Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи

Македония е била част от плана на Тито и Югославия за излаз на море!
20 сеп 2018 12:45, Елка Василева
120
Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи
Панос Каменос. Снимка: архив, Reuters

Гръцкият министър на отбраната и коалиционен партньор в правителството на Алексис Ципрас Панос Каменос заяви в интервю за ТВ Антена, че Македония е била част от плана на Тито и Югославия "за излаз на море и че в региона е била пролята кръв", съобщава македонският вестник "Курир".

Каменос казал това и на американски сенатори, с които се срещнал.

"И сега идват да кажат на победителите, че трябва да приемат становището на победените. В края на краищата чакаха 25 години въпросът да се реши, нека да чакат 35. И нека скопяните да разберат кои са и що са. Те са българи-славяни, които имат формирано ВМРО, албанци, които също се опитват да вземат една част от Скопие /има предвид Република Македония - бел. ред./ и говорят за Велика Албания, както и някои сърби", каза Каменос, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко и патреотите защо не казват това а подписаха договор в който се твърди че не са българи-славяни???
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евала на Панос Каменос - български славяни са макетата. И ш и п т ъ р и.
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В Гърция има паметник на Капитан Петко.У нас не съм чул да има."Има в Момчилград.
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ууупс,грешка.ПЕТКО войводаАми защото капитан Петко войвода се е борил не само в територията на днешна България,а и за беломорска Тракия,участвал е също и в битките на страната на гърците при освобождението им от турците,............
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега сме в ЕС И СМЕ НА ТРИ МОРЕТА. ЕДНА ТРЕТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА България ХОДИ НА МОРЕ В Гърция без визи.
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До От ХасковоКапитан Петко има син от гъркинята,който при развода си отива с нея в Гърция!Други деца няма!Потомците му са гърци!А тия наследници в Хасково сигурно са от родата!
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАми защото капитан Птеко войвода се е борил не само в територията на днешна България,а и за беломорска Тракия,участвал е в битките също и на страната на гърците при освобождението им от турците,много наши български хайдути са се борили и за освобождаването на Сърбия и Гърция от турско робство,затова има негов паметник в Гърция.А те са "благодарност" ни откраднаха териториите населени с българи,де.
19
4
 
26
 
! Отговори
Хъ преди 5 години
Абе то и този Панос Каменос май е всъщност Панчо Каменов - погърчил се българин като кир Михалаки.
18
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите трябва да кажат едно / мегало ефхаристо / - голямо благодаря на този гръцки министър, казва си истинана човекът и чест му прави. Ний кво праим сега.
17
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-изпрани мозъци от македонските не са се раждали във вселената. Сърбите яко ви работеха 100 години. И резултатът е налице - ДНЕШНОТО МАКЕ - което се радва, че ако влезе в ЕС, документите му ще се пишат на македонски, че до сега всичко им се пишеше на сръбски. И те си траеха.
16
4
 
31
 
! Отговори
генерел майор преди 5 години
До Шон45г са по-малко от 1200г. историята на Българската държава....И да знаеш че България е единствената държава в ЕС, която не си е променяла името през 1200 г.!!!! Ние сме народ... е не територия като Македония :)!
15
2
 
20
 
! Отговори
От Хасково преди 5 години
До АнонименВ гр. Хасково, на централната част, до автогарата, на видно място - голям паметник на Капитан Петко Войвода. Все пак по-голяма част от носледниците му живеят в Хасково. Също има и в Италия
14
2
 
6
 
! Отговори
* преди 5 години
До Анонимен 10Има в частен двор!У нас има във Варна!
13
2
 
25
 
! Отговори
Пирин-чо преди 5 години
Първо Заев да научи кои са знамената на държавите в ЕС и да не ги бърка като посреща политици от ЕС, че става за резил. Пред българите ставате за резил непрекъснато ама ние си ви знаем.
12
40
 
9
 
! Отговори
Шон преди 5 години
Интересно Българите откъде са толкова сигурни в историята си след 45 години пералня на мозъци?
11
2
 
28
 
! Отговори
скопски монголец преди 5 години
До Георге МиленковскиТи що така без преводач бе,шушон!?И кво търсиш по българските сайтове?
10
4
 
67
 
! Отговори
смях преди 5 години
Македонците БЯХА Българи. Сега са ***, без корени с фалшифива история, език и идентичност. Ще стане най-естественото нещо - ще се претопят и изчезнат. За едно, две столетия. Уви, отказа от Българщината е типично Българска черта. При тях е още по-силно изразена.
9
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Гърция има паметник на Капитан Петко.У нас не съм чул да има.
8
28
 
7
 
! Отговори
Пирин преди 5 години
Казва, че тъй като според него ( и гърците), македонците не са македонци, трябва да оставят Македония на гърците. Разбира се бай *** няма токова акъл да разбете това и си мисли, че го канят него да седне и той на масата, да вземе парче от погачата. Те му викат пръждосвай се след като си българин, а *** цвили от кеф ! Удивително е какво малоумие цари по българските земи ....
7
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той панос хубаво го е рекъл за македонците, ама за всичко от Драма на изток до Марица, може спокойно да сподели същото.Знае ли панос Капитан Петко Войвода от къде е? За Марония чувал ли е?