Нетаняху и Ердоган с брутални изказвания един срещу друг

"Хладнокръвен убиец, антисемит тиранин, превратаджия..."
23 дек 2018 19:38,
135
Нетаняху и Ердоган с брутални изказвания един срещу друг
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес обвини израелския министър-председател Бенямин Нетаняху в извършване на "държавен терор", предадоха световните агенции.

Още по темата

Нетаняху, ти си тиранин, каза Ердоган пред поддръжници в Истанбул, като обвини Израел в "убийството на десетки хиляди невинни мъже, жени и деца на всякаква възраст в Палестина", информира ДПА.

Ердоган, който е поддръжник на палестинците, заяви, че осъжда "извършваните от Израел масови убийства и престъпления срещу човечеството".

Изявлението на Ердоган бе направено, след като вчера премиерът на Израел обвини Турция, че "избива" кюрди.

Нетаняху критикува неправилния човек. Като президент на Турция аз помагам на угнетените. А израелският министър-председател сее зло, каза днес още Ердоган, цитиран от ТАСС.
По-рано днес и турският външен министър Мевлют Чавушоглу обвини Нетаняху за "гибелта на хиляди палестинци".

Израелският премиер Нетаняху е "хладнокръвен убиец" в модерни времена, написа Чавушоглу в Туитър.

Междувременно днес израелският премиер окачестви Ердоган като "антисемитски тиранин", който е "обзет от Израел", предаде ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
7
 
14
 
! Отговори
Тамерлан преди 5 години
Кой е тоА Ердоган?
47
3
 
11
 
! Отговори
Торанага Сама преди 5 години
Край Босфора,шумът се вдигна
46
14
 
27
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Присмял се хърбел на щърбел...хич не харесвам Ердоган, но не може да се отрече, че милее за Турция, прави всичко за нея, развива икономиката й и си гледа интереса на народа. Огромна раждаемост и ще просъществуват във вековете
45
1
 
11
 
! Отговори
муспи преди 5 години
До Евреи - Прасе, евреите не искат тази дупка в пясъците, а цялата земя. Дупката им е за ритуални цели. За да владеят Земята изцяло са завладяли Парите, Правителствата и Армиите на света. Привидно няма какво повече да се прави, но при крадците и убийците винаги е като за първи път и като за последно! Това е болест дадена само на бездушевни същества и на хората е чужда.
44
7
 
21
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Ислямът и Юдаизмът-най-големия проблем за човечеството!Що ли не се ступат взаимно,та да се отървем и от двете...
43
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Било антисемитско някой да ти каже що убиваш хора?!ХХАХАХАХА
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да гледа той какво прави в собствената си страна Ердоган.Ама и юдеите не са по-добри.Само,че те правят мизериите си по целия свят...
41
4
 
6
 
! Отговори
Кефят ме преди 5 години
Яки бежански *** о в е
40
3
 
10
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
До Кефят меКакво знаеш ти за България освен собственият си *** живот?
39
33
 
13
 
! Отговори
Кефят ме преди 5 години
Евреите са народ на 5000 години и владеят света, владеят САЩ, владеят Русия, владеят всички медии, организации, всичко. САЩ и ЕС им подаряват всяка година последно поколение изтребители, подводници и танкове, говори се че имат и ядрено оръжие. СССР първи ги призна кято държава. Жалко че не съм евреин! Сега сигурно щях да си живея живота! Аз не съм като мaлоумните расисти, аз оценявам умните и кадърните, а евреите са такива щом владеят света!
38
7
 
10
 
! Отговори
До софиянец преди 5 години
от Улпия Сердика - губя си времето с теб,и ти като твоят вожд си чел само Винету но най много до 7-8 страница - личи ти от стратосферата...
37
17
 
38
 
! Отговори
Кефят ме преди 5 години
Турция и Израел са велики нации. Не се дупят на никой. Едните владеят света, а другите знаят какво е род и родина, не се венят да свалят руски самолет или да размахат пръст на САЩ. А България.... знаем за нея. *** живот!
36
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До Анонимен 29смешко
35
18
 
20
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До Анонимен 32говори и пиши на български бе туркестанецДа ти го набутам у човката турска.Мюмюн
34
40
 
23
 
! Отговори
Евреи преди 5 години
Евреите са избраният народ от Бога и не бива да вярвате на пропагандата. Израел ще ви протегне ръка на българите в тежки дни, а от Турция нама да видите добро и да ви помага, тя само взема. Вижте историята и ще разберете, че евреите искат само земята си по която са ходили първи и после са дошли мюсюлманите.
33
6
 
12
 
! Отговори
муспи преди 5 години
И двете страни обичат да пият кръв, но са огорчени че съдбата им предлага братска семитска гнойна, а предпочитат българска!
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гетото Газа е за тренировки по бойни изкуства, а Западния бряг е за завладяване. Затова там не тренират, а строят и изтласкват чужденците.
31
16
 
23
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До До софиянецабе арнаутин простя стига си дрънкал глупостиПростотии турскити ли ще ни казваш кои сме и откъде сме бе?А да ти кажа ли какви сте и откъде сте вие?ти си знаеш де-но определено сте заченати *** от крадени български деца и насилствено с ятаган сменена вяра.Затова сте болни и глупави-навсякъде мразени и презирани.като кажеш турчин по света--и хората се подсмихват.Много обичате да ръсите простотии турскиЛошото е че сами се вервате.Турчин-какво да го правиш.
30
13
 
16
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До Анонименалоотуркестанския маймун-пиши на български бе кикимор.Какво заплашваш-гаргите ли?Идея нямаш какво ви готви.Кривия нос изигра резания турнак .Щото втория не му стигат мозъчни гънки и вкара туркето в капана.Как да ти го обясня?!да не клечиш на оградата за манджа и закрила .талибан.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Amina soktumun gyauru-----Подобно!