Заев потвърди: Братовчед ми гледа канабис, това е легално!

Македонският премиер горд с всяка инвестиция на Заеви
27 апр 2018 12:45, Елка Василева
35
Заев потвърди: Братовчед ми гледа канабис, това е легално!
Зоран Заев. Снимка: архив, Reuters

Македонският премиер Зоран Заев потвърди, че първият му братовчед Трайче Заев е купил оранжерия, в която се отглежда канабис, и заяви, че е етично и разрешено от закона да се произвежда лекарство от канабис, съобщава агенция МИА.

"Призовавам всеки, който има ресурси, да ги вложи в тази дейност, защото е печеливша", добави Заев.

Вестник "Нова Македония" допълва, че премиерът Заев е казал пред депутатите, че общата инвестиция ще надхвърли 10 милиона евро и в момента в оранжерията работят почти 30 души, пише БТА.

В отговор на въпрос на депутатката Благица Ласовска премиерът на Македония каза, че има производство и първите беритби се очакват в периода юни/юли, когато ще бъде реализиран и валутен приход от износа.

Зоран Заев бе категоричен, че Трайче Заев има право на частен бизнес, особено там, където няма допирни точки с държавата.

"Гордея се с всяка инвестиция на Заеви /.../, ще продължим да инвестираме у дома", подчерта той, цитиран от "Нова Македония".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам колко хвалите това нещо, че по целия свят се пушело разбирам защото планетата е към унищожение или обратното човешката раса ще се заличи. Вие не правите разлика медицинска с надрусана."Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен" Алберт Айнщайн!ХАЛА НА Т_Ъ-Пи-ТЕ драскачи тука. Избийте се за марихуана, а да вие го правите.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6Дори в Северна Корея тревата е легална (никога не е била забранявана),==за да не виждат ясно кльощавите и недохранение корейчета, колко много е загладил косъма "другаря" Ким Чен Грух
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ще ви разреши да пушите бе? Те не се грижат за вашето здраве, а за тяхната пачка. В Колорадо се печелят милиарди долари на година от легална търговия. Мислите ли че мафията тук ще изпусне тези печалби.. ?
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛекарИ Македония ни изпревариха с легализирането на марихуаната за медицински цели!..За чии "медицински" цели, става въпрос?!Аха, май се сещам , че трябвало да остане един "златен" милиард...
11
4
 
3
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Хора от цял свят,ходят да пушат в "равната земя"...и даржавата печели много от това.По 30 ...кофишопа...в всяка област.100 кратно увеличение на кадрите в мвр
10
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Призовавам всеки, който има ресурси, да ги вложи в тази дейност, защото е печеливша", добави Заев....(((Едно изречение беше достатъчно цяла мАкедония да ми се срине в очите!Амин!
9
9
 
6
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Ти пък какво философстваш като бъркате тази за медицинска цел с другата надрусана марихуана. Нали за това ревете да е легална медицинската, че представяте надрусаната за така и да станат на всички хора мозъците на желе. Друг страничен ефект е затъпяване не ,че не постигнато до 90% вече, а ти се хвали че си *** като ***!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Xaxaxaa
7
4
 
17
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Много лицемерно изказване за една патица на фона на стотици претрепани от последствията на легалния алкохол. Говорим за медицински цели, тикварино! Какво медицинско видя в пияната брантия? Замразява метастазити при ракови заболявания, ама като ти почука на вратата лъчетерапията - не го пожелавам на никого... Ракът е скапан.
6
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските власти рискуват скоро да заприличат на амиши фанатици, защото ще останат единствените в Европа, които заклеймяват марихуаната. Дори в Северна Корея тревата е легална (никога не е била забранявана), а в Иран вече се объсжда законопроект за медицинска марихуана. Значи ние сме последните папурковци. Разрешаваме тютюнопушенето, а една билка с многократно доказани лечебни качества се демонизира...Кой ли има интерес от това ? Не са само уличните дилъри.. може би някой във властта ??
5
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛекарХа питай е тази от Пловдив с 20 000 бона гаранция и направила мазало за 200 000 бона. Пияна заляна и марихуана. Ще видите вие легализация когато същите мислете премахнете 240 за 30 години управление както и вие да изчезнете от лицето на земята. Тогава ще е легална тука!
4
11
 
28
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
Почти навсякъде разбраха колко е полезна тая билка. И у нас го знаят, ама защо да печели държавата, като могат да печелят мутрите.
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има разлика дали марихуаната се използва за медицински цели или се произвежда лекарство от нея.
2
10
 
34
 
! Отговори
Лекар преди 6 години
И Македония ни изпревариха с легализирането на марихуаната за медицински цели!Явно в БГ бизнеса с марихуаната не се дава лесно от мафиотските струртури !!
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
?!?!?!