Гръцки генерал подаде оставка, не ще ваксина

Той е освободен като шеф на военна болница
129
Гръцки генерал подаде оставка, не ще ваксина
Снимка: БГНЕС

Неваксиниран гръцки генерал, който беше директор на военна болница в Атина, е подал оставка, вместо да си направи ваксина срещу COVID-19, съобщи в. „Катимерини“.

Според телевизия СКАЙ генерал-лейтенантът е информирал министерство на отбраната преди десет дни, че не възнамерява да се ваксинира. Веднага от него била поискана оставка.

Още по темата
Болницата е поставена под управлението на временен администратор.

На 1 септември гръцкото правителство разпореди принудително излизане в неплатен отпуск на неваксинираните служители от здравеопазването.

Става ясно, че повече от 300 неваксинирани офицери и служители на въоръжените сили продължават да служат във военни болници, тъй като документът, постановяващ тяхното отстраняване, не е достигнал до тях./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
11
 
! Отговори
ха-ха преди 2 години
Вие генерала не го мислете. Сега ще се пенсионира и ще си отиде на вилата. Намерил е бърз начин.
94
36
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Под фуражка акъл не вирее.
93
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много точен човек, браво
92
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много точно и правилно е посочил- не иска ваксинация, независимо, че напуска работа, защото знае, че след ваксинацията може да има и големи здравословни проблеми, че и най-страшното може да стане-смърт. Достоен човек на честта и наистина лекар!
91
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така се прави, няма хлабаво при гърците. Като не иска си отива.
90
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това беше в САЩ можехме да очакваме как след 3 седмици генерала умира в тежки мъки от измисления им вирус, а семейството му пропагандира ваксините след дебела пачка. Нищо чудно да му се случи случка на този човек.
89
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
човека знае за колко щама и колко игли са нужни и какво съдържат, не е случаен човека
88
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
генерала даде насока на ваксинираните, сами да си преценят за следващата доставка като ги привикат за доброволната магическа отвара
87
0
 
48
 
! Отговори
СС преди 2 години
да предприемем инициативата: "Всички БГ депутати ваксинирани по 2 пъти" Предлагам задължително ваксиниране на депутатите, все пак имат голяма отговорност и не можем да допуснем някой да се разболее и да го загубим. Както казват че трябва медицинския персонал и учителите да са ваксинирани, трябва и депутатите задължително да се ваксинират и все пак се събират 240 в едно помещение. а и да питам не нарушават ли закона на министъра да няма повече от 30 човека в затворено помещение? само питам...
86
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
генерала поне не се подаде на агитацията и не си сложи отварата за която ганьовеца ще си строши краката да го бацнат инжекцион
85
4
 
54
 
! Отговори
Иасу генерале преди 2 години
Чест и почитания генерале! Така трябва!!!!! Шеф на военна болница...колко му е да си сложи и то пред камери една доза дестилирана вода...но не..заявява че няма да се ваксинира..и си подава оставката. Макар че...би трябва ло да оглави някакво движение,или партия и да измете тоя черничкия масон.
84
1
 
21
 
! Отговори
Ro преди 2 години
Интересно: никому неизвестен драскач от днес.бг пише за генерал, шеф на военна болница, че "не ще" ваксина, сякаш се има предвид някакъв *** аграр, който, видиш ли, се назлъндисва от старческа проклетия и промиване на мозъка. Александър Попов и 20 ваксини да си сложи никога няма да се издигне до позицията на военен генерал, така че тоя тъжен опит за подигравка и подбиване, говори само са тежките липси на въпросния джорналист.
83
24
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Не че нещо, ама тея генерали-менерали се *** като видят някой брадат с нож (справка Афганистан)
82
0
 
51
 
! Отговори
Черния преди 2 години
А така.Всички да напуснат да ги видим какво ще правят
81
9
 
48
 
! Отговори
sss преди 2 години
ваксъри.. антиваксъри... става въпрос за конкретна експериментала течност, която разрешение за употреба под условие. Реално течносоте са в 3/та фаза на клинично изпитване! И за тези течности самите производители не поемат отговорност, като са наясно какво има вътре и са го тествали... в видиш ли хората били длъжни да се боцкат, но разбира се се подписват съгласие.. Що са просотоия и наглост!
80
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
казва се " не иска", не - "не ще"...
79
8
 
16
 
! Отговори
Менгеле преди 2 години
До Анонимен "някой знае ли къде е генерал Мутафчийски" сигурно чака на опашката с другите магерата кандидати за президент на тиквата.
78
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бонго 86 Ето, значи с теб можем да се разберем. И ние антиваксърите се опитваме да спасим вас ваксърите, макар и да сте си рискували живота доброволно. И нас ни е грижа за всички сънародници, без значение ваксъри или антиваксъри!
77
2
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Така е 84 прав си. Боли ме, че един генерал ни накара да се мразим едни други. Извинете за големите букви! Не мразя никого! И ако сте до мен, където и да съм и сте в беда, ще съм до вас и няма да ви оставя!Чест и почитание към всички вас!
76
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ваксърите няма кво да съжалявате, вече сте се минали и връщане няма