Борисов поздрави Ердоган: Вярвам, че заедно ще работим!

Премиерът разчита двустранното сътрудничество да продължи
25 юни 2018 08:50,
90
Борисов поздрави Ердоган: Вярвам, че заедно ще работим!
Снимка: архив, Булфото

Премиерът ни Бойко Борисов поздрави в телефонен разговор президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган за изборната победа при провелите се предсрочни президентски и парламентарни избори в южната ни съседка, съобщиха от Министерския съвет.

"Убеден съм, че изразената воля на турския народ ще бъде основа за стабилното и консолидирано развитие на Турция във всички области", заяви българският премиер.

Още по темата

Той изрази удовлетворение от засилените контакти между България и Турция в последните години и посочи, че разчита активното двустранно сътрудничество да продължи.

"Вярвам, че заедно ще работим за укрепване на връзките между нашите две страни в областта на миграцията, както и за мира и стабилността в региона", каза още Бойко Борисов.

Той запозна Ердоган с позицията, която заяви пред европейските лидери в Брюксел, че споразумението с Турция трябва да продължи, за да бъде преодоляна мигрантската криза и че за пореден път е настоял ЕС да изплати останалата част от договорените средства.

Турският президент благодари на българския премиер и изрази надежда за още по-успешно партньорство между двете държави, допълниха от правителствения пресцентър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
I as varvam boiko
13
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм му фен на Тиквуня, но не разбирам къде е драмата? Най-нормалното нещо в света е един министър или президент да поздрави чуждестранен колега за победата (който и да е той)...
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Борисов поздрави Ердоган: Вярвам, че заедно ще работим!"Мдааа, и Сталин е "вярвал" че ще работи заедно с Хитлер ама всички знаем какво се случи.А Международника от село Банкя вкара България в такъв батак от който излизане НЯМА. Или по-точно, излизането е напред с краката.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грантаджиите в РБ пак са се възбудили, "ХОРА ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА "
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовен хороскоп за от - до," Борисов поздрави Ердоган.
9
1
 
14
 
! Отговори
ВиК news преди 5 години
ОЧАКВАТ СЕ ПРОБЛЕМИ В КАНАЛИЗАЦИИТЕ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ. ПОРАДИ УВРЛИЧЕНОТО ПРОИЗВОДСТВО НА ТУХЛИЧКИ ОТ БЪЛГ. ГРАНТАДЖИИ.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По стъпките на Стамболов. 1894 големият държавник е приет от султан Абдул Хамид като роден син. Стамболов предлага на султана турската армия да окупира България и тя да стане бейлербейство, а той - бейлербей. Нищо ново под слънцето.
7
1
 
24
 
! Отговори
Ахаа преди 5 години
Сега кво е на ред да подариш на Ердоган, ЮП, някое реакторче,БългарияТо 3 милиарда долара не се правят лесно.Требе яко продаване на държавните интереси.Кажи Бойка с една заплата кви пари имаш и имоти?Първият имот требе да ти е в САЩ, чрез подставени лица, САЩ там дават на слугинаж#а имотчета, като Саакашвили.Съдейки за топлата ви връзка с Росенчо Плевката, сигур имаш нещо и в Гърция.Кво ще продадеш на Ердо този път, и няма ли шанс да станеш президент на Косово, Грузия, най-вече на Украйна?
6
4
 
25
 
! Отговори
MAD преди 5 години
БОЙКО СЕГА ТРИОМФИРА ЯВНО МНОГО МУ ХАРЕСВА ДА СЕ НАВЕЖАДА ПРЕД ФАНАТИКА ДУГАН. МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛБОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ НИ УБИВАТ И ПРОДАВАТ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП. БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА
5
7
 
10
 
! Отговори
Великолепният век преди 5 години
Султан Ердоганоглу!
4
5
 
27
 
! Отговори
Формация ГРОБ преди 5 години
За съжаление Реджеп Ердоган никога вече няма да има възможност да поздрави генерал Борисов за изборна победа.
3
4
 
18
 
! Отговори
Кмет от Симитли преди 5 години
Невернице, ща та пребия!
2
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
първия слуга се отчете пред султана, останилите слуги скоро и те ще почнат да му се мазнят, но най-мазен е нашия...
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджук муслиманина не яде свинско