Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Българският тенисист бил агент на американско лоби, пишат в Сърбия
Обновена: 25 юни 2020 08:42 | 25 юни 2020 08:38, Елка Василева
108
Лудост: В Сърбия заподозряха Григор, че нарочно "издънил" Джокович

Най-добрият български тенисист Григор Димитров имал подозрително поведение още от пристигането си в Белград, отиването си в България и след това в хърватския град Задар, пише сръбското издание „Телеграф“. Заради това се били появили и много теории, че може Григор Димитров да е криел, че е заразен с коронавирус.

Със съобщението си, че е дал положителен тест за COVID-19, Григор Димитров предизвика истински хаос в света на тениса и то непосредствено преди началото на финалния мач на Adria Tour в Задар. Поведението на Димитров, както и рекордният зрителски интерес към турнира, организиран от Новак Джокович в Белград и Задар, хвърля съмнение според „Телеграф“, че може би зад всичко стои мощното американско лоби, на което Джокович от години бил „трън в очите“.

Зад себе си Григор Димитров има могъщи агенти и силни компании, от които печели милиони по спонсорски договори. Макар че в тениса той не е на самия връх, той е атрактивен за много компании къде заради външния си вид, къде заради личния си живот, тъй като е имал връзка с Никол Шерцингер, Мария Шарапова и Серена Уилямс.

Още по темата

Това заедно с добрите резултати преди време, когато стигна до 3 място в АТР листата, му донесе баснословни договори. Така днес Димитров фактически живее от тези договори, тъй като в тениса през тази година не е постигнал някакъв по-съществен резултат освен полуфинала в Акакулко.

От друга страна от договори с Nike, Wilson, Rolex и още няколко силни спонсора има гарантирани около 5,5 милиона долара.

Освен това, продължава сръбското издание, Димитров беше сочен от мнозина като наследник на Роджър Федерер. Двамата играят в един и същи стил, години наред имаха един и същи агент Тони Годсик и едни и същи спонсори зад себе си, а и прякорът на Димитров е „малкия Федерер“. От 2014 г. до 2017 г. Димитров е представляван от агенцията, основана от Федерер, но след това сменя агента и от три години го представлява Георги Стоименов.

Зад Димитров обаче все още има много компании, които представляват и Федерер, и се стига до може би лудата идея, пише сръбското издание, че зад всичко се крие опит за сриване на Новак Джокович, така че да се предотврати подобряване рекордите на Федерер, който е синоним за тенис в западния свят.

На базата на поведението на Григор Димитров след пристигането му в Белград, както и ходове на неговите мениджъри, се появявало съмнението, че зад всичко се криело нещо по-голямо. Веднага след като Димитров обяви, че е с положителен тест за COVID-19, световните медии „разпънаха“ Новак Джокович, който като тенисист номер едно в света заплашва Запада заради очакваната строга организация на US Open и помощта за тенисисти на по-ниските места на класацията, заключава сръбското издание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
3
 
! Отговори
A преди 3 години
До Анонимен 76Преди 3-4 дни вие вдигнахте вой -първи. Това е отговор на вашия рев.
77
5
 
5
 
! Отговори
A преди 3 години
До Сръбска му работа 80Това че григор няма жена не доказва нищо.
76
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 78 На кое да завиждат? На Григор дето има 20 милиона долара, а Джокович 200?
75
4
 
27
 
! Отговори
Сръбска му работа преди 3 години
Най-вероятно Джокович е бил заразен по-рано и разнесе заразата(затова и жена му е позитивна) ! Нали беше играл баскет с друг заразен сърбин преди това ! А за Григор няма данни, че е бил в контакт
74
4
 
26
 
! Отговори
Много се излагат преди 3 години
Дори и да е бил заразен Григор, как успя за 3 дни да зарази и Джокович и жена му при инкубационен период на вируса 4-14 дни ?!
73
5
 
19
 
! Отговори
Black Sea преди 3 години
Ами кво да правим като явно Гришо има чар и му се лепят я мадами я спонсори. Види се сърбетата завиждат.
72
3
 
22
 
! Отговори
Стамат от Карнобат преди 3 години
Зо Джокович не знам, но Йелена със сигурност го е отнесла от Гришо ... те сърбете са си такива, хем ги сърби хем ги боли и все не може да им се угоди ... !!!
71
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Големите мъже" сърбите си показаха нежното лице, големо хленчене.
70
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не на Сърбия и Македония в ЕС!
69
2
 
38
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Сърбите са по голяма наапаст и от нас
68
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия въшльовци почнаха да броят парите на Димитров все едно ги е крал, а не ги е спечелил с чар.
67
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чета постовете само затвърждавам мнението си че българите са психично болен народ.П.П. Гледам че в справките за новозаразени Монако не са отчели новозаразен от много време. Въпроса е !! Къде е Дришу след като не е регистриран в Монако???
66
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той е гей-агент на любимата му Америка...Редовно си гушка по яхти и островчета с дядовци-паралии...Да е жив и здрав.Кой както може...
65
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Звучат като руските Толя, Вася, Петя и Костя.
64
2
 
26
 
! Отговори
123 преди 3 години
До gostНикой не е предлагал на Григор да се тества, а бащата на Джокович е една тотална и нагла откачалка.
63
3
 
4
 
! Отговори
Алергени LGBT Чия преди 3 години
Така става, като не са вегани и не си го слагат по дупките... тц тц тц
62
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 64 Джокович заради мaлоумната си жена стана веган преди 3-4 години и започна да спада формата му, но като започна да яде отново месо и си я върна.
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лига от Хасково..
60
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичките сръбски *** бегом в сръбското Карлуково!Положението е сериозно!
59
8
 
19
 
! Отговори
Край преди 3 години
Братя сърби истината е че Гришо е заразил жената на Джокович. Върнал и го е защото тя предния път го заразила с хламидия. Гришо не е виновен че Новака е грозен и веган.