Зоран Заев иска подкрепата на македонците

В сряда ще се проведат избори в Северна Македония
12 юли 2020 19:29, Павел Гълъбов
8
Зоран Заев иска подкрепата на македонците
Снимка: БГНЕС

Пред нас в сряда са важни избори, на които всеки от нас трябва да каже в каква посока ще се движи страната ни, заяви председателят на СДСМ Зоран Заев цитиран от македонската информационна агенция “Макфакс“.

Той казва, че вариантите, които се предлагат, са оптимизъм, надежда и шанс от една страна, и мрак, тегло и неуместен хумор, от друга.

„Това е разликата - от една страна, достойна кампания, с всички мерки за защита от коронавируса, и от друга страна, опасна кампания - с всички нарушения на мерките и всички лоши думи, които чухме от тях. На 15 юли ще решим дали заплатите на гражданите ще се увеличат, или ще се запълнят джобовете на хората на Груевски. Изборът е прост, но работата не е свършена предварително. Дали ще продължим напред, зависи от всеки от нас, от всеки от Вас. "На тези избори вотът за СДСМ е вот за сигурност, вотът за ВМРО-ДПМНЕ е вот за връщане назад, за опасността от нов режим", каза Заев, пише „Фокус“.

Той призова гражданите да му гласуват нов мандат, за да може да продължи добрите политики.

„Да се придвижваме още по-бързо. Нека не пропускаме шанса, който създадохме заедно за родината си. "В сряда, 15 юли, нека гласуваме, за да продължим напред към развитие, интеграция, икономически растеж и повече пари за всички и естествено за справедливост", добави Заев.


8
Още от Балкани
Запазват иконите в "Света София", първата молитва на 24 юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Киро Х преди 3 седмици
Правете разлика между македонци и македонисти. Едните са българи, другите - югославска шкартa.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Заека е изпечен лъжец и мошеник, роден за политик.
5
2
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 3 седмици
И тоя е същия бандит като нашия ...
4
2
 
7
 
! Отговори
баико преди 3 седмици
боико затова ли е там да даде ценни указания как секопуват избори и гласове
3
4
 
7
 
! Отговори
СеверноМакедоноид преди 3 седмици
"Долните" българи си играят на избори ли?
2
7
 
16
 
! Отговори
гадна твар преди 3 седмици
От 1998 год не съм ходил в Македония, сигурно доста се епроменила тамошната земя българска. Явно в негативна насока обаче. СДСМ са си местните *** открай време. Преди поне ВМРО-то тамшното на Люпчо Георгиевски що-годе ставаше, но като цяло са си останали злобни селяни срещу България.
1
6
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
И нито дума за ес, интеграция, ценности и подобните алабализми... явно вече са демоде на запад от нас - само неграмотните барбаганьоси още не са ги чули.