Ердоган: С Македония сме, имаме братски връзки с нея

Гърция няма право в този случай, смята турският президент
6 фев 2018 11:15, Елка Василева
225
Ердоган: С Македония сме, имаме братски връзки с нея
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, БТА

Турският президент Реджеп Ердоган е изразил подкрепа за Македония в спора й с Гърция за нейното име, съобщава електронното издание на гръцкия в. "Та неа".

На среща с балкански мигранти в Истанбул Ердоган казал, че "Турция винаги ще бъде на страната на Македония, тъй като просто Гърция няма право в този случай", според македонския тв канал на ТВ Нова, посочва гръцкото издание.

Турският президент дори добавил, че връзките между Турция и Република Македония са братски.

"Анкара и Скопие нямат никакво различие и няма да оставим сами нашите братя, ние ще бъдем винаги заедно с тях", казал Ердоган, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Су 34Не им обяснявай, приятелю! Те никога няма да те разберат, религията им напълно ги е увредила...
51
16
 
32
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До М26През 1923 г. именно Ататюрк измисли името "Турция", а турският език и до дне с е смесица от български, арменски, кюрдски и гръцки езици. Както и турската нация е смес от тези народи.4Измислените имат комплекс за малоценност и се правят на велики!
50
14
 
27
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До ТурчинаТурски българите никога не са говорили, защото вие турците сте произлезли от българите и вие и в монета 30 % от думите са ви български.А тези енциклопедии са турско издание, нали?
49
16
 
10
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До Малко историяНие никога не сме под ничие робство, а вие турците не сте ни управлявали още по-малко. Вие просто бяхте колония на Англия и Франция през 17 век, а по-рано и на венецианците, които ви разбиха при Лепанто през 1555 г.!
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки се прави на историк и пише глупости за произхода на българите - фалшифицират учебниците, книгите, енциклопедиите.
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова сте смешни :)))
46
14
 
25
 
! Отговори
Горд Кюрд преди 6 години
До ТурчинаАнглийската википедия,, си е фалшификат ! В България няма турци,а потурчени българи ! Истинските турци напускат България през 1877година !
45
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това троловете ни вече и на турци се правят от скука :)
44
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоганя малко на Xитлер прилича с тия мустачки.
43
19
 
6
 
! Отговори
Добър вечер преди 6 години
До Горд ТурчинВсеки нормален човек знае че Ердо е велик и не е *** като някои хора.
42
3
 
9
 
! Отговори
scbg преди 6 години
До Малко историяС проф***ни и цифрите не разбират. СЛед геноцида през втората половина на 14 век сме сме точно толкова колкото казваш.. но благодарение на османската империя. Преди освобождение 1880 година сме под 2 млн.. не 4 ! Като искаш да ти взимат детето и да те з***колят ей така щото примерно имаш мустак.. стани роб и има тези неща който можеш да загубиш точно за 10 мин
41
10
 
14
 
! Отговори
ТУРЦИЯ преди 6 години
да не се слага на всяка манджа мерудия, че ще има много горящи "ЛЕОПАРДИ". Никой не е забравил вашето "ПРИСЪСТВИЕ" ТУК
40
11
 
14
 
! Отговори
АРЕ У АНАДОЛА БЕ преди 6 години
Наистина кюрдите трябва да ви вземат половината анадол, щото турската наглост и гьонсуратлък нямат граници
39
5
 
13
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
копи-пейстДОКТРИНАТА "ЙОЗАЛ" Амбициозният и талантлив икономист от кюрдски произход Тургут Йозал, след като завършва висшето си образование и дълги години живее и работи в САЩ, става министър-председател на Турция. Йозал заема този пост непосредствено след военния преврат от 1980 г. Той разработва доктрина "Йозал", която предвижда провеждането на икономическа, политическа и пропагандна инвазия, насочена към териториите на бившата Османска империя................................................
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да позволяваме на *** гърчоля да си веят байрака? То не бе блокиране на икономиката ни с трактори, не бе "Македония е гръцка", не бе кражба на ръкописа на Паисий... ако бяхме както трябва, сега трябваше армията да се дислоцира по гръцката граница, въоръжена до зъби, пък нека отсреща стоят трактори и хленчат за Македония. Дано Ердоган ги нашамари (понеже ние не можем за жалост)
37
10
 
3
 
! Отговори
Добър ден преди 6 години
До 35 АнонименС Вас и Господ не се занимава.Вие сте изпята песен от доста време.Карате на фотосинтеза и мислете че живеете.
36
6
 
9
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Турция е с Македония защото просто турци и гърци се мразят е червата... А иначе всички знаеч че са българи македонците ама да си им промиват мозъците.
35
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ердоган: С Македония сме, имаме братски връзки с нея"===Братски връзки? Братски са клали македонци по времето на Османската империя, това дори ги прави кръвни братя. В Македония в момента сигурно получават инфаркти от това изявление.
34
25
 
18
 
! Отговори
Малко история преди 6 години
Някои хора забравят че България беше 200 години под византийско.Тогава бяхте верни и послушни пред императора.Също така благодарение на султана България оцеля като държава.Султана преди да сложи ръка на България българското население беше около 300 000.След 500 години българското население е 4 млн.човеци.А уж сте били роби.И аз искам да съм такъв роб.Да имам къща,земя и животни.
33
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са ми смешни подобни изрази "братски народи" и тем подобни. Интересно как винаги това идва от големите които имат интерес към малките :) Какво братско има Турция с Македония или България с Русия? Съвсем различни народи с различни корени. Стига глупости.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe