Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

В скеч македонка се страхува, че ще я чипират и ще се събуди като българка
19 яну 2021 17:00, Нели Христова
270
Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

От добра воля премиерът Бойко Борисов реши да предостави част от ваксините, които България е поръчала, на част от държавите в Западните Балкани, включително и Северна Македония. Но в съседката ни решиха да се пошегуват и с това. След като комедийното предаване "Зевзекмания" направи скеч, в който се горят български паспорти, а героят заявява: "Откакто се появи проблемът със София, искам да са откажа от българския си паспорт и никога повече да не видя българин!", сега шоуто се подигра с ваксините, които ще дарим на Северна Македония.

Още по темата
В уж репортаж със случаен минувач на улицата, жена заявява, че "няма да се ваксинира с българска ваксина", а уж репортерът просто иска да знае какво мисли тя за новите кадрови решения в кабинета.

"Няма да се ваксинирам с българска ваксина! Тия ни се правиха на братя, на приятели, почнаха да ни продават цигари, ама не. Да умирам, няма да се ваксинирам с българска ваксина!", казва жената.

След това добавя: "Слушай, знаеш ли какво четох из вестниците? Че Сърбия и Хърватска започват да се ваксинират сега, а ние чак до март ще чакаме! А и от къде да знам, като ме ваксинират с тия български ваксини, дали няма да ми сложат някой чип и утре да се събудя и да се мисля за българка. Абе няма шанс да се вакснирам с българска ваксина. Няма шанс!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
16
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ИЗВЕРГА БОРИСОВ Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ МОЖЕ ДА СИ КУПИ ОТ КЪДЕТО СИ ИСКА ВАКСИНИ ТЯ НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС!СЕГА ЩЕ НИ ОБЯВЯТ, ЧЕ НИЕ СМЕ ИЗТРОВИЛИ МАКЕДОНЦИТЕ! СЪВСЕМ СЕРИОЗНО!
159
0
 
24
 
! Отговори
Нено преди 3 години
Не е до ваксината . Утре,като ви пренапишат историята! Може да се събудите като неандерталци!
158
23
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ИЗВЕРГА БОРИСОВ ДАЛ НА МАКЕДОНИЯ ОТ ВАКСИНИТЕ НА ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХАМИ АКО ТЕЯ ВАКСИНИ ИЗБИЯТ ХОРА В МАКЕДОНИЯ ПОСЛЕ НИЕ ЩЕ ГО ОТНЕСЕМ ЗАРАДИ БОРИСОВ!!!БОРИСОВ Е ПЪЛЕН ИЗВЕРГ
157
5
 
16
 
! Отговори
Бате преди 3 години
До МакеБратче, не знам дали наистина си маке, но наистина явно много сме "забегани". Как нито един не разбра, че това е шега!? Предаването е комедийно. Това е скеч. И всички се вързаха и скочиха на бой. По същия начин сигурно се сърдим на Бай Шиле - "В Русия съм, в Русия съм...." Но ще цитирам дамата - За све е виновна Бугария.
156
1
 
24
 
! Отговори
dpp преди 3 години
Пази боже, сляпо да прогледа. Така добре ги описва тази поговорка, макетата!
155
0
 
15
 
! Отговори
май май галба преди 3 години
трябва да питаме какво мислят по този въпрос не само северномакедонците а и южномакедонците,както и изто4номакедонците и западномакедонците.Тези останалите също може да искат нещо да отнемат или да добавят към пейзажа или просто само севарномакедонците,тези по репортажите са най-4итавите 4истокръвни Александрови мааакдонци а?ха ха ха
154
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво не достига и къде не достигат ваксини? Ала бала ама говориш пълни глупости.
153
5
 
13
 
! Отговори
ала бала преди 3 години
Аз не разбирам-ваксините не достигат за желаещите да се ваксинират тук в България,а на6ия премиер ре6ава просто така 4е 6те дарява на тоз и на онзи 6тото е готин нали? и кой плаща за тези дарения в крайна сметка и с цената на какво?и с какъв акъл то4но на тези утрееепкиииий които не само 4е искат да ни окрадат и историята ами ни хулят и на всякъде.На сила хубост не става.Опъват им се бодливите телове на границата и както се казва с най-добри намерения-на добър път
152
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве откъде го изкопахте това добиче?Тооо нарочно да търсиш такова, няма да намериш.
151
0
 
20
 
! Отговори
Who Cares преди 3 години
До МакеНе разбираме! Но вие и от добро и от сериозно пойма си немате! Дори не ви стига акъла, че с приказките си за татри, монголци и *** сами се изписвате расисти! Разбира се, когато интереса клати феса, на запад забравят за расизъм. На добър ви път, следващия път не идвайте за каякавал в България. За вас привърши!
150
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Северно-македонците ще се натръшкат от друг вирус, не от Ковид 19. От омраза към българите ще си отидат, горките. Ама халал да им е.
149
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешат, отдавна не сме им приятели. Ако Северна Македония беше човек, щеше да нарцисист социопат, който си пробива път с подмазване, изнудване и заплахи. Който е двуличен и себичен и не мисли за никой друг, освен за себе си.Така, че благодарим за "приятелството" ви, но по-добре, не, нямаме нужда от него.
148
1
 
21
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Правителството да пренасочи предвидените за тея *** ваксини...Путин ще си ги чепира,добро ...добро не е видяло...първи ги признахме за независима...помагаме им всячески...той ти вика...татари мразим ви...пали Трибагреника ни...защото му плащат сърбите...Вето или ще има Бесилки за политиците ни за Национално предателство...играете опасни игри...само ни предайте отново!!!
147
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
що е маке все е.... те си знаясват.
146
28
 
7
 
! Отговори
Маке преди 3 години
Абре Блгари, вие од шега не разбирате. Толку ли сте забегани.
145
0
 
8
 
! Отговори
Абе аз си знам... преди 3 години
Че ме не обичат от МОН, ама видиш ли ги тия каква явна антибългарска пропаганда изкарват - е след Симо 2 със сигурност ни смятат за най-тъпите хора на света ама нещо се пълнят гробищата еднакво и тук и там. Ама там понеже са повече се пълнят повече гробищата!
144
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две мишки си говорят:- Ти ваксинира ли се?- Не, защото опитите върху хора още продължават.....Така че най добре всичко на реекспорт в "братска" М-я.
143
16
 
10
 
! Отговори
Аспарух преди 3 години
Причината да се гаврят с нас е тиквата,която ни управлява от 11 години вече.
142
1
 
14
 
! Отговори
Алекс Педеронски преди 3 години
Да и турим един БГ к*р на тая и съвсем ще се събуди българка...... или това важи по-скоро за макетата от "мъжки" пол.
141
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да и поставят нигерийска ваксина, белким миряса.