Луната и Луцифер вдъхновили ритуалното самоубийство в Кефалония?

23-годишната Лилия била обявена за общоевропейско издирване
3 яну 2018 16:37,
51
Луната и Луцифер вдъхновили ритуалното самоубийство в Кефалония?
Лилия Ботушева; Снимки: Facebook, колаж: Dnes.bg

Нечовешки жесток, сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на 23-годишната Лили Ботушева и 30-годишният й приятел – германец. Десетки свещи, медальон със символа на пентаграма, както и различни други предмети и изображения от езически ритуали са били открити в къщата, която е станала сцена на ужаса.

Още по темата

Пълнолунието на Супер Луната на новата година е използван от последователите на черна магия и жертвени ритуали момент от сатанистите, твърдят запознати с практиките им експерти. Силата на Луната и Луцифер накарали двамата да се самоубият с нож, предлагащи душите си на Сатаната.

Цялата тази картина, мъртвите тела и локвите кръв са били смразяващата гледка, на която е станала свидетел и бременната собственичка на къщата, която открила двамата самоубийци. Двойката сатанисти е наела къщата за празниците чрез електронната платформа Airbnb.

В момента на откриването на мъртвите им тела, момичето било полуголо на дивана в дома, докато мъжът е открит, също полугол, мъртъв във ваната със забит в сърцето си нож в ембрионална поза. Гледката била шокираща и ужасяваща.

Дори самите полицаи са били потресени при огледа на апартамента. Според съдебната лекарка Ангелики Цола, която е разгледала двата трупа, смъртта на момичето е настъпила преди тази на мъжа. Той е издъхнал от раната в сърцето от забития нож, след като е бил прерязал вените си.

"Смъртта на момичето е в резултат от кръвозагуба. Тя е била с прерязани вени. Мъжът също е прерязал вените си, но след като смъртта се забавила, взел нож и го забил в сърцето си. Разбира се, ние очакваме и токсикологични резултати", заяви съдебният лекар за медиите, цитиран от "24 часа".

"Изживяваме трилър, с всичкото това зло, което ни се случи", оплакват се местните. Те недоумяват как е възможно някой да измине толкова километри, за да се самоубие на такова далечно място. Собственикът на погребалното бюро, който е трябвало да се погрижи за телата, описа ужасяващи образи при влизането си в къщата.

"Тя беше полугола на дивана, плувнала в кръв, а той във ваната, пълна с кръв. Това, което видях, беше кошмарно", коментира той.

Преди да пристигне на острова с приятеля си Лилия Ботушева от Сливен е била обявена за издирване миналата година. Била е в неизвестност от 8 юни 2017 г. Баща й и брат й създават група във Facebook, профил в Google и споделяли ежедневно информация и данни за нея. Обявена е за общоевропейско издирване.

По-късно е снета от издирване, тъй като се обадила на германските власти и станало ясно, че се намира в град Ерфурт.

Двамата пристигнали в Кефалония с автомобил под наем, на който са били сменени номерата и поставени фалшиви, защото наемът на колата не бил плащан от дълго време. Според местни, след като пристигнала на острова, двойката почти не излизала от къщата, за разлика от други туристи. Тези, които са виждали момичето приживе, я описват с черна коса и черни дрехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луцифер не е Сатаната, образовайте се преди да пишете статии, също така, щом е самоубийство не в следствие на мъки в живота, не е нужно да го украсявате с токова много "ужасяващи епитети"
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съобщават някой изчезнал, а всъщност доброволно напуснал и обществото се преселва от драмата Х. Значи вместо да ни навират такива типажи, полицията съобщава ако наистина някой е изчезнал. Занимават всички с изчезването й, сега със сатанински убийства. Е това нормално ли е? Разбирам, че е идеална тема да я дъвче обществото, но така се създава тази негативна среда в България.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ne zanimavaite xopata s tiq
39
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да почива в мир. Щом това момиче е предпочело да избяга в такъв кошмар, представям си от какво "семейство" е избягало.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"немската полиция отказа да я издири и да я отдели от приятеля и. Те немците се пазят един друг, полицията защитава немските граждани"Бе човек, коя полиция може да раздели пълнолетно лице от някого? Тя може само да съобщи, че лицето е открито живо, там е по собствено желание и не е станало жертва на престъпление, както са и направили тогава. Кой с кого е скаран и говорят ли си е личен въпрос, а не такъв в правомощията на полицията.
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дeцa, нe 'зимaйтe нapкoтици
36
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До наблюдателТова кой къде ще обитава го решава Висшия Аз. В зависимост какво преживяване търси даденият Аз решава къде ще се инкарнира в следващата си инкарнация. Поради тази причина има хора на които живота им минава сравнително леко за дадената инкарнация и такива с по-тежки и трудни инкарнации. Целта е духа посредством различни преживявания да трупа някакъв опит от различните ситуации през които преминава във всяка една инкарнация.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12В Гърция е Кефалония. Чувал ли си за Google Maps?
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво момиче, ама се е хванала с някакъв германски непрокопсаник и резултатите ги виждаме...Лека им пръст!
33
0
 
3
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Няма никаква логика сатанист да сложи сам край на живота си...
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не разбирам защо спорите, за да отидеш в рай или в ада, така или иначе първо трябва да умреш...
31
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ме прощавате за грубите думи, но въпросната мършa, е добре, че е пукналa. Брат й я търси от месеци. Нашата мърлa се скрила нейде из Германия- от полицията там му казали, че тя е добре и прекратяват издирването. Типичен *** е въпросната. Нищо, че е учил в университет, не надминава с нищо люлинските миячи на чинии е Европа. Иначе казано- от такъв човек икономиката и обществото нужда нямат. Добра новина е това, тамън е успокоила и близките си, които явно не я познават ама изобщо... Смях!!!
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разврат, разврат и накрая убийство! Тая с германец, други с ннегри ....
29
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са глупости. Ясно е, че е ритуално убийство и убийците са на свобода. Най вероятно са членове на европейския парламент.
28
0
 
12
 
! Отговори
:D преди 6 години
"Тези, които са виждали момичето приживе, я описват с черна коса и черни дрехи."Туше...Нямам повече, какво да кажа...Последните дни, списванията из медийте къртят...Всеки се е отдал да твори, няма значение, какво ще излезе накрая...
27
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Християносатанински ценности.
26
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се намушква някой сам в сърцето....Даже и самураите не са го правилиЕееехееееееее е е, ми замирисааааа на море
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кап ЙотТой казва "баргайн уит дъ чийф командър " усмихвайки се под мустак.
24
7
 
24
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Като се премахна превецията бой с пръчка на голо ще има все повече такива неприятни случаи. Всичката тази толерастия, липсата на семейни ценности, липсата на църквата, липсата на здравата ръка на държавата, липсата на усещането на всеки за полезна част обществото водят до лоши последици. Като резултат тези двамата дълго ще обитават най -нисшото и неприятно ниво на астрала, чакат ги дълги кошмари и обременено следващо прераждане. Със сигурност вече съжаляват за стореното, Бог да ги прости.
23
3
 
8
 
! Отговори
Stanishev преди 6 години
До АнонименНулева загуба ще е, ако няма безсърдечни хора като теб, изгубили всякаква човечност