Вучич за албанците: За танго са необходими двама!

Сръбският президент иска политика за разграничаване
9 авг 2018 22:40, Анисия Иванова
29
Вучич за албанците: За танго са необходими двама!
Снимка: БТА

Сръбският президент Александър Вучич се обяви за разграничаване с албанците, предаде Танюг.

"Да имаме територия, за която не се знае как се третира и кое на кого принадлежи, винаги е източник на потенциални сблъсъци и проблеми", каза той пред журналисти в град Шид.

"Обявявам се за разграничаване и не го крия, това е политиката, която представям. Дали тази политика ще получи подкрепа от народа, или не, аз се обявявам за разграничаване с албанците", заяви Вучич.

Дали това ще успее, не зависи от нас, добави той.

"За танго са необходими двама", подчерта президентът, цитиран от БТА.

Вучич добави, че решението за Косово трябва да бъде "всеобхватно, а не просто, нито опростенческо, както някои си представят".

Той каза още, че не иска да съобщава някои неща, за да не пречи с това на сръбската позиция и да "разкрива картите си".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
Като държава България е по-бедна от Русия,но като народ ние сме в пъти по-богати от руснаците.
18
0
 
3
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
"Югославия" рано или късно ще се възроди но този път името й ще бъде Бугарославия, столицата й ще бъде София а руското влияние в нея символично, ако Русия оцелее разбира се.
17
13
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Сърбите са наши братя !!
16
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората си имат Премиери, а тука само една голяма Тиква. При това ку-ха.
15
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Югославия скоро ще се възроди, а Ко-чи-ната като свършат Евро фондовете ще стане като при Т.Живков, че и по-зле.
14
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В този Вучич нищо мъжко не виждам пълен клоун жалко че кара държавата му към пропаст .Ще ставаме велики Сърбите по богати сме от Българите а Хърватите са Хитлеристи искат да исчистат Сърбите като Евреите!!
13
4
 
12
 
! Отговори
Х преди 5 години
Боко танцува в Симитли
12
7
 
14
 
! Отговори
Исти преди 5 години
Човекът постъпва мъдро- спор няма. Сега е ред да отвори досиетата,за да покаже как червените югоактивисти изпълняваха Сталиновото поръчение за създаване на фалшива македонска "нация" и братския му жест ще бъде пълен а презрението към съветския антиБългаризъм- очевидно. Не го ли направи,всичките му усилия ще бъдат напразни понеже истински братя на сърбите не са албанците или руснаците,а хърватите и най-вече Българите.
11
9
 
16
 
! Отговори
Вук Драшкович преди 5 години
Вукич сънува мокри сънища и че въобще някой иска да играе танго с него. Той се разграничавал от албанците, като че ли те само неговата благословия чакат. Косово е затворена страница отдавна, трудно му е да спи на Вукич, но така стават нещата, когато имаш съветници и разчиташ на приятели като Путин и Русия. Още малко и ще проплаче горкия.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При толкова много омраза между два народа размяната на територии и население наистина им решава проблема веднага, а не след 50 год. насилствено "приучаване" да живеят заедно. Доколкото и двете страни имат силен икономически интерес да влязат по-бързо в ЕС, току виж се разбрали. Няма да е типично балканско поведение, но залогът е прекалено голям за да оставен на емоциите.
9
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според сърбите ,спорузомение за Косово,значисамо едно ,връщане на Косово и прогонване на 2млн албанци!Колко християнско за уж истинските Православни сърби!
8
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърби, всичко се връща на този свят. Грабихте чуждо, а сега ви боли.
7
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знае се,чия е територията,на Косово.Сърбия запали най-опустошителната война в Европа,след Втората световна,извърши геноцид над несърби и превърна в руини десетки села и градове,която война загуби.Сърбите не смятаха албанците за хора.Вучич лично лепеше плакати с лика на кръволока то тази война Радко Младич,сега няма какво да търси.
6
9
 
25
 
! Отговори
Мда преди 5 години
За това в София е пълно със сърби от богата Сърбия,да търсят работа... защото да богати и идват да ни работят за кеф.
5
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахах, голям майтап е как след всичките напъни на ГЕРБ за Западните Балкани (напълно забравена тема след като Австрия пое европредседателството), то тези Западни Балкани са почти пред война!Хахахах, колко жалко е да си гербав избирателПрочети още на: https://dnes.bg/balkani/2018/08/09/syrbiia-kosovo-zadava-li-se-novo-prekroiavane-na-granicite.384539#comment-newest
4
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Падна велика сърбо-хърватия,да живее велика сърбо-албания!И новия Югозадник.
3
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самосъжаляващият се по-долу: България е най-бедната държава в Европейският съюз, не в Европа. По-бедни от България са: Украйна, Молдова, Косово, Босна, Черна гора, Македония, Албания, ааа да... и Сърбия. А тема, която засяга и нас, и твоят з*дник имаме право да коментираме. Не е като да не се е стигало до военни действия на запад от нас в ТОЗИ век.
2
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, Вучич, Вучич, рудофилството и на вас ви пречи да се се видите колко незначителни сте, като всички балкански губернии. Прав е Тръмп, че за беля сте много яки...не случайно войните са започвали от Балканите.Само като ви чуе човек песните...я че умрам, ил загинам...дай ми либе пушката...сабя да опашем..кръви че се леят...!!!
1
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те албанците няма да танцуват с вас. За да ти разцепят сръбската розичка е достатъчен и само един шиптър.