Офисът на автобусната фирма в Скопие е обградена от полиция

Органите на реда очакват пристигането на представител на "Беса транс"
Обновена: 23 ное 2021 10:40 | 23 ное 2021 10:39, Петя Славова
14
Офисът на автобусната фирма в Скопие е обградена от полиция
Снимка: БГНЕС

Служители на македонската полиция пристигнаха преди малко пред офиса "Беса транс", компанията собственик на автобуса, който катастрофира тази нощ на магистрала "Струма" в България, предаде БГНЕС.

При трагедията загинаха 45 души, а други седем са ранени. Сред жертвите има деца. Офисът на "Беса транс" е затворен.

Още по темата

Полицаите очакват пристигането на представител на транспортната фирма. На мястото има и следовател. По първоначална информация от Скопие собственик на автобусната компания е етнически албанец. Като последен собственик се сочи Аздрен Зубери. По неофициална информация "Беса транс" е имала представителства и в Кюстендил.

Засега са две версиите на  инцидента, по които работят разследващите - човешка грешка или техническа неизправност. Ще има и пълна проверка на пътната настилка и мантинелите, за да се разбере дали може да са довели до катастрофата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е атентат,ще бъде потулен
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако автобуса е бил барутник,стар и пригаждане,много жалко.А,иначе си пазете билетчето,то е документ...Е,може малко да е поизгоряло,ама нищо.Важно е хората да отидат до Истанбул,но дали ще се върнат...Фирмата се казва БЕСА транс.Какви бесове бяха нахранени.Същите,които познаваме - те нахранване нямат.
5
2
 
5
 
! Отговори
Профи преди 2 години
Катастрофата може да е съвкупност от няколко обстоятелства-несъобразена скорост, разсейване за момент и не овладяване на автобуса вече във завоя, спукана гума, прилошаване на шофьора, лоша отсечка на пътя, но най вероятно причината е в шофьора....
4
3
 
22
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Много важно е да се подходи отговорно, професионално и много емпатично, защото тази случка ни показва, че граница тук, език там, но в крайна сметка сме хора и тази трагедия почерняват десетки семейства.
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Печката е за отопление на салона,и са поне две.Автономни,дизелови,имаги във всеки камион.Резервоарите на автобусите над 700 литра,на международните камионите са по 1200-1300 литра.От удара е пламнало маслото от двигателя,от там резервоарите.Пътниците са спяли,по информация на оцелелите.Изгорели са живи,страшна трагедия!!!Без оглед на вяра и етнос трагедията е страшна!!
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изкъртен знак на 35м, имало някаква печка,нагряваща горивото? Модифициран автобус? От дясната мантинела,минава преЗ тази,разделяща 2 платна и огъва голямо парче от крайна лява мантинела.Напълнил е резервоара до горе!! Това са поне 100 литра ...Без спирачен път ...Мир на праха им ! Ужасът е голям !
1
2
 
45
 
! Отговори
Ц преди 2 години
При липса на спирачен хът и 50 м откъсната мантинела - явно нещо се е случило с шофьора - или е задрямал, или е получил здравословен проблем.