Ердоган: Поздравяваме всички християни с предстоящата Коледа

Културното и религиозно многообразие е безценно богатство на Турция
23 дек 2018 14:32,
295
Ердоган: Поздравяваме всички християни с предстоящата Коледа
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес поздрави християните в Турция по повод предстоящата Коледа, съобщи Анадолската агенция, цитирана от БТА.

Още по темата


Турция винаги е отдавала огромно значение на правата на човека, на свободата на словото и вероизповеданията. Стремим се към това всички граждани на Турция да могат да живеят в съответствие с религиозните си убеждения и културни традиции, се казва в посланието на Ердоган.

Културното и религиозно многообразие е безценно богатство на Турция, което формира основата на единството и солидарността на турското общество, подчерта президентът.

Поздравявам всички християни в Турция и християнския свят с предстоящото Рождество, каза Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
7
 
! Отговори
ı'm преди 5 години
Ами кажи бе чадо,кажи какъв ти е проблема?
151
8
 
1
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До ı'mтуркулакВерно че съм пълен с омраза към Турция и всички турци.А питай ме бамнук *** или познай само една единствена причина защо ние българите едвам ви изтрайваме.особено като почнете да ръсите глупости за величие и да им вярвате.самозабравяте се бе поганци.Вече не сте ни смешни.
150
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До Georgius PapadopulosМного си прав.За всичкоИсторията е на твоя страна
149
4
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До ЕлиТи май не четеш,не познаваш историята и Мръсните напъни на Турция протегнала мръсни ръце към нас,нашите домове,религия и живот.Това примитивно племе от *** мюсюлмани иска пак да коли и беси по земите ни-да потурчва и изнасилва.Това ли искаш?!Никога с Турция.*** ислямска държава с агресия и кофти омразни хора.Впрочем какво ли ти говоря?Ти си КАДЪНА.Няма как да ти обясня какво си.
148
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей това е истинският лидер
147
6
 
20
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Докато не се обединим - Гърция, Македония, Сърбия, България,Турция - за жалост Румъния е окупирана от Западни капитали и си ни мрази открито, няма да видим бял ден на Балканите.Винаги ще обвиняват Гърция, че харчела. Сърбия за войната, Македония за бъдеще конфликти с албанците, Турция за "липса на демокрация".Балканите винаги са били прът в колелото на Европа, изкупителна жертва и пушечно месо за интересите й, както Украйна.Винаги ще бъдем "втората скорост" и презрените православни и турци.
146
0
 
1
 
! Отговори
от бореца преди 5 години
Темата е радост всякакъв вид ***.
145
4
 
10
 
! Отговори
уви преди 5 години
До Георгиус Пападополус,Може и така да е, ама Турция днес не е Гърция! Един скалист незаселен остров не ви дават, какво да говорим за нещо повече! Пък и тюркоазения бряг на Турция има всички предпоставки да се превърне в водеща световна туристическа дестинация с прекрасния си субтропичен, в Алания и околността почти тропичен климат(без отрицателни температури)! Навремето голяма част от този райски бряг е била гръцка, но уви!
144
10
 
21
 
! Отговори
Николай преди 5 години
Хаха, точно пък ние българите да се подиграваме на Турция. Много смешно. Разбирам да е германец, американец, да се подиграва с турчина. Ама точно българин да го прави си е точно смешно. 500 години са ни пипали майките бабите. Яли сме им саламите. Хахаха
143
31
 
4
 
! Отговори
Georgius Papadopulos преди 5 години
Ердуган е просст, но нагъл и злобен..А турция е измислена държава и измислено племе, етнос, народ, и нация !ТУРЦИТЕ СА ГЪРЦИ = МУСАЛМАНИ .ЦЯЛА ТУРЦИЯ Е НАША ГРЪЦКА ИЗКОННА 5000-ГОДИШНА АНТИЧНА И ВИЗАНТИЙСКА БАЩИНА ЗЕМЯ И ГРЪЦКА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ !
142
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи, тези които искат да са информирани, могат да прочетат в Википедиа за въоръжените сили на БГ (ще ви трябват около 30 секунди) и за въоръжените сили на Турция (ще ви трябват около 10 минути) за състава и числеността.Смях смях
141
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех тази википедиа значи, все турски агенти които сменят информацията там. Според википедиа, бойните танкове в БГ които са в експлоатация са 80?Смях смях..
140
7
 
19
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
До Су 34"Гладен българин 3 000 танка в амбара сънува!" - древна китайска поговорка В балканската котччина буллгаристан единственото оръжие, местно производство са все още топузлии пищови и кремъклийки пушкала! Ама като им гледаш високомерието и мегаломнията им ... македонсткат ти се привижда като чиста проба скромност!!
139
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодарим на г-н Ердоган за пожеланията. И да не забрави на Байрам да ни почерпи с баклава. Ние предлагаме свинско, но уви...
138
5
 
4
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
Та за самолетите и танковете не разбрах, колко са на брой в БГ, работештите имам на предвид, не другите..------Над 3 000 танка Т-72, над 1200 Т-90, Армта Т-14 сега влиза на въоръжение.Самолети Су 57 са ни най-новите.
137
7
 
2
 
! Отговори
Е.РЕИТЕ преди 5 години
Не празнуват те стават Софиянци и Караджа. Адвокати на крадливия си премиер.
136
5
 
24
 
! Отговори
ı'm преди 5 години
до:софиянеца Болен си да знаеш и не по майка България,болен си от омраза,че някой друг живее по-добре от теб,може по-добре от теб....!Относно религията ,не смей да я коментираш,защото ти не познаваш своята,а камо ли моята!
135
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ние турците сме измислили най великото откритие - чaлaм6aтa, а вие българите каквоахахахахахахахахахахахаха
134
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко е трудно да се води дискусия с папагали..ахахахахахахахахахаха
133
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Та за самолетите и танковете не разбрах, колко са на брой в БГ, работештите имам на предвид, не другите..ахахахахахахахахахахахахахаа