работа!
14
0
 
15
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Няма да стане ясно кой ги е убил. Щом замесиха разни сатанисти от острова, пък после някакъв измислен професор ги видял в Атина (500км по на запад).. Ще изкарат, че са се самоубили да не развалят туристическия рахатлък..
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз професор като ги видял двамата,че и щетите в апартамента защо ли потърсил първо само момичето заради щети,а там видял,че издирвана не само от родителите с сигурност от органи за издирване изчезнали лица щот приятеля й не бил включен за издирване как се подразбира,че и за нанесени щети,а по вероятност и той като сатанист да ги е нанесъл щетите по апартамента,а Интерпол след кат казват,че открили Лилия при него са задължени освен,ако е имало щети за начисление да я/ги отправят към родителите й
12
2
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
До vargВсъщност сатанизмът е истинското лице на юдеизма. Комунизмът е изобретение на сатанистите.
11
0
 
14
 
! Отговори
Нищо Подобно преди 6 години
Гърците ще го пишат самоубийство, за да не им навреди на имиджа пред туристите, а и просто защото "не им се занимава" с разследвания...
10
7
 
6
 
! Отговори
varg преди 6 години
Гърция в никакъв случайй не бива да се свързва със сатанизма.Началото е в Норвегия през 90-те години на миналият век с появата на новият музикален жанр блек метъл.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГейчоТо и в русия не е лошо, ако си мафиот, олигарх, приближен на путин.
8
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 6 години
Болни мозъци, но май ми се струва, че са им помогнали малко. Жалко за момичето изглежда е било симпатично. За германците няма какво да кажем те са си извратени по природа. Не се учудвам краят на всички сатанисти наближава и са прибегнали към крайни мерки.
7
1
 
15
 
! Отговори
Последни времена преди 6 години
В БГ е пълно със сатанисти, а на високите етажи са 100% такива.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болна работа.
5
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давайте минуси, ама няма как да спрете космическите процеси, които набират сила, старата парадигма ще бъде заличена, ако се наложи това ще стане направо с хората, които я създават, предстои да го видите!
4
18
 
7
 
! Отговори
Сатанаил преди 6 години
Я елате пиленца при батко, да ва разпъвам сладко, сладкоооооооооо
3
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевнелиев има къща там, която предстои да падне от земетресение, ама той е масон-капиталист, не е от сатанистите където се самоубиват в ритуали или принасят други в жертви, а е от тия, заради които умират милиони след последствията от действията им :D Хубавото е, че Космосът в следващите 20 до 50 години ще заличи капитализма/егоизма на Земята изцяло!
2
17
 
31
 
! Отговори
Гейчо преди 6 години
ЕС може да е еднo хубаво място ако си гей, политик, патриот, ислямист или някакъв друг ивратеняк.
1
22
 
7
 
! Отговори
. преди 6 години
Еми, Господ здраве да им дава, на нашия *** и немския малкопишковец. Сега ще се видят с гявола.