Турците сменят пола на мигранти с... перуки

Така трябвало да ги сметнат за жени в Гърция
6 мар 2020 14:12,
39
Турците сменят пола на мигранти с... перуки
Снимка: БГНЕС

Турците използват невероятни прийоми, за да вкарат нелегалните мигранти в Гърция. Армията на южната ни съседка е открила перуки по бреговете на река Марица в района на Ферес, като според показанията, млади мъже си ги слагат, за да преминат, предрешени като жени, пише електронното издание на вестник Protothema, цитирано от „Фокус“.

Още по темата


Планът зад тази тактика е, тези, които приближават граница, да бъдат сметнати за жени с деца, а не за мъже.

Според свидетелствата на гръцките сили на границата, в района на Суфли е установено, че турската държава маркира тези, които изпраща, за да може да наблюдава и контролира движението им.

Както е показано на друга снимка, турските членове на жандармерията подготвят дронове за излитане в близост до турския граничен пункт Пазар Куле. С използването на дрона те координират изстрелванията на сълзотворен газ към гръцката територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Ами като хванат такива на границата, публично с някой ръждив нож да му сменят пола! Много бързо ще се откажат да минават границата!!!
30
0
 
1
 
! Отговори
България над всичко преди 4 години
подписалите Истанбулската конвенция са длъжни да приемат емигранти - то това й беше целта, а не да броите някакви измислени права на жените! за щастие тоя с'капан документ у нас не мина!!
29
0
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
То за тях няма много, много значение пола, но това с перуките е нещо ново. По европейско ако мога така да се изразя..:))Само по едно лубриканче да им отпущат с перуките и всичко е ОК.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ердоган е съюзник на Путин!С предизвикването на наплива на мигранти към ЕС Ердоган предизвиква ЕС да обяви Асад за единствения законен представител на сирийския народ и да му върне всички представили се за сирийци на територията на ЕС
27
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кой ви каза че турците са им раздавали перуките????Аман от фалшиви интригантски "новини"!!! Защо да не е Меркел, Сорос или ЕС дарителя, за има снимки с нещастни жени на снимките а не само младежи в наборна войнишка възраст?
26
11
 
5
 
! Отговори
И преди 4 години
кой болен мозък сътвори тази "новина"? Заприличахте на махленски клюкарки!
25
0
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Разправях ви аз да завъдите дивеч в Странджа Сакара щото крокодилите и тигрите не правят разлика от мъжко и женско
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
watch?v=GtSrQRV1-kg STAVA NAPE4ENO ZA GARCITE
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мюсюлманите пробваха няколко пъти да завладеят Европа с военна сила и се провалиха. Хан Тервел, Карл Мартел, Собиески и още веднъж при Виена. Правили са опити и през Сицилия, Южна Италия, а Испания и Балканите завладяха за няколко века. И сега се опитват по мирен път с демография, а левите нали са глупави, те си мислят, че мултикултиту и толерантността ще ги спаси. Сега затягат границите, но не са спряли т.н легални мигранти, които заливат континента. Меркел: те са вече тук.
22
2
 
20
 
! Отговори
мак преди 4 години
Това вече прекрачва всякакви граници. Дано гърците удържат фронта, на гадни номера на турчина трябва да отговарят гадно, без да се церемонят.
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде, бе гръцките болници да пуснат промоция за смяна на бъбреци, сърца, кой квото му трябва. Материалът на вратата чака, те не го пускат...
20
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък според мен от време на време трябва да пропускат малко количество мигранти, особено с европейски генотип. Все ще бъдат съвместим донор на орган за някой европеец. Отива в затвора, ама там загинал, ама отишъл в Германия, да го издирва, който си няма работа. При добра политика бързо ще решим въпроса с донори на органи. Ако пък се разчуе, сами ще се спрат да пристигат. И в двата случая печелим
19
5
 
7
 
! Отговори
смех преди 4 години
Кой го написа това, бе?Те мюсулманките са със забрадки, крият си косите
18
2
 
14
 
! Отговори
8 преди 4 години
E не, според стамбулската конвенция подписана и ратифицирана и от Гърция и от Турция - и двете са длъжни да приемат неограничена бройка трансджендъри. Така че всичко е наред. Тук не сме ратифицирали конвенцията, затова не идват
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ердоган си има план и този план е подкрепян от арабската лига и от всички мюсюлмански страни. Либералните европолитици живят в сигурни палати с високи огради и стени, но техните деца нали ходят в училища. В училищата в Западна Европа вече има предимно мюсюлманчета. Като им изнасилят или убият децата тогава ще се осъзнаят, но късно. Когато мюсюлманите достигнат определен процент вече няма връщане назад. Европа ще изчезне като Египет, който е бил християнски.
16
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европа се ислямизира, но Русия също се ислямизира, а Путин отваря джамии и вкарва мюсюлмани и най-добрите му приятели са все мюсюлмани (Турция, Иран, Сирия). Вкарването на бежанци в Европа е план на Путин и Ердоган да ислямизират Европа и Русия.
15
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижда се ясно колко подмолни са турците и колко огромна е омразата им към Гърция и Европа. При това турците се водят най-цивилизованото и секуларно племе от мюсюлманите. Огромно е желанието им да ислямизират този континент. Корана е закон и пътеводител за всеки мюсюлманин и негов дърг е цял живот да разпространява словото на пророка Мохамед. Слава на хан Тервел и Ян Собиески които спасиха Европа за няколко века. Но мюсюлманите не са се отказали от бляновете си да покорят света.
14
2
 
26
 
! Отговори
Да бе, преди 4 години
само с перуки.... Гаранция са ги опънали по три пъти, за повече достоверност :)))
13
1
 
20
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Ефрейтора. Ами да ги превземат, те това и заслужават. Защото преди малко над 5 века гледаха сеир когато турците превземаха балканите и колеха християнско население.
12
6
 
44
 
! Отговори
Ефрейтора преди 4 години
Турция иска да завземе Европа. Два пъти при Виена се издъниха. Сега искат да я ислямизират и да я прилапат. Нека после опитат с Латинска Америка. Ще бъдат с колумбийски вратовръзки. Хаха. Там номера нема да мине. Нито при индусите и китайци , японци. Но европейците излязоха много ***. Заслужават си съдбата.