Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

В скеч македонка се страхува, че ще я чипират и ще се събуди като българка
19 яну 2021 17:00, Нели Христова
270
Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

От добра воля премиерът Бойко Борисов реши да предостави част от ваксините, които България е поръчала, на част от държавите в Западните Балкани, включително и Северна Македония. Но в съседката ни решиха да се пошегуват и с това. След като комедийното предаване "Зевзекмания" направи скеч, в който се горят български паспорти, а героят заявява: "Откакто се появи проблемът със София, искам да са откажа от българския си паспорт и никога повече да не видя българин!", сега шоуто се подигра с ваксините, които ще дарим на Северна Македония.

Още по темата
В уж репортаж със случаен минувач на улицата, жена заявява, че "няма да се ваксинира с българска ваксина", а уж репортерът просто иска да знае какво мисли тя за новите кадрови решения в кабинета.

"Няма да се ваксинирам с българска ваксина! Тия ни се правиха на братя, на приятели, почнаха да ни продават цигари, ама не. Да умирам, няма да се ваксинирам с българска ваксина!", казва жената.

След това добавя: "Слушай, знаеш ли какво четох из вестниците? Че Сърбия и Хърватска започват да се ваксинират сега, а ние чак до март ще чакаме! А и от къде да знам, като ме ваксинират с тия български ваксини, дали няма да ми сложат някой чип и утре да се събудя и да се мисля за българка. Абе няма шанс да се вакснирам с българска ваксина. Няма шанс!"


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
0
 
! Отговори
Кхан Крум преди 1 месец
И получава чистосърдечният отговор БЪЛГАРКА. Вбесен от истината Александър удря шамар на момиченцето. Над 80% от населението на цяла Македония/ НЕ САМО СЕВЕРНА/ през 1913г е записано- БЪЛГАРСКО. Казва го и везира-управителя на тогавашната Османска провинция-Хюсеин Хилми: 1903г. Българите бяха единствените във възстанието с/у нас. Сърби въобще нямаше в Македония, а Гърци много малко.
219
0
 
0
 
! Отговори
Кхан Крум преди 1 месец
На 14.10.1913г сръбският престолонаследник Александър Караджорджевич влиза в Скопие и като съюзник на България бива посрещнат тържествено от местните-. Българите великодушно са простили десетилетната подлост на сръбската външна политика помагаща на Османската империя в борбата с ВМОРО. Подлостите са оставени в миналото в името на общата цел – победа над вековния враг.сръбският принц Караджорджевич минава в Скопие и пита едно малко момиченце-Васка Зойчева „Па шта си ти“ (каква си). И получава чис
218
2
 
2
 
! Отговори
Јосип Броз Тито преди 1 месец
Уште ли се плашите од титовата УДБА ???
Като мали деца сте
217
0
 
3
 
! Отговори
E па преди 1 месец
къде го гледате това предаване?
216
6
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov Geolog преди 1 месец
Украинския диалект се ползва за бърза диагностика на много опасни проблеми вкл за обемно откриване на "Таласъми",Бесове" "ЖАДИ"...Руския език вкл в Украйна се ползва за бързо предупреждаване на охраната за ликвидиране на опасните недопустими з а повърхноста духове
Търновския диалект/ Българския се ползва за охрана на Долно дунавския разломен сноп заедно със Сръбския ...Помощ тука оказва старо славянския и Руския език/Църковно славянския/
215
0
 
10
 
! Отговори
Стоянов преди 1 месец
Това е хумуристично предаване и го гледам често.СТатията е типична по скоро за македонски сайт,а именно да насажда омраза...
214
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И да не ти сложат ваксина, пак ще се събудиш българка.
213
1
 
17
 
! Отговори
Ставри преди 1 месец
Статията малко подвежда. Те че не са стока, не са, ама специално това предаване съм го гледал и е по скоро хумористично, не насажда омраза.
212
2
 
17
 
! Отговори
Трънчанин преди 1 месец
Това е хумористично предаване те се бъзикат с всичко. Препоръчвам да го гледате. Стига с тази пропаганда и омраза.
211
1
 
13
 
! Отговори
Дзвер преди 1 месец
Никой не бъзика с нас българите. Тука тези момци иронизират македонското общество. Същите направиха скеч с "бугарските пасоши" . Нели Христова да пише обективни статии, иначе не е нищо повече от ОВЦА.
210
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мисля, че тази "македонка", вече е ваксинирана с чип тип УДБА на Тито!
209
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Маке. Маке,застани пред огледалото и кажи ъъъъъъъъ! Не се бой! И тогава ще ти се получи правописа за българи!
208
4
 
11
 
! Отговори
Джо преди 1 месец
Още се натегайте на Серковска Македония
207
7
 
26
 
! Отговори
Маке преди 1 месец
До Барселона
Баш ме насмеа, значи сепак имало блгари што разбираат од шега. Да се шегуваш на сопствена сметка е најголема доблест. Не го сфаќајте животот толку сериозно. Поздрав.
206
10
 
32
 
! Отговори
!?!?!? преди 1 месец
Палят ни знамето, обиждат ни, сега и гаргари и скечове си правят на наш гръб????!!!! Е прекалиха отдавна!!!!!
205
6
 
34
 
! Отговори
Почти смях... преди 1 месец
Тия северни антички отдавна са ваксинирани със сръбска ваксина, а тя е по-зле и от змийска отрова!
204
1
 
22
 
! Отговори
One Driver преди 1 месец
Ако беше малко по-хубаво,щях да да и предложи да и (на) бия една ваксина,но не в рамото...
203
4
 
27
 
! Отговори
гого преди 1 месец
Това е скече, проявете малко чувство за хумор. В това предване често си правят шеги с българо-македонските драми и така вкарват разум в цялата неразбория. Преди време направи много забавен скеч за бг паспортите. Много са готини.
Трябва да гледаме и от веселата страна на глупостта. А бг-мк отношенията бъка от глупост.
202
3
 
36
 
! Отговори
Д-р. Гигълс преди 1 месец
Не знам защо си хабиме нервите и ваксините за тия ??! По произход са българи , по съзнание сърби , по действия албанци ,по наглост гърци
201
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много са ми смешни българите и македонците как се дърлят, това само и единствено доказва общият им корен. А иначе примери подобни има много по света, да не си мислим че сме нещо уникално. Германци и австрийци, руснаци и украинци, сърби и бошняци, холанци и германци, чехи и словаци. Навсякъде има разклонения на един народ, с претенции за някаква отделна изключителност. Просто въпрос на политика и моментни интереси